gott nytt år!!!!!!!!!!!

nu är jag här igen, det här blir nog mitt sista inlägg år 2008. jag vet att jag förra året skrev att saker skulle bli så toppen och att det skulle bli det bästa året i mitt liv. kanske var det det? hur som helst sa jag samma sak om 2007 så det här året ska jag testa något nytt; jag ska inte förvänta mig eller sträva efter något som jag inte vet vad det är. för jag vet inte hur det bästa året skulle se ut. jag har ärligt talat inte den blekaste.

däremot kan jag lista mina nyårslöften, eller "riklinjer" jag ska rätta mig efter;

år 2009 ska jag:

- inte skjuta upp plugg.
- lämna gamla problem bakom mig.
- uppdatera ipoden så ofta det behövs. eller ja.. pappa lär ju få göra det.
- förverkliga minst en av mina drömmar.
- glömma bort att komma ihåg att tänka på dig.

hmm... den här listan kan nog bli lång. jag lämnar det sådär så länge i alla fall. just nu sitter jag och väntar på att david ska höra av sig så ska jag fixa klart håret innan han och anton kommer hit och vi sticker vidare på fest. ska bli superkul! jag kan i alla fall lova er en sak; det här året ska bli roligt! inte bäst, men roligt.

ska ringa till alexander snabbt nu också, vi hörs 2009!

GOTT NYTT ÅR ÄLSKLINGAR!!

<3

sammanfattning av året som gått:

jag säger som carro; alla älskar dessa men få vågar erkänna det! nu snodde jag den här av käre carr, hoppas hon inte misstycker men jag blev så sugen på att också sammanfatta året, såhär på årets sista dag!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

ja!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
kommer inte ihåg vilka jag hade men förmodligen inte så länge...

3. Dog någon som stod dig nära?
lyckligtvis inte

4. Vilka länder besökte du?
Italien och Österrike bland annat.

5. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
jadå

6. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
24/5 var en fin dag! och en del dagar som jag minns men glömt exakt datum för.

7. Vad var din största framgång 2008? 
det var nog slutbetygen.

8. Största misstaget? 
det vet nog han och jag.

9. Har du varit sjuk eller skadat dig? 
jag är tapper, jag kämpade mig igenom förkylningarna.

10. Bästa köpet? 
åååh, det måste vara min silvriga hugo boss klänning som jag hittade i Tyskland i somras. åttahundra spänn och sen hittade jag den för 2300 här hemma. 1-0 johanna!

11. Vad spenderade du mest pengar på? 
vill säga kläder men i ärlighetens namn måste jag säga fika och kinderna glöder av förlägenhet.

12. Gjorde någonting dig riktigt glad? 
det mesta gör mig riktigt glad så jag kan inte sätta fingret på något speciellt.

13. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008? 
open your eyes
standing in the sun
come out of the shade

14. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
det har nog varit ungefär samma galna karusell!

15. Vad önskar du att du gjort mer? 
nu på hösten, träffat mina femtedelar och så önskar jag att jag tagit mig mer tid åt att bara glädjas åt att sommaren kommit efter så mycket längtan.

16. Vad önskar du att du gjort mindre? 
ätit godis. hehe.

17. Blev du kär i år?
nej, inte kär.

18. Favoritprogram på TV? 
gossip girl, tror jag nog.

19. Bästa boken du läste i år? 
läste så många! ingen aning om vilken som var bäst.

20. Största musikaliska upptäckten? 
flickerstick, the perishers, allt som C skickade och glasvegas.

21. Något du önskade dig och fick? 
en hel del.

22. Något du önskade dig men inte fick? 
finns nog något..

23. Vad gjorde du på din födelsedag 2008? 
spelade minigolf med familjen men dagen innan hade spenderats med härliga vänner under minnesvärda omständigheter.

24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? 
ja, men jag måste säga att det varit ett bra år på det stora hela! mycket bra, till och med. 

25. Hur skulle du beskriva din stil år 2008? 
gott och blandat.

26. Vad fick dig att må bra? 
mina underbara vänner och min fina familj.

27. Vem saknade du? 
på hösten folk från gamla klassen och mina femtedelar, morfar som vanligt och emil har jag saknat en del.

28. De bästa nya människorna du träffade? 


bland annat, orkar inte lägga upp bilder på alla men ni vet att jag diggar er!!!

<3

söndag.. lördag... tisdag

dålig uppdatering igen, vad är det med mig just nu?

men som sagt, i söndags var jag på bio med nedanstående trevliga grabbar. yesman med jim carrey såg vi och den var faktiskt ganska bra. den första film med honom som jag tyckte om... så himla kul att umgås med martin också, hålla kontakten från castello och mats och per är så himla fina killar. isak hade jag aldrig träffat förut och jag fick världens chock när jag hörde att han var 94a för det hade jag aldrig gissat annars. mats, per och isak följde mig hem sen så att jag kom hem ordentligt, superbussigt!!!

det känns som om jag inte tar dagarna i ordning, men det spelar ingen roll!
jag träffade nicci för att fika och byta julklappar i lördags också, jag fick en superfin solklänning av henne och hon fick te och nagellack och lite annat som lyser upp vardagen lite.

nu hoppar jag tillbaka till idag. min mobil gick sönder idag, eller knappen som man använder för att gå till radio och/eller musikspelaren gick sönder i flera bitar och lossnade när jag tog upp den ur fickan. suurt! kanske inte ens säkert att det går på garantin heller trots att jag köpte den för 10 månader sedan eftersom det är en "yttre skada". men hallå!? jag har tagit mycket god hand om det och förutom den ruttna knappen är det praktiskt taget som ny!!!!

en massa nummer är borta också och alla sms! till och med mina sparade sms med ett affektionsvärde på summan ovärdeligt! tillexempel mina sms från underbara oskar där han skrev så fina saker. de ser jag nog inte röken av igen...

kanske är det jag som är så skum och tar saker på stort allvar? jag har ju som bekant lite svårt att släppa taget om saker, bra saker.. ska nog jobba på det nästa år.

nu ska jag sy om en kjol och sen se på film med min pappa!

skriver senare.

<3


full rulle igen

i fredags var jag på bio med mats, per, martin och isak. vi träffades kanske något tidigt så medan vi väntade på att filmen skulle börja stack vi till mcdonalds och där skulle jag testa latte.

jag måste erkänna att jag dragit mig för att göra detta och jag är lycklig över att kunna säga att nu när jag gjort det behöver jag aldrig göra det igen. 19 kronor för beskt kaffe med, vad jag innerligt hoppas, var mjölk. en liten latte kostar på donken 19 riksdaler och på sandys kostar en extra stor latte 15 kronor. den är 23 gånger godare.

ledsen mcdonalds, men denna latte blir total-sågad och får en stor, rund, nolla i betyg. utsätt inte era kunder för detta!!!

jag hade en bild också men jag lämnade min stackars mobil på lagning idag så det blir till att klara sig utan en bild på den här latten. kanske lika bra??

<3

morgon-bloggar

god morgon! ja, tänk vad jag är tidigt uppe... jag tänkte försöka hinna städa rummet och blogga innan jag ska träffa nicci för en lååång fika. vi har mycket att ta igen, kvinnan har ju varit ifrån mig i tre veckor!

igår spenderades kvällen hos anna, mycket trevligt var det med trevliga människor hela bunten. jag, nicci och david fick privilegiet att höra jessica sjunga live för oss i annas vardagsrum och anna själv spelade piano. det var så himla fint, de är superduktiga båda två!

jag tittade just ut genom fönstret och om det där stora molnet inte hade varit där skulle det vara finaste soluppgången! men nu får vi tydligen inte njuta av något sådant. 

nu ska jag sätta igång! kom på att jag måste lägga en sista hand vid niccis julklapp också som hon ska få idag, ni får se senare vad det är!!

<3  



jag bjuder på en annan soluppgång, i en annan tid fast på samma plats...

nicci

nicci blev lite besviken när hon kom hem och jag inte skrivit något fint inlägg om hur mycket jag saknade henne. jag ber om ursäkt, jag tänkte göra det, jag hann bara inte.

så, bättre sent än aldrig, tänkte jag mala på om hur underbar min bästa vän är. vi börjar med en klassiker!

nicci
intelligent
cute
omtänksam
lojal
elektrisk

nu hade jag tänkt vara poetisk men jag tror att jag bara svamlar på istället...

fast var ska jag börja?! från början. nicole har varit min vän i ungefär 5 år om jag inte missminner mig. ni som känner henne vet ju säkert att hon är en tjej med mycket humor och temperament. hon är en tjej som står upp för sig själv och för de som inte gör det åt sig själva.

nicole har bidragit till många goda skratt i mitt liv, hon har ett fint skratt också. samtidigt har hon både bevittnat och lyssnat på tråkigheter. jag vet att hon alltid finns där för mig. ingen känner mig som nicole gör.
jag skulle kunna babbla på flera meter om hur toppen hon är på alla sätt och vis men jag ska fatta mig kort. min nicci är en helt fantastisk vän och tjej, jag tycker om henne mer än alla materiella ting och skulle helt klart offra livet för henne!

och jag har saknat dig mer än ord kan säga nicci! fråga david får du se, han är utled på mitt tjat om när du ska komma hem! jag älskar dig gumman! glad att du är hemma och anträffbar!! det är så det ska vara.

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


älskar dig världens bästa bästa kompis!

håll er till tåls, jag letar fortfarande

min latte-jakt har legat på is ett tag.. dels för att jag inte fikat och dels för att när jag väl gjort det har jag inte gått till några ställen ni inte redan hört om. men det kommer jag lovar! stay tuned som PT brukar skriva i sin blogg...

jakten fortsätter, det är bara inte riktigt latte-säsong för mig del just nu. 

<3

juldagen

"I'm standing here to tell you make me move..."

ja god morgon! christmas morning... jag vet att jag borde ha skrivit igår men när skulle jag ha haft tid med det?? nu är jag här i alla fall, misströsta inte raringar!

först och främst, GOD JUL! hoppas att alla hade en bra julafton och att tomten kom med allt ni önskat er! själv hade jag grymma problem med att önska mig saker så det blev en överraskningsjul för min del. roligt roligt.. fina grejer fick jag i alla fall. lite böcker (såklart), kläder, stövlar, produkter från body shop... ja lite sådant bland annat.

super gulliga julsms fick jag också, så himla mysiga vänner jag har! <3
blev så glad att jag nästan inte visste var jag skulle ta vägen när jag out of the blue fick ett sms från felix!
verkligen julens trevligaste överraskning, felix och det ska bli så kul att träffa dig nästa vecka!

för första gången på ganska många år hade vi också en stor familjejul med mormor, farmor, farfar, moster, morbror och småkusinerna. hur trevligt som helst! och en massa packet under granen, barnen var saliga. ju äldre man blir, desto mer inser man att julen egentligen är barnens högtid. men det gör ju ingenting.

lyssnar på musik just nu och funderar på om jag ska lägga mig i ett varmt bad med badskummet jag fick av lubbe igår med min favoritdoft; moringa från the body shop, eller om jag ska gå ut och lägga mig i det frostiga gräset och titta på himlen nu när vädret blev bättre, eller om jag ska be pappa hjälpa mig att fixa min fotovägg. hmmm dessa val i livet alltså.. jag tror att jag börjar med att städa rummet.

<3


julklappar!!

dålig på uppdatering- igen!

nu har jag varit dålig på uppdatering, förlåt gånger tusen!

söndagens filmkväll var riktigt härlig! jag tycker om den ligan alltså! kollade på disturbia som de flesta inte sett men skippy satt och gissade vad som komma skulle, gissade rätt gjorde han också...
rätt lustig kille den där skippy, makaveli skulle sova över eftersom han bor låångt borta och där satt vi i mitt kök mitt i natten och drack te när han fick ett sms från math där det står "sov gott david, akta dig för monstren", jag kunde inte låta bli att känna mig träffad.

att få upp makaveli klockan 7 följande morgon var ju inte det lättaste heller men jag lyckades faktiskt! for i till stan ett par timmar och klädaffären ringde och sa att jag inte behövde komma in och jobba så jag träffade min älskade sötnos david för en fika och julklappsutdelning. ni vet ju redan vad han gav mig men jag gav honom en bok om hur man blir bäst på allting och en biobiljett som jag köpt av bussiga anton. han sa att han blev glad, hoppas det inte var för att jag skulle bli det...

sedan for ju han iväg till småland men jag misströstar inte mer än jag behöver för nicci kom hem natten mellan söndag och måndag! jag har saknat henne så mycket att jag nästan spruckit och jag hade tänkt lägga upp ett inlägg till hennes ära men sen räckte tiden inte till riktigt för plötsligt var hon hemma! men jag har hursomhelst saknat henne likt förbaskat, skönt att ha dig hemma nica!

idag gick jag upp klockan 7 (igen, vad ska det bli av mig?) och åkte in till stan för att möta racer på odenplan halv 9, vi skulle till gymmet för lojal som han är skulle han introducera mig för gymmaskinerna som skrämmer mig så väldans. det gick bra om jag får säga det själv och det roliga med racer är att det alltid, alltid, finns något att snacka om.

efter det och en snabb lunch bar det av till klädaffären för fem och en halv timmes arbete. det har tagit mig 11,5 timmar att börja känna mig som hemma och nu gillar jag jobbet skarpt! hoppas jag får jobba under rean också, vore superkul!

ändrade planer också såhär i sista minuten, det blir jul med heeela familjen imorgon och jag har dessutom fått i uppdrag att klippa håret på min tvååriga kusin oskar. han vill inte klippa sig, jag tror att han aldrig gjort det heller, men nu ska i alla fall favorit-johanna klippa håret på honom. pratade med honom i telefon för ett par timmar sen och o'boy vad taggad han var! don't mess it up johanna!

julafton imorgon och jag skriver samma sak som jag sa till david; det känns inte som jul! det gör verkligen inte det! jag har knappt irriterat mig på julmusik, julstressat eller varit med och klä granen, what is happening to me? lubbe tycker att jag aldrig är hemma längre, ligger det något i det???

skriver imorgon också, jag lovar! nu ska jag återgå till mitt julrimm som jag ska smsa till a sertain person....

två timmar och 15 minuter till julafton!

<3

sunday

tjolahopp! slutade jobba vid två idag istället för tre, ganska skönt jag har en lätt huvudvärk och dessutom vill jag ju ha huset i tipptopp innan patrasket väller in vid sju tiden. eller ja, patrask och patrask, cirkus tio personer i mitt teverum. david och gustav ska, om jag inte missminner mig, sova här också så det är nog bäst att jag fixar deras sängar också.

innan jag stack till jobbet idag gjorde jag den där pepparkaksglassen jag babblade om för ett par inlägg sen och den står nu i frysen och.. fryser. vi får se om den ens blir god men man kan ju hoppas. dock glömde jag att jag skulle göra dubbelsats så det räcker nog inte att bjuda skippy, johan, carro, amanda, gustav alexandra, viktoria, racer och david på. men vi får se, jag (läs: mamma) har införskaffat godis, chips och läsk så det räcker och blir över så jag tror att det är lugnt.

nu ska jag sätta igång med allt jag behöver fixa sen ska jag hoppa in i duschen och jag kanske till och med hinner se en film så kan jag passa på att virka lite på en grej till min käre mor. vi hörs senare!

<3


i brist på annat får ni en ängel, så här till fjärde advent och allt!

kommerintepåenbrarubriksådåskriverjagdetistället

hej, ursäkta dålig uppdatering! nu är jag tillbaka, trött som tusan, but what else is new? när var jag senast inte trött?

ja, jag lovade ju att avslöja vad jag köpte till klassens secret-santa-grej. jag köpte... ta da! såpbubblor! finns det någonting mer underbart, säg? barnasinne på hög nivå och det var fancy fanny som fick min julklapp vilket innebar att jag fick blåsa ett par bubblor själv också. vill bli barn på nytt ibland alltså!

kvällen igår tillbringades hos grannen, barnvakt i sju och en halv timme. underbaraste david kom dit när barnen somnat, vi såg på mamma mia och så hade han med sig en julklapp till mig! jag har fixat en grej till honom också som jag skulle ha givit honom imorgon men jag blev ärligt talat överraskad. så här i juletid tycker jag mycket synd om dem som inte har en sådan vän som david. du är bäst, D! <3

presenten innehöll ett halsband, ett armband och ett par örhängen, så himla fint! jag blev verkligen glad, har haft på mig smyckena hela dagen. lägger upp en bild också så blir ni gröna av avund!

den bästa presenten en kille givit mig på minst ett år i alla fall!

idag har jag jobbat i klädaffären i ett par timmar, roligt men utmattande. jag ska jobba imorgon och på måndag också.
sen ikväll var det inflyttningsfest/julfest/födelsedagsfest hos goda vänner till familjen, max och anton var där så det var jätteroligt! jag saknar max så mycket, det gör lite ont men det är kul att vi fortfarande ses även om det inte är så ofta...

nu ska jag sova, imorgon ska jag göra pepparkaksglass (får se om det ens blir gott), sedan ska jag jobba och efter det blir det till att städa innan hela glada ligan från min klass kommer för skräckfilmsmarathon. fullspeckad helg med andra ord och alldeles för lite sömn men man ska inte klaga!

<3

barnsligt värre

jag har nyss kommit hem efter att ha ätit middag hos mormor, hedra mitt norrlännska ursprung. palt är ihoprörda ingredienser, bland annat lever och fläsk och annat... sådant... gott. ingredienserna rör man ihop och formar till bollar som man kokar i X antal timmar. bollar tar en daskgrå färg. jag kan inte minnas att jag någonsin ätit någonting förut som jag haft svårt att svälja. jo, det skulle vara frödinge ostkaka, kom jag just på men det går inte att likna vid det här!
jag ger mig själv en klapp på axeln i alla fall för mina ypperliga skådespelartalanger; min kära mor och mormor var/är under intrycket att jag faktiskt tyckte att det var gott.

utklädningstävling i skolan idag, jag och carro var så himla fina även fast vi inte vann. kommer ett bildregn här också.

imorgon är sista dagen innan lovet! två timmar skola och vi ska ha julklappsutdelning när alla drar en klapp ur en säck, jag köpte min present innan jag for till mormor. vad jag köpte säger jag imorgon.


"före"-bilden. fast varför jag bara håller upp den ena tummen förstod varken jag eller johan...

"efter"-bilden!

carrobarro and myself <3

johan är stark han...

.. det är fanny a.k.a pippi långstrump också!

<3

ja - sovasovasova!

snabbt inlägg nu innan jag lägger mig och sover gott hela natten lång.

håller febrilt på att packa ner hårband och saker som jag hade när jag var liten, skolan har utklädningstävling med temat barn imorgon, jag och carro är taggade till tusen! hon har fixat kläder och sånt, jag har smycken och hårband och diverse saker... vi får se hur det går!

muskel-provet imorgon också.. jag känner mig så förberedd jag kan vara!

usch måste sova nunununu!

jag och tobias lirade tennismatch idag, dubbel mot vilka det nu var, tyvärr förlorade vi med oviktiga siffror, dels för att vi inte är så samspelta och för att han är sjuk egentligen. roligt var det bitvis i alla fall. nästa gång går det bättre, brorsan! :)


sov gott alla söta! glöm inte att klä ut er till barn imorgon!

<3

fritch och jag, jag och fritch

ååååh! jag sitter och lyssnar på coldplay's death and all his friends, så underbar låt! vilken underbar sommarkänsla! jag vill alltid känna den här känslan! lyssnade på viva la vida nästan hela sommaren, sjukt bra platta alltså! kan knappt vänta tills jag får se dem live!!!!!

idag hade jag två prov men de hade skjutit upp idrotten så annars hade det varit tre prov... får man ens göra så? i alla fall, engelska provet gick bra och matten gick förvånansvärt bra. fast jag tror att jag listat ut grejen med mig och matteprov. även om jag nu, av ett under, råkar fatta vad det handlar om, i det här fallet procent, så blir jag så otroligt... trött bara av att få provpappret fullt med tal lagt framför mig. "ska jag behöva klura på ALLT DET DÄR?" då blir man automatiskt utmattad på en gång och då går det inte lika bra. det kanske finns någon orka-räkna-mer-matte-psykolog som jag kan gå till. det kanske skulle fixa till det hela.

onsdag är det imorgon, gott folk och om beata inte är sjuk skall hon och jag lita tennismatch, dubbel, mot vilka det nu var. sopa mattan med dem är vad vi ska göra. moahaha! om hon inte är frisk hoppas jag på att tobias är det, det blir nog mer "sopa mattan av dem" om jag spelar med honom än om jag möter de själv. logiken sitter på rätt ställe, precis som hjärtat.

på tal om nämnda hjärta slår det ett par extra slag för min fritch idag. vi träffades och fikade på götgatan, vad det var mysigt! jag har verkligen saknat dig, fritch! man märker nu hur fort tiden faktiskt gått sedan skolan började och hur lite tid vi haft över. synd, tråkigt, fruktansvärt. men det ska bli bot och bättring, det svär jag på. fast jag svär ju inte men i alla fall.

dags att sova, det blev ganska tidigt idag men tur är det, som någon sa förut. inte särskilt viktigt vem dock.


finaste fridan i universums oändliga utrymme <3 det är så bra att du finns!

<3


the one person I admire most in the world is Lubbe

alltså.. jag skulle kunna skriva en hel bok om min yngsta bror lubbe. men jag nöjer mig med ett inlägg. coolare snubbe på åtta bast har ta mig tusan aldrig vandrat på jordens yta. jag tror att han kommer bli någonting storslaget! han tänkbara yrken har dock förändrats väldigt mycket och ofta under åren; 
   när lubbe var fyra år åkte vi till disneyland paris och efter att ha bevittnat en show med stuntmän på motorcyklar var det hans dröm det kommande året.
en kväll, jag tror att det var tidig vår, stannade vi för att äta pizza och lubbe såg med stora ögon på medan pizzabagaren slängde degarna upp mot taket och graciöst fångade de igen. därefter, var det pizzabagare som gällde för lubbe. numera är det dock tevespels-utvecklare som gäller för knasbollen.

jag tror (och om jag ska vara ärlig är det min önskan) att han kommer bli skådespelare. så som han spexar skulle det nog inte förvåna någon. smart är han också... jag förundras dagligen över vilket ordförråd ungen har, han influeras nog av mig och tobias.
  jag brukade vara hans största idol men sen kom gameboyen, dataspelen och pokémon in i lillens värld. med andra ord inleddes 'tobias-eran'. lubbe brukade alltid le när jag tog bilder av honom men jag dög icke något till längre och det var tobias som fick honom att le på bilder. jag framkallde en annan grimars...

vi har fortfarande våra ljusa stunder, allt oftare numera, och han har på senare tid början le för kameran, fast det är nog inte för att jag står bakom den utan för att kameran älskar honom lika mycket som han älskar den. lilla teater-trollet. men nu mina damer och herrar, nu blir det slide-show av min superhjälte!


"le älskling!" "men nej, ser du inte att jag är upptagen?!"



"jag har inte gjort något. jag looooooovar..."

"får man sådana här coola böcker på gymnasiet!?!?!? det är ju en mumie på framsidan!"

min favorit-lubbe! han är den finaste tevespelsnörden, som fascineras av antik historia, tror på jultomten och som föredrar anton berg choklad med plommon och marsipan framför ben and jerry-glass, som någonsin funnits, finns och kommer finnas. älskar dig sötnos!

<3

får jag stupa på mållinjen?

usch, jag har gått och blivit präktigt förkyld.. har klarat mig hela hösten utan en större förkylning men nu, nej nu, då ska det sätta igång. fyra riktiga skoldagar kvar; två prov och två inlämningar på tisdag och jag ska gå och bli sjuk. deffinitivt inte okej.

och nu får jag inte heller det spännande resultatet av franska provet imorgon... jag som var sååååå förväntansfull. jag har ont på nästan alla ställen i hela kroppen; halsen, ryggen, erhm.. bakdelen eftersom jag ramlade i trappan igår men det finns inga synliga bevis i form av blåmärken eller dylikt. varför, vet jag inte.

jag orkar ingenting, imunförsvaret har försvagat mig och allt gör dubbelt så ont och jag är hälften så stark. jag ser ut som ett troll för att barret skriker efter en dusch men jag orkar inte och jag behöver lackera om naglarna som var mytomspunnet röda men som nu börjar flagna av likt färgen på ett gammalt sommartorp.

ett klagoinlägg. vill ni dela ert eget missnöje med mig, lämna vänligen en kommentar så kan vi vältra oss i elände tillsammans. kom som du är eller som någon annan, mig kvittar det lika...

och nu skall jag återgå till den underbara sysslan som jag ägnat mig åt stor del av helgen; lära mig kroppens muskler på latin. obliquus abdominis och deltoideus, någon som vet var de sitter? jag önskar att jag slapp bry mig...

<3

glass, brorsan och hemligheternas kammare

hejhej lördagkväll.
sitter och kollar på harry potter och hemligheternas kammare med mig broder tobias. vi är båda lite småsjuka och varsin ben&jerry glasbruk gör oss sällskap, o'boy vad trevligt. vi är ganska tighta jag och min bror, jag har sett efter honom sedan dagis. nu håller han dock på att växa upp men jag gör vad jag kan för att hålla ett öga på honom. inte för att det behövs men jag vill ju ha lite koll i alla fall.

harry potter är ju ett trevligt fenomen. går inte att säga vilken film eller bok som är bäst och i min ålder är det ju harry potter ganksa lamt men alla håller väl i hemlighet med om att det är en fascinerande berättelse? det är ju imponerande hur hon lyckades fläta ihop allting i sista boken.

slutet på den andra filmen är ju så bra :) nu ska jag återgå till lite quality-time med den ena av mina två favoritbröder. (jag har bara två så ingen behöver känna sig träffad.)

<3


brorsan :)

konsten att gå in nya klackar

jag närmar mig med stormsteg 300 inlägg! kanske inte så mycket på över ett år men i alla fall. fyrfaldigt leve till mig då. men det är lustigt att gå tillbaka och se hur mina inlägg, mitt sätt att skriva har förändrats så mycket. och så otroligt jobbigt att läsa innan jag började göra stycken i mina inlägg.

den har blivit lite mer "familjär" också om jag får säga det själv... i början var det bara om mig, skolan och olyckan genomsyrade. men det är bra nu, fler bilder, soligare liv överhuvudtaget.

så upp med hakan! jag sitter just nu med 10 centimeter-pumpsen på mig. det är dags att gå in dem, känner jag. nu börjar de kännas eller snarare inte kännas i fötterna. good things takes time som man säger och nu ska ni få se de fiiiina skorna. det är förresten samma skor som nicci så snällt gick och köpte åt mig för drygt ett år sedan då jag åkte till gotlandet. fina är dem men inte så sköna, än

 


et voila!

idag är det idrottsteoriprov som gäller... tråkigt men jag vill inte misslyckas på provet. tror att jag håller på att bli sjuk också... ska missbruka c-vitamin och te hela helgen. hörs senare!

<3

update on the.. fredag

hello people of.. fredag. c'est moi, vous chérie johanna a.k.a cheriie. kanske uppenbart att mitt blogg-alias är på franska och betyder älskling, med en liten twist gjord av mimmi. bara så att alla vet.

sitter och kikar lite på olika festivaler till i sommar. missade arvikafestivalen då the kooks och death cab spelade eftersom jag var i italien och jag missade w.t.a.i. för att bison fyllde fjortis... hahaha staaaackars mig verkligen, I wonder who's gonna play me in the movie.. vilka bekymmer jag har...

i sommar är jag i alla fall taggad, om det nu inte råkar vara så att mina böner besvaras och vi far till italy igen! åh, ljuva tanke, jagvilljagvilljagvill!!! än så länge är det ju ganska oklart vilka som spelar var men det gäller att hålla tummar och tår för de stora fiskarna.

oavsett hur det blir kommer jag få se coldplay på stadion i slutet av sommaren, underbart! skulle jag dö efter det skulle jag dö med ett leende på läpparna. men det är inte riktigt sant för jag vill se the strokes live också.. jag och amanda hoppashoppashoppas på att de kommer ge sig ut på världsturné när deras nya skiva släpps i början av nästa år. då vet vi vilka som kommer se dem live, jo jag och mina femtedelar SÅKLART!

hör att mamma tittar på top model ute i vardagsrummet, jag ska nog göra henne sällskap!


bjuder på en bild av mig i carros 12-centimeters skor från forever21.
med dessa godingar blir jag 1.90-någoting-centimeter över havet, I love it ;)

<3

hate every beautiful day

fyy, vilken hemsk morgon! missade bussen trots att jag var ute i god tid, den åkte bara förbi. fick gå upp till ektorp i regnet istället och jag hade inget paraply. känner mig helt svimfärdig trots att jag både ätit frukost och sovit ordentligt. eller har jag det?

uppsatsskrivning i engelska idag och det ser jag faktiskt fram emot och som jag sa i samband med nationella förra terminen, är jag bra på sånt där. skriva är nog min starkaste sida.
plugghelgen nalkas, har inga sociala events inbokade förutom på lördag då var det någonting hos en granne.. annars ska jag sitta och plugga idrottsteori hela helgen lång. härligt. vad ska idrottsteori vara nödvändigt för? varför ska jag kunna alla muskler på latin? inte vet jag...

ikväll ska lilla sara till globen och heja på den där kevin och jag har just lagt in bilden på skylten vi gjorde;

 
fin va? hoppas den syns i teve!

<3

"kära tomten... jag önskar mig johanna i en stor låda med en massa snöre"

kom nyss hem efter att ha barnvaktat sara i tre timmar. hon ska ju på idolfinalen imorgon så jag fick i uppdrag att hjälpa henne göra en skylt till en kevin som tydligen är i final. den blev superfin och jag funderar på att kolla på finalen bara för att spana efter sara och hennes fina skylt. sara är lillasyster till sam som jag håller så kärt och det var trevligt att träffa honom också. mellanbarnet theo var lika skön som vanligt men han kommer nog växa om mig snart, han är så lång!

läger upp en bild på saras skylt imorgon, orkar inte ladda upp bilder från mobilen nu. men jag har ju lovat en bild av mig själv som paket och här kommer den;



fiiint va? roligt att släpa denna hemifrån-->tåg-->tunnelbana-->tunnelbana-->plugget
men det var det ju helt klart värt! :D

jag hade tänkt kasta mig i sängen så fort jag kom hem men jag kände en viss skyldighet, framför allt gentemot amanda som försåg mig med lådan (tack gumman!) nu väntar jag på att mitt fina röda nagellack ska torka och sen ska jag sooova! fredag imorgon, äntligen! fast det är ju en plugghelg i kubik som väntar...

<3

dreams might just come true

GISSA VEM SOM SKA PÅ COOOOOLDPLAAAAAY DEN 22 AUGUSTI PÅ STADION?!
ni får en ledtråd... hon sitter och skriver det här inlägget! :D
jaa kära ni, det är faktiskt sant! jag har min fantastiska farfar att tacka för detta, det var han som så plikttroget skaffade biljetter på ticnet. TACK FARFAR!<3

jag har fortfarande inte tagit mig i kraget och laddad in paket-bilden. ska sitta barnvakt ikväll som sagt, gör det när jag kommer hem...
fick den nya fotouppgiften nu, sitter och klurar på den nu, vi ska gå i dialog med en bild hon gav oss av biblioteksgatan, lite klurigare, lite roligare?

dansar runt på små moln!

<3


smile like you mean it

"#¤%/()=?`?)(/&%¤#¤%&/()=?

usch, nu har jag just haft religionsredovsining om våld-icke våld. jag var ganska nervös och tappade bort mig i min text och fick inte med så mycket av mina egna tankar... dåligt, johanna, dåligt...

sitter inne på ticnet och försöker desperat fixa coldplay-biljetter. det ser inte ljust ut men jag har bett farfar göra detsamma så förhoppningsvis har han mer lycka än jag. jag vill se dem i augusti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

måste ladda in bilder på mig själv från igår, folk undrar hur jag såg ut. har jag kanske inte nämnt det? skolan hade en utklädningstävling med jul-tema igår och jag klädde ut mig till julklapp. lyckligtvis för mig hade amanda köpt en ny plasma teve i helgen så jag tog den lådan. stooor var den dock och jag kunde knappt gå i den. ni kan ju tänka er vilka blickar jag fick på tunnelbanan igår morse när jag släpade lådan hemifrån till blå linjen!

matte snart... trååkigt! bild till klockan halv fem, lite roligare! ska sitta barnvakt tre timmar också men det blir nog skoj. ska hjälpa sara, nio år, att göra en banderoll till idolfinalen som hon ska på imorrgon. jag vet inte ens vem som är i final. jag kollar inte på idol men det är ju roligt att pyssla!

<3


när blir det ljust igen?

mer sömn

godmorgon! jag gick och la mig vid 10 igår och släckte vid kvart över. hur duktig är inte jag? sen vaknade jag vid 4 i natt. då hade jag fått mina sex timmars sömn och därför vaknade jag självmant... tvingade både mig och hunden att sova två timmar till så nu är jag laddad inför en skoldag till klockan halv fem!

sitter och väntar på att mitt te ska svalna och sen ska jag kasta mig till bussen. börjar bli bråttom, skriver mer när jag är framme. 

<3 

"hatmössa" -ibland säger man fel både en och två gånger..

fotouppgiften får vara kvar, jag är rätt så nöjd. men jag måste passa på att säga också i samband med bilder att jag numera tar alla bilder som jag lägger upp själv och om ni/du inte känner mig; säg till innan om ni vill ta dem, lämna en liten kommentar eller så, jag lär inte säga nej :) (PT och carro är självklart urskuldade)

jag var för trött igår för att skriva om det men jag var handlade julklappar med toppen fina anna igår! nu har jag lite färre saker att tänka på i alla fall! nu har jag fixat julklappar till mamma, pappa, tobias, lubbe, amanda och ungefär halva niccis julklapp. det är egentligen, tekniskt sett, bara david kvar och vad ska man köpa till en kille? det är ALLTID en fråga på julen och alla tjejer jag känner har samma problem. killar har det så enkelt. bara att gå in och köpa ett par örhängen eller något och vi blir lika exalterade som om det hade varit en förlovningsring... jag frågade david om det var något han kanske behövde och då sa knasbollen "vet inte.. kanske en linda till innebandyklubban..." erhm... NAE! hur opersonligt får det bli? men jag klurar nog ut någonting. 

anna är en så väldans mysig tjej också, jag hade en superdag! vi fikade på orange and coffee i souk gallerian också och jag skäms lite över att erkänna att jag frångick mina åtaganden och drack en smoothie istället för en latte. men är man inte kaffe-sugen så är man inte kaffe-sugen.. jag rekommenderar verkligen O&C, det är världens sommarfeeling.

jag köpte även lite smågrejer till mig själv också, lip balm från vad-det-nu-var på pashion cosmetics, jag och anna köpte samma och det luktar supergott! sen köpte jag också ett par örhängen för 35 kronor på glitter, vita ovala grejer med lila violer på. ge mig sommar!

jag har i alla fall bestämt en grej. så mycket som jag längtar efter sommar nu har jag aldrig längtat förut och när sommaren kommer, när sommaren äntligen kommer, då ska jag njuta varje minut! inte klaga på väder eller värme, bara njuta av livet, sommarkläder och orken att göra saker!

behöver sömn nu! mycket skolgrejer att redovisa och lämna in imorgon! fast listan blir kortare och kortare. snart jullov...

<3

fotouppgift

nu håller jag på att trixa klart med fotogrejen.. ska göra den enkelt för mig och lägga upp mina tre bilder här och sen kopiera de till ett word dokument. tänkte ta bort inlägget sen men för er som har 'turen' att se dem så länge; här är min fotouppgift om ljus.







tre olika slags ljus. tess gör mitt liv lite roligare att leva och har varit ett ljus i mörkret i 6 trogna år, ljuslyktan är ju en ljuskälla och sockret är vitt och vitt är vadå? ljust. för er som inte hängde med från början så var uppgiften att fota tre olika bilder av ljus som på något sätt hängde ihop. jag lyckades få med alla tre i samma bild och det var inte ens meningen!

<3

w/e

god morgon! tänkte bara skriva lite snabbt, bussen går om 45 minuter... är det normalt att jag är stressad över det när det tar 3 minuter att gå ner till busshållsplatsen??

gick och la mig vid klockan 10 igår, det har nog inte hänt sedan... jag minns inte ens när jag gick och la mig tidigt senast! hur som helst är jag nu någolunda utvilad och taggad inför skolvecka. den näst sista...

idag har jag datakunskaps prov och i kväll ska jag fixa till samhällsdebatten, religionsredovisningen och fotouppgiften. efter att jag kommit hem från jobbet, såklart!

nu måste jag kasta i mig frukost och sminka mig, jag vill ju inte skrämma slag på alla stressade människor på tunnelbanan. usch, fåfänga, försvinn!

<3

spontana dagen

min spontana dag med C var riktigt trevlig, jag fixade amandas julklapp och så fikade vi på string, av alla ställen! baristan där hälsade så glatt på mig, hon börjar nog känna igen mig eftersom idag var tredje dagen i rad som jag var där... men vadå då?

vi åkte och kollade på nk's julskyltning men den var en stor besvikelse.. den blir mer och mer fantasilös för varje år som går... tacka vet jag på 1900-talet! då var det tomtar, pepparkakor och troll. nu står det en nedrans robot där och jag förstår ingenting.

kom hem för en timme sen, david hörde av sig vid halv tio tiden och så såg vi en film hos honom. mitt val så jag tog med två av mina favoritfilmer; juno (vet att den är hypad men den ÄR bra och jag är extremt kär i michael cera) och sen tog jag med mig livsverket som är så väldans bra men sorglig. den måste ni se! vi såg dock på juno eftersom david hellre ville skratta än gråta. förståeligt.

nu ska jag sova för den här helgen blev fullspäckad. imorgon ska jag träffa anna och förhoppningsvis bli klar med mina julklappsinköp. jag ska också hinna med att träffa farmor för att hon ska köpa skor till mig i julklapp. hemlis..

<3

latte nummer nio

latte nummer nio är självfallet latte från café 60, jag såg det som min skyldighet att prova den när jag fikade igårkväll.
den var dock en stor besvikelse, den var i princip bara vanligt kaffe med mycket mjölk. fet sådan. kommer inte ihåg vad exakt den kostade med värd pengarna var den inte. den borde inte ens få kallas latte.

den får en 1, IG, underkänt. punkt.


en bild säger mer än tusen ord. jag kommer på ett av dem då; blä!

<3

mysfika med tessibell, fritch och mandi

god morgon. runt sju timmars sömn inatt som vanligt, what is wrong with me!?

underbar dag eftersom det känns som en söndag men är egentligen en lördag. dagens planer är att träffa C i stan om runt 1,5 timmar och sen ska vi vara spontana hela dagen... det var i och för sig jag som sa det där med spontanitet men jag vet inte riktigt vad det innebär. jag brukar inte vara spontan. men eftersom vi idag ska vara planerat spontana känner jag mig lugn. oj, vad jag flummar, för lite sömn..?

fika igår var i alla fall supermysigt och jag har verkligen saknat mina femtedelar. synd bara att mimmi inte var med... fast det var så himla mycket folk på café 60 och därför var det som en bastu! jag tackade min lyckliga stjärna att jag bara hade på mig två tröjor istället för tre...


secrets are spilled in the circle of trust

alltså.. mörka ringar under ögonen, eller vad? jag måste börja ta hand om mig själv.

ett ganska lyckat försök att se djupa ut...

nu ska jag försöka hitta något att ha på mig i min dungel av kläder. vädret begränsar en ju ganska mycket.. jag vill helst gå runt i stickade tröjor och jeans hela vintern lång men samtidigt vill jag orka sätta på mig någonting man kan ha over-knees till... dilemma alltså.
   om det hade varit sommar och jag nyss stigit upp för att klä på mig till en heldag på stan, så skulle jag dra på mig en vit sommarklänning, ta en tröja i handen och sätta på mig tygskor från bensimon. klaart! men nu, nu ska det minsann ta hundra år att till sist besluta sig för att inte orka någonting extra och klä på sig en varm tröja och jeans.

nej, nu ska jag gå och dra något gammalt över mig. skriver när jag kommer hem igen, när nu det blir, spontaniteten kanske tar överhand.

<3

räknar minuterna!

OM EN TIMME FÅR JAG TRÄFFA TRE AV MINA FEMTEDELAR IGEN EFTER ATT VI VARIT IFRÅN VARANDRA SÅ LÄNGE!

jag älskar mimmi, frida, amanda och tess så himla mycket, bara så att ni vet..! och jag kommer alltid göra det, oavsett hur vi tjafsar eller hur sällan vi ses emellan åt. laddar upp en fin bild på de också!


                                                amanda, tess, mimmi och frida

7 timmar senare

nästan sju timmars sömn.. men att sova ordentligt är överskattat! jag ska strax ta en dusch, skicka multisms för att kolla hur kvällens planer blir(?) och sen ska jag skriva svenska innan jag åker iväg och fotar. jag har en del idéer... frukost kanske man ska äta också men köket ser ju ut som resterna av ett inbördeskrig.

la mig trött, arg och besviken. let's see what today will bring...

usch mitt smutsiga hår ropar efter en dusch! skriver efter min lilla fotoexpiditon!

<3


"nästa: gamla stan"

jo, mirakulöst nog gjorde den det!

tjoho! här sitter jag och längtar efter min säng! mamma har haft tjejmiddag för att fira sin fölse så jag har hjälpt till så gott jag kunnat. några av hennes vänner är kvar än, låter som om de har trevligt...

kan ni tänka er att den här dagen gick att rädda i alla fall? gradvis blev det bättre och bättre och efter lunchen hivade carro upp en kladdkaka som hon bakat åt oss för att.. för att carro är bäst helt enkelt. god som tusan var den också! jag tycker om dig carro!
 
underbara-underbara carro!

underbara-underbara kakan!

efter att vi slukat den likt vargen slukar rödluvan hade vi bildlektion, eller genomgång, i ungefär en halvtimme och sen slutade vi. jag, rossi och carro beslutade oss för att fika på söder, fota och diskutera idéer till uppgiften vi fått. vi lyckades lura med oss killarna också till café string. jag gav deras latte en till chans men står fast vid mitt förra omdöme.
  <---- gå hit och fika!

gick därifrån med värk i mungiporna och en massa flummbilder. det var även rossis (av mig även kallad PT och vice versa) sista skoldag eftersom hon åker till fillipinerna på söndag. i envy you PT!

studiedag imorgon, vilket innebär fotouppgift och svenska plugg! på kvällen ska jag fika med mina femtedelar och jag gråter nästan av lycka över det. minus mimmi blir vi men ändå! jag har inte träffat dem någolunda samlade sedan höstlovet och tess har jag inte sett sedan mimmis fest. JAG SAKNAR ER VARJE DAG! ÄLSKAR ER OBESKRIVLIGT MYCKET, NI GÖR MIG HEL! äntligen hade vi en lucka i schemat och ska ses och prata igenom hösten och allt. underbar, fantastisk, makalös, otrolig, känsloladdad längtan och lycka på hög nivå!

usch vad jag saknat er. återföreningen nalkas och jag vill ju inte se ut som ett vrak så jag tror att jag lägger mig.

dagens bästa;

jag: "men ska vi inte åka till slussen och gå på muggen istället?"
math: "ja! men vilken bra idé, alla sätter sig på muggen och fikar..." *sarkastisk eftersom han inte vad muggen är, cutie!*
carro: "men vi kan väl gå till bondegatan? snälla? och då kan du ju visa oss dina blivande kvarter när du flyttar hemifrån, johanna!"
johan: "men bestäm er för något ställe bara!"
jag: "okej, vi går till café string istället..."
johan: "MEN VAD F*N HETER ERA HAK EGENTLIGEN?!?!?!?!?!"

<3

går det ens att rädda den här dagen?

jag kände redan när jag vaknade att den här dagen skulle bli lite.. fel. jag vaknade kvart i 7 istället för kvart över 6 därför att jag misstänker att alarmfunktionen på min telefon är sönder eller liknande. suck. skaippade frukost och tog ett äpple med mig istället för att hinna med bussen. den var dock försenad med fem minuter och när den väl kom säger snubben som kör bussen "dörrarna är trasiga så jag kör bara till ektorp." dubbelsuck.

kom till slussen an kvart innan jag började, kom till t-centralen och stressade ner till blå linjen men råkar, klumpig som jag är, ramla i trappan ner. eller egentligen vet jag inte vad som hände, foten vek sig under mig men det gick ju relativt bra. kom för sent till skolan men värre har jag ju varit med om finns ju den gången jag sparkade på en balansboll och bröt foten...

matten börjar strax, nu sitter grabbarna och försöker muntra upp mig med en massa underliga saker, reissmüller tillexempel är övertygad om att den snubbe som svarat på mina frågor om centerpartiet stöter på mig i sitt mail XD


mathias arm som jag så fint dekorerat den här ljuvliga morgonen. sarkasmen genomsyrar...

<3

stoppa pressarna!

måste tillägga att jag nu "klarat" mig en hel dag utan att logga in på facebook. väldigt nördigt, jag vet men i min datanördsklass finns ju möjligheten hela tiden så det blir svårare än man tror! egentligen är det ju helskumt att dagens samhälle kretsar så mycket kring internet och behovet att ständigt vara kontaktbar.

somnar nu.

<3


denna bild tog math när han skulle lära mig hur min kamera fungerar.
fråga mig inte vad det är bara för jag har inte den blekaste!
(insåg just att den syns lite dåligt men den får vara där i alla fall!)


20% rabatt på valfri skrivbok vid köp av 120 kronor

heej!
jag kan meddela att utvecklingssamtalet gick bra, utmärkt, finemang. som vanligt fanns det ingenting att oroa sig för, att jag aldrig lär mig! jag och PT har redan nyårslovat att nästa år bli mer organiserade och bättre på planering och jag tror att det kommer gå finfint!

jag ska strax skriva klart svaren på några frågor vi fått i engelska om en text jag önskar att jag inte läst. handlade om robotar som var onda och den ena låste in en snubbe i en låda för att han blivit kär i hans fru... obehagligt i kvadrat!
men bara att göra, studiedag på fredag så jag kan inte lämna in något då. YES! precis vad jag behöver! kanske ska åka någon annanstans och plugga? det vore ju supertrevligt!

imorgon blir det sen skoldag igen, estetisk verksamhet/bild imorgon efter lunch och vi ska få fotouppgifterna, jag är så taggad!

nicci åker på lördag... ska ringa henne strax. hur, HUR, ska jag överleva utan henne fram till den 22 december? don't ask me!

bäst att sätta fart, jag behöver helt klart mer sömn så jag tänkte lägga mig om ungefär en timme eller så... har inte hänt på veckor. vi får se om det ens händer ikväll.

<3

let me tell you...



intresseklubben hörde av sig och undrade vad jag hade i min väska...
historiebok, vantar, plånka, ipod, mobil, ipodsladd till datorn, marimekko-neccesär.
spännande va?

nu har jag just haft det idiotiska historieprovet. inga kommentarer.

francais om 10 minuter, sen plugg med carro i en dryg timme och sen kommer pappa hit för det stundande utvecklingssamtalet. äntligen hem efter det men jag kanske ska äta någonting emellan?

<3

"history will be written tomorrow"- D. Melander

historieprov om ungefär en halvtimme.. alla sitter och akutläser sina anteckningar för en sista-minuten chans att förbereda sig. jag hade givit nästan vad som helst för att ha fått stanna i sängen imorse... det var så himla motigt. jag vet knappt hur länge jag satt och pluggade och ändå kan jag tacka gulle-gustav för att vi nu lär bli klara med samhällsgrejen i tid till debatten. tycker om dig din halv-täbb!

lyssnar lite på the view för att lyckas varva ner lite grann i alla fall. det är ganska glada låtar faktiskt, eller, man får lust att dansa! och det regnade imorse också.. det finns så mycket att vara upprörd över men jag ska istället tipsa om bästa morgon-låten; the view's "face for the radio", bästa låten när det regnar och är mörkt på morgonen. "...or you're just not to strong..."



det blir nog bra nästa år.

<3

consider it a peace-offer. or a way to show my affection...

ÄNTLIGEN ligger jag i min älskade säng efter en hård dags pluggande. jag har helt ärligt aldrig haft såhär mycket plugg tidigare och lovet är så nära men ändå så långt borta... nu ska jag tråka er med att räkna upp allt som ska vara klart innan jul (intressebävern biter er jättehårt nu, jag vet);

1. historieprov svensk medeltid, imorgon

2. inlämning av engelska frågor + religionsredovisning, på torsdag

3. engelska läsprov + inlämning av "partifolder", tisdag nästa vecka

4. samhällsdebatt som jag måste göra ensam eftersom rosanna åker till fillipinerna (no hard feelings PT), på onsdag nästa vecka

5. mattekriterieprov procent, torsdag nästa vecka

6. uppsats skrivning i engelska, fredag nästa vecka

7. hörprov i engelska, tisdag om två veckor

8. idrottsprov, tisdag om två veckor

9. franskaprov, onsdag om två veckor

sedan har jag säkert glömt något... fast jag hoppas verkligen inte det!
roligt är det ju för det mesta i alla fall.. gymnasiet.. snart har halva ettan gått och jag kan ju lugnt säga att saker inte riktigt blev som jag trodde. men det gör de aldrig å andra sidan.

imorgon är det minst sagt allvar. utvecklingssamtal med min mentor och min käre far imorgon. han har inte varit med på något utvecklingssamtal förutom i femman för då var båda två med. jag hoppas att de bara säger snälla saker om mig, skolan alltså... jag tycker att jag gör bra ifrån mig och det känns jättekonstigt att lärare som inte känner mig ska prata om min utveckling... usch, det känns som om de kommer ha fått "fel" bild av mig och att de skrivit "fel" saker. för de känner faktiskt inte mig, de vet inte än hur pass duktig och studiemotiverad jag är... men jag tar det imorgon.

det är i alla fall underbart att ligga i sängen med datorn, det är typ det bästa! fast jag vet inte varför jag tycker det.
min säng är något av det underbaraste som finns och det gör ingenting alls att jag oftast ligger i den ensam, mer av det goda åt mig liksom ;) fast när hunden sover här får jag knappt plats trots att jag är ungefär tio gånger större, tihi.

ska varva ner och samtidigt pigga upp mig med ett vänner-avsnitt nu och sen sova. klockan kommer ringa halv 6 imorgon och jag kommer att gå upp och plocka undan mina grejer, klä på mig, äta frukost och åka till skolan. rutinmässig vardag? naaej, inte aaalls! KOM JULLOVET, KOM!

<3


regn i december gör mig alltid så arg! det onödigaste vädret som finns... precis som allt annat onödigt.
"...and that's all I had to say about that."


dagen

nu ska jag strax sova..

idag blev det pepparkaksbak och desperata försök att bli klar med svenskagrejen. jag gör ett nytt försök imorgon. jag tackar min lyckliga stjärna för måndags sov morgonen, upp vid 8 imorgon, sköönt! sen ska jag jobba imorgon eftermiddag, alltid lika roligt.

idag var det ju första advent och jag kom just på att vi glömde tända ljuset XD imorgon är det bara 24 dagar kvar till jul och jag känner mig så himla oförberedd och dåligt planerad. vad jag är virrig. det är det där med tidsbristen alltså...

på ett sätt är det bra att tiden flyger ur händerna på mig för då blir det vår snart och då blir jag alltid extrem-lycklig, precis som alla andra. jag ska ha utvecklingssamtal på onsdag och eftersom min knäppa skola inte skriver betyg på uppgifterna vi lämnar in, har jag nästan ingen som helst aning om vad jag kommer få för betyg i olika ämnen. jag vill verkligen inte göra min föräldrar besvikna igen... menmen, det var väl någon som sa "glöm dina problem, imorgon kommer nya"?

usch, måste verkligen sova! hoppas alla haft en toppen helg!

<3



RSS 2.0