lördagen

jag steg upp vid 9 så det blev ungefär 7 timmars sömn. tur att man är van vid det här laget...

hängde med mamma och handlade lite inför släktmiddagen som komma skulle. kom hem, kopplade hunden och mötte mats för en promenad. den blev inte så lång för mamma ringde och sa att nicole var på ingång och trots att hon kan ta hand om sig själv i mitt hus (hon är den syster jag aldrig haft), var jag ändå tvungen att duscha och åtminstone försöka snygga till mig en aning.. det var nämligen så att jag och nicole skulle hem till underbara agnes på glöggmys. det är nog bara agnes som kan klura ut en sådan trevlig grej som get-together och det var jättetrevliga tjejer där!

jag kunde tyvärr inte stanna så länge för att släkten skulle komma och fira mammas födelsedag. mina busungar till småkusiner är så himla söta och får mig att längta tillbaka till då tiden inte hade någon som helst betydelse och man ville bli stor.. sisådär 10 år, som de coola tjejerna i lekparken.

fast det är bättre nu, även om den riktiga längtan efter vuxenlivet, börjar ta fart på riktigt och det man vill ha är precis där men alltid utom räckhåll. känns det igen? ;)

<3

fredagen

efter att jag äntligen slapp ifrån idrottsteorin halv 4, mötte jag C vid slussen och vi gick till muggen vid götgatan. jag hade så himla trevligt, C är så rolig och jättetrevlig! jag tror knappt att vi var tysta i mer än 30 sekunder på 2,5 timmar, jösses vad vi pratade! och ni vet att man brukar säga att världen är liten? jag och C upptäckte att vi vuxit upp på samma gata, gått på samma dagis och lekt i samma lekpark när vi var små. OCH VI MINNS INTE VARANDRA! hur skumt och roligt och underbart är inte det?!?! anyway C jag hade verkligen en otroligt härlig eftermiddag med dig :)

halv 6 lämnade vi muggen och begav oss till monki. där hoppade jag in i ett av provrummen och bytte om till min, så kallade, partyutstyrsel och sen begav vi oss hemåt. jag hoppade dock av vid tennishallen för att vänta in nicole. hon trodde nog att jag antingen tagit någonting jag inte borde eller att jag gått runt med en galge i munnen för jag kunde inte sluta le XD efter att hon gjort sig klar efter träningen åkte vi till sickla och mötte upp my. senare kom jessica också och då åt vi äntligen middag på donken. fast middag och middag, tjejen i kassan klantade till sig totalt :S anledningen till att hon jobbade där kanske?

sedan gick vi den korta sträckan bort till dieselverkstaden där diverse närliggande band skulle spela på en tillställning som kallades jättefriscen. grymt bra band och många man kände. bland annat sprang jag på oskar-älskling utanför och martin inne vid scenen. hängde med martin och hans polare ett tag, sköna grabbar :) david kom dit lite senare också och han är ju för underbar! vad skulle jag göra utan dig? hur som helst var alla banden riktigt duktiga! ganska mycket nytt för mig som inte är så insatt i områdets musikscen, jag drömmer mig bort till de stora fiskarna ;) träffade också lite folk man inte så gärna ville träffa men det är inte lika skoj att skriva om :P

lite bilder:

sötnosar :)

martin som jag saknar var och varannan dag ;) kul att du var där!

12 stitches

simon never says- som jag tyckte var kvällens bästa!

sen var det ju många fler band och fler bilder.. men jag måste avsluta det här inlägget nu känner jag :P

<3


latte no.8

latte nummer åtta kommer från muggen på götgatan. så himla mysigt ställe, jag vill bo där! jag och C var där i fredags och i min desperata jakt på den bästa latten testade jag självklart den på muggen.

redan innan jag smakat på den kände jag ända ut i fingertopparna att den skulle få ett högt betyg. detta på grund av att jag brände fingrarna när jag bar den till vårt bord :P det kluriga med de flesta lattarna är att de är så svala redan när de serveras. detta beror på mjölken... när jag väl smakade på kaffet blev jag inte besviken, perfekt blandning av kaffe och mjölk och lagom starkt kaffe också. jag vill inte säga att den var ultimat men det ligger bra till alltså!

caffè latte på muggen får 4/5 i betyg och ligger alltså lika med ritrovo på sveavägen.


<3

thank god it's friday!

för er som följt min blogg en längre tid, kan jag meddela att jag sitter och letar i arkivet efter tårtreceptet som jag publicerade i februari någon gång. ni vet den gången när jag smällte en plastförpackning i mikron?
hur som helst bad carro om ett recept, efter som jag är "tjejen-som-bakar" XD

lite roligt att läsa igenom det jag skrev för snart ett år sen, jag har känt mig ganska deppad den här hösten och vinter verkar inte bli nådig men jag inser nu att jag bara går runt och känner exakt samma saker som för ett år sen.
jag vill också passa på att tala om att jag nu inser själv hur otroligt irriterande det är att läsa ett meterlångt inlägg utan styckesindelning. borde ha börjat med det myyyyycket tidigare!

fredag idag, trots att jag var ledig i måndags har den här veckan känts så himla lång! och jag vet inte hur jag ska orka idrottsteorin. en annan kul sak som jag la märke till i ett av de gamla inläggen var att jag klagade över för lite sömn- när jag sovit 6 timmar. nu för tiden sover jag max 7... kanske ska göra något åt det...

får se om jag hinner hem mellan fika med C och middag med nicci och jessica, jag kanske skriver senare annars hör ni av mig imorrn!

<3


tur att det är kul på kulturhuset

heeeeeeej! nu är jag tillbaka och jag har äntligen taggat till igen. det är underligt hur saker ter sig i livet, eller hur?

idag inleddes kursen estetiskverksamhet/bild och jag är taggad till tusen! vi ska börja med foto och jag tror att det kommer gå jättebra! mathias har ju även haft det otroligt stora nöjet att lära mig alla extravaganta funktioner på min kamera och jag tycker det gick bra, nu har jag lärt mig!

vi åkte och kollade på olika fotoutställningar på kulturhuset också, både roligt och intressant. mest roligt, skrattattacker som vanligt och så tog vi drygt 100 bilder själva... älskar min kamera :)

och jag måste dedikera en rad eller två till carro. jag kan inte låta bli att förundras över hennes sätt att se på saker med så tolkande ögon. det fanns bland annat ett självporträtt av fotografen, sönderslagen av sin dåvarande pojkvän/man och carro fascineras över att hon trots allt det, satt på sig rött läppstift. själv tänkte jag knappt på det...

imorgon slutar jag visst halv 4 istället för 2... på grund av något så fånigt som idrottsteori! och jag som ska träffa C vid halv 4...
C, om du läser det här har jag skickat mitt nummer till dig, annars kaske du kan ta det av felix? tänkte vi ses strax innan 4 istället, jag stressar iväg så fort jag kan.

imorgon kväll är det planer med bland annat nicci som gäller. hon åker bort snart och jag saknar henne redan! vet inte hur jag ska överleva i 3 veckor...

sov gott nu alla mina läsare!

<3


inget slår en latte :)

sötnosar

idel leende, underbart! 

ingen ork över huvudtaget...........



<3

trouble sleeping

god morgon! sov morgon på måndagar måste vara den bästa uppfinningen någonsin och ännu bättre om man är ledig hela dagen. den utlovade snöstormen är här men storm och storm skulle jag inte kalla den just nu...

sitter självklart och lyssnar på the perishers som vanligt. man blir beroende... fast jag tror att min vinterdeppighet kommer ta fart relativt snart och då är musiken en sann välsignelse.. man brukar säga att skadeglädje är den bästa glädjen men jag mår egentligen illa av att känna mig skadeglad. tänk om man bara kunde säga "lycka till i livet, nu ska jag inte tänka på dig eller undra hur du har det. var lycklig." jag önskar att jag kunde säga så och menade, att det skulle vara sista ordet men icke. här ska ältas! suck.

måste bädda sängen och klä mig nu, skriver senare om det börjar strömma lite vettiga ord ur mig istället.
 
<3



"I'm having trouble sleeping
I'm thinking of what you said
About the tears been shed
Leave me

It's you
Now and always you
But never me
I've never dared to
Let my feelings free
Why's it always you
And never me?
I've never cared
Too much about honesty"

internet tillbaka!

äääääntligen funkar internet igen! skrämmande att upptäcka hur otroligt vilse man blir utan internet, isolerad och ensam... men nu är jag tillbaka efter en, på många sätt och vis, hemmahelg. ganska skönt ändå och nästa helg blir nog desto mer livad! ska strax lägga mig, fast jag är ledig imorgon!
 
C har just tipsat mig om ett franskt band som heter phoenix, dom är jättesköna! får en att tänka på varma sommarkvällar, sådana som jag så DESPERAT längtar efter just nu! jag har aldrig velat ha sommar mer än jag vill ha den nu! man är mycket friare på sommaren, slipper känna sig som en påbylsad isbjörn även om det är mysigt med tröjor och halsdukar och allt vad det nu är man slänger på sig för att tränga undan kylan.

det är dock trevligt med all snö, hunden blev helt galen igår morse när hon såg snön! jag var på gamla stans julmarknad idag innan vi åt julbord (tidigt!) för att fira mammas födelsedag. dessutom hängde hon upp adventstjärnor igår men jag har ingen julstämning! tiden har gått så fort! jag är inte redo för jul och jag önskar att julkänslan alltid var densamma som den var när man var liten. hur ska jag hinna med allt när tillvaron rusar iväg i hundra kilometer i timmen och jag rör mig i slow motion?????????

måste sova nu, lär filosofera i en timme som vanligt och tankarna skenar iväg.

<3

freeeeeedag

okej, så jag släckte lampan strax innan tio och steg upp vid halv sju, liten sov morgon på en timme men trots det var knappt att jag förmådde att stiga upp ur sängen!!! egentligen ganska skönt att köra hemmakväll ikväll för jag tror att jag skulle dämpa stämningen drastiskt genom att somna, snarkande med gapande mun mot någons axel. there's a mentalpicture you'll have a hard time getting out of your heads (;

kan knappt vänta tills dagen är över, jag är alldeles för trött för svenska, historia och engelska... dessutom har jag börjat få riktigt ont i axlarna eftersom jag kånkar på datorn i tid och otid. börjar om en kvart, ska slumra lite innan alla väller in i vårt fina klassrum med glasväggar och utsickt över allt byggarbete...
 

bara för sakens skull...

<3

i ett försök att vara djup...

.. såhär innan läggdags. jag fotade mest med sephia-effekt idag, jag tycker om att det ger en varmare ton är svart-vit men samtidigt syns inte ojämnheter eller skuggor på samma sätt som det gör när man fotar utan någon effekt alls.



<3


födelsedagsfika

som sagt var det då carros fölse idag och tjejen är helt gaalet galen i hattar. dagen till ära hade hon sin snygga svarta hatt, en sådan som jag har liggandes i garderoben men inte vågar använda. jag hade dagen till ära med mig min underbara kamera och därför tog vi retroporträtt, som jag vill kalla dem. finfina bilder av oss, alla iförda Hatten med stort h. tänkte lägga upp dem här. sedan skulle jag kunna dedikera ett helt inlägg till carros skor från forever21 som hon hade idag. JAG FÖRSTÅR INTE HUR MÄNNISKAN KAN GÅ I DEM!!!!

 
amanda                                                    jagsjälv
 
alexandra                                                 fanny
  
rosanna                                                    födelsedagsbarnet carro                       linda

tjusigt va? och sist men inte minst; carros KILLERSHOES!!! och ändå blir hon inte lika lång som jag i dem, haha!! 


imorgon är det helg! :D

<3

latte nummer 7

sista torsdagen som jag slutar kvart över 11, i alla fall de närmaste... många veckor. idag fyllde också carro sexton så vi firade genom att först äta indiskt till lunch och sedan bege oss till café string på bondegatan 41. så himla mysigt i retro-stil.

givetvis, testade jag deras latte men den var ingen hit. jag har upptäckt att det finns ett mönster mellan dessa inte så goda lattes (hur farao säger man det i plural??) och statisktiken visar att de som inte är så goda, är gjorda på standard- eller mellanmjölk, vilket resulterar i att skummet blir mindre "skummigt" men också att smaken ändras...

café strings latte får en 1, så gott kaffe var det inte och mjölken var definitivt ett stort minus. däremot var det trevligt att den var relativt "billig", kostade 30 kronor och deras hallonpaj får ni absolut inte missa! dessutom är det verkligen en mysig miljö att sitta och fika i med alla sammetsoffor och retrofåtöljer!



<3

kvällsfika lyser upp likt snön som föll ikväll

nu är jag på väg i säng, vill få ordentligt med sömn för den här dagen var mer utmattande än den borde ha varit... jag åkte hur som helst hem efter skolan, jag slutade två timmar tidigare än vanligt så det var trevligt. direkt hem till hunden var det, jag tog med mig kameran ut men det hade inte hunnit börja snöa. så himla fint att gå hem medan flingorna singlade ner i ansiktet på mig. synd att jag hade lämnat kameran hemma... fina bilder på förvånansvärt tjock is blev det i alla fall... det finns mer att fota på sommaren och folk är mer öppna för att posera då, eftersom man i allmänhet känner dig snyggare på sommaren.

efter att jag varit ute med hunden åkte jag till forum för att provjobba på en affär där, säger dock inte vilken (; vi får se om jag får jobbet eller inte. på vägen dit ringde min sällsynt trevliga barndomsvän beata, som lustigt nog också skulle till forum så vi tog en fika efter att jag jobbat klart. på barista, såklart! jättemysigt med kvällsfika, vi måste ses oftare beata!

imorgon fyller ljuvliga carro 16 år, det ska firas med fika efter att vi slutat kvart över 11. sista torsdagen vi kommer göra det på ganska många veckor, vi börjar med estetisk verksamhet nästa vecka, jag har valt bild. jag är inte konstnärligt lagd alls men det stod mellan bild eller musik så jag tänkte; penselkladd eller tondövt skönlir? blev det förstnämnda, jag vill ju inte att folk ska rusa in från rummet bredvid för att fråga om jag slagit mig!



 



nu blev det ganska sent i alla fall. bäst att kasta mig i sängen. har fortfarande mina 3 täcken och tror mig, de behövs!

<3

mellan andetagen

sitter i klassrummet och lyssnar på trouble sleeping med the perishers, lagom populärt bland grabbarna som sitter och spelar något underligt spel på datorerna. finns det något låt som är dålig med perishers? tror inte det, jag har aldrig hört någon i alla fall. fattar inte att jag missade de när de spelade i stockholm för ett år sedan... de står högt på listan över band jag vill se innan jag dör.

ska ha historia snart med den käre läraren peter. måste förflytta mig till ett annat klassrum, surt!

alltså, den här låten är underbar! helt underbar... vill lyssna på den igen och igen och igen.
vill hem, som vanligt. jag borde inte ha kommit hit. fast det hör inte hemma på bloggen. här ska jag vara glad. men hur ska det gå till? okej, fokus, bra fokus. livet kan leka hemma men inte här. ett djupt andetag. och ett till. ett till, sen ska jag resa på mig. byta klassrum och byta fokus. ett till andetag, varför kan du inte rädda mig? det brukade du göra minst en gång i veckan förut. lämna mitt huvud precis som du lämnat min vardag. och gör det nu! 

<3

när lyckan inte hade någon gräns

jag satt just och pratade med C om lycka, han skriver en uppsats om det i skolan. jag började spekulera i om jag någonsin varit riktigt lycklig. det är ju klart att det finns flertalet tillfällen då jag känt lycka över någonting men om jag spinner vidare på dessa situationer så minns jag en massa problem som låg på lur samtidigt. problem som låg i vägen för ren och skär lycka.

jag insåg just att jag bara vara riktigt lycklig en gång och det var i slutet av sommaren i år. sista dagarna på gotland; problemen var hemma på fastlandet och inte ens mina egna, det var fint väder och jag var brun och fin från italien. hängmattsmys med bra musik på en ipod touch och snack som varade långt in på småtimmarna. antar att det nog bara är på gotland man kan koppla ifrån helt och hållet. jag vill ha sommar igen. nu.









bilden på gräs har dock amanda tagit. tänk nu efter noga... när var ni läsare riktigt lyckliga?? dela gärna era minnen med mig genom att skriva en kommentar men vad jag rekommenderar är att ni skriver ner tillfället på en lapp och gömmer den på ett säkert ställe. sen hittar ni den kanske om 10 år och det blir en trevlig dag för alla inblandade.

skola imorgon igen. sov gott silly-buns

<3

(jag hoppas att du inte läser det här din idiot. flytta ut ur mitt huvud, lämna mig ifred nu. tack.)

minusgrader ute och inne trots tre täcken...

god förmiddag. stannade hemma från skolan idag också, fast jag mår bättre idag än igår. vilken storm det är ute! och jag som måste tvinga mig ut med hunden. får väl ta på mig flera stycken tjocka tröjor...
jag förstår inte vad det är med mig, jag brukar alltid vilja ha ett tunt täcke i sängen för att kunna sova och nu ligger jag här iklädd trasiga mjukisbrallor, en långärmad tröja och inte mindre än TRE täcken på mig. och jag fryser fortfarande!

nu ska jag plugga mer samhällsfrågor innan jag går ut med hunden och sen ska jag bädda ner mig i alla mina täcken och se på vänner.

<3



i brist på annat får ni en fin bild av brorsornas skossingar. dags för kängor, grabbar!

ny kategori

igår föll den första snön och det fanns ett mönster av blandat förtjusning och irritation över detta på msn och facebook. nu kommer ju temperaturen att sjunka drastiskt om man får dra fram jackor, mössor, halsdukar, vantar, en till halsduk och inte minst vinterskor. och säg, vad kommer strax efter jeans och jackor på listan över det som är jobbigast (läs: svårast) att shoppa? jo, vinterskor.

det finns ju en hel jungel såhär års för grejen är den att vinterskor måste uppfylla vissa kriterier som sommarskor inte behöver uppfylla.

kriterier för vinterskor:
 1. vinterskor måste vara varma. annars är det ingen mening.
 2. vinterskor måste vara sköna att gå i. 
 3. vinterskor måste vara snygga, liksom allt annat.

och i denna skojungel, hur lätt är det då att hitta rätt? speciellt med tanke på att de allra flesta bygger upp en bild av de perfekta skorna, men är det någon designer som haft exakt samma tanke? nej, just det.

om jag inte hade haft mitt på det torra gällande skofronten i år skulle jag ha införskaffat ett par kängor, ögona böj. då pratar jag inte om ett par i brunt skinn som får en att känna sig som mc'donalds clownens look alike, utan kanske dessa från nilson för dryga 1000-lappen. lite dr martens rockiga och det vore supersnyggt att matcha till en lite "snällare" look; kjol, kofta och knästrumpor (höstens och vinterns måste enligt mig).
 perfekta för vinterns kalla dagar och nätter

(fast om ärligheten ska fram gosar jag hellre med dessa tofflor från shepherd)


sick and tired

god morgon bloggen.

be careful what you wish for, ska jag kanske säga, jag är hemma sjuk från skolan, har den mest fruktansvärda frossa trots att folk brukar klaga på att vi har vamt hemma. jag var tvungen att stiga upp för att ge lucas frukost och sånt. nu ligger jag i min säng med tre täcken och fryser fortfarande. vore trevligt att sätta på lite musik, the shins tilltalar mig särskilt just nu.

MEN, för att kunna göra det måste jag stiga upp och för att stiga upp måste jag röra på mig vilket resulterar i frossan. jag ska plugga lite mer till samhällsprovet nu när jag är vaken och har tid, sen måste jag väl pallra mig upp för att äta riktig frukost. dricka te borde jag också göra då eftersom jag har ont i halsen också...

min nye vän jessica la upp en så fin bild på fb av mina två favoriter i lördags, jag snodde den och lägger nu upp den här tänkte jag. cred till jessica b :)


<3 er två, massor massor ! !

ha en bra dumma-dagen-efter-helg och håll er friska!

<3

det är måndag snart

söndagkväll. precis som alla andra eländiga söndagkvällar. varför är inte helgen fem dagar och skolveckan två?
 
jag har i alla fall haft en underbart trevlig helg! filmkväll i fredags, chill hos nicci igår och bio-mys med brorsorna idag.
såg the shining i fredags med nicci, david, oskar, ludde och anna. satt på helspänn men jag fattar inte varför det är en av min pappas läskigaste filmer... mysigt var det i alla fall!
  

fick tillfälle både i fredags och lördags att äta middag med min bästaste vän nicci. pasta och kyckling hos mig och pizza hos henne. åt pizza framför teven och såg på eva och adam-serien. vi förundrades båda två över hur oskuldsfulla de spelade... antar att saker förändrats på senare år.
kom dit lite trevligt folk till henne lite senare och kvällen var verkligen trevlig!
 

usch imorgon är det måndag. jag tror att jag skippar gymmet... jag vill att det ska vara sommar, nästa sommar så att ettan är över, och jag önskar mig en ljummen sommarkväll på min altan med levande ljus, god mat, underbara vänner och bra musik. och om jag får ta det steget längre vill jag vara klar med skolan, bo på söder med nicole och gå till konsum en sen kväll med en stickad mössa, nattlinne och rosa gummistövlar. att det ska vara för mycket begärt!!!!!!!!

<3




latte nummer 6 - döm ALDRIG hunden efter håren

åkte in till stan för att fika med mamma och bröderna, mamma skulle på teater och jag skulle med bison och lubbe på bio. vi tog en fika på nk konditoriet för att spilla lite tid. självfallet testade jag deras latte. förvånande nog är min bedömning att nk's latte är i klass med sandys. bara att den är mer än dubbelt så dyr.

trevlig kopp att dricka ur men kaffet var väldigt starkt, skummet var ingenting att hänga i julgranen och konstigt nog svalnade aldrig kaffet heller! 

nk's latte får max en tvåa. punkt. 

ps. döm aldrig hunden efter håren. ds.

<3


den ser ju i alla fall god ut. förresten är det min muffin i förgrunden. den var god! 

latte nummer 5 - man ska inte döma hunden efter håren

nu är jag tillbaka efter en rafflande rolig helg, tänkte bara slänga in en uppdateringen på lattejakten, ni får höra (nästan) alla helgens detaljer ikväll.

igår träffade jag en barndomskompis tillika granne, vid namn sandra för en fika. på hennes initiativ fikade vi på sandys där de som bekant säljer en stor latte för 15 riksdaler. man blir ju automatiskt lite skeptisk; kan en latte för föga 15 kronor vara god??

jag kan upplysa om att den faktiskt är det! inte godaste hittills men den förtjänar definitivt ingen sketisism från några håll och kanter. jag och sandra var överens om att espresso house latte är godare men det är inget som helst fel på sandys latte för 15 kronor. 

allting är ju relativt och beror på vad man jämför med men jag tycker att sandys latte förtjänar någonting mellan en tvåa och en trea, eftersom den var ganska god, helt okej skum och dessutom är väldigt billig. sedan måste jag tillägga att det står små söta goda gärningar på pappersmuggarna kaffet serveras i, så det lutar mer åt en trea än en tvåa (;



 

du har rätt agnes, dags att klättra upp ur svackan

på uppmaning av finfina agnes ska jag nu tagga till ordentligt. men vad finns det för anledning att deppa, undrar jag just nu när jag faktiskt mår bra igen; det är helg, ikväll är det the shining i goda vänners lag och dessutom har jag det stora nöjet att bjuda nicole på middag ikväll.

åter till agnes, jag blev något rörd när jag kollade hennes fina blogg och hon hade, inte bara dedikerat rubriken i det senaste inlägget till mig, utan även skrivit en massa saker om mig som verkligen värmde. verkligen värmde agnes! jag och agnes lirar tennis tillsammans och har gjort det i ett antal år nu, det är en sann fröjd att mötas av hennes leende varje träning. de hon dyker upp på vill säga (;

har min underbara tröja från red collar project idag också, känns lite mysigt i samband med filmkvällen och så :) 

nu ska jag hämta något att dricka, lider, bokstavligen lider, utav vätskebrist!
lägger upp en fin bild från i onsdags, en av många ska jag väl säga.



på lite långt håll kanske men då är man i alla fall diskret och anonym...

<3 

fortfarande nyfiken...

jag kämpade mig ur sängen imorse klockan tre men sen såg jag genom fönstret att det fortfarande var molnigt så jag la mig igen. så himla besviken jag är på vädret! jag har alltså fortfarande inte sett något stjärfall men jag ska nog leva länge så det är nog lungt.
 
religionspresentation alldeles strax, jag är NERVÖS! usch,usch,usch inte okej!

matte efter det här, inte heller okej! sen bär det av till frisören, ska nog vara lite våghals och klippa någonting av det, fast inte kort! jag gillar att det är långt :)

kan bjuda på en bild från igår;



haha, fick trixa en lång stund med bländarautomatiken för att kunna fota månen bra! dags att lära sig alla funktioner på kameran!!!
 
presentationen nu, önska mig lycka till!!

<3 

up-date på stjärnfallsfronten kl 23:19

jag har varit ute i nästan en timme, först la jag mig i en stol på altanen, sen förflyttade jag mig till lekstugan och sen la jag mig på gräsmattan. tyvärr är det för mycket moln i vägen, men det blåser så jag ska gå och sova några timmar och sedan gå ut igen, jag vill se ett stjärnfall, helst flera och allt jag kunde tänka ute på gräsmattan var att bakom allt detta fluff faller mina stjärnor och här ligger jag och MISSAR allt!! månen lyste dock igenom så jag har tagit jättecoola bilder av månen som jag lägger upp imorgon eftersom jag sitter vid fel dator.

snabbt up-date;
nicci och jag åkte hit efter skolan och diskuterade helgen och en massa saker, gjorde te och läste skvallertidningar. så himla kul för vi pratar med varandra så mycket att vi vid vissa tidpunkter när vi ses inte har någonting att säga men det är bara skönt.
jag skrev klart mitt religionsarbete ikväll, imorgon är det muntlig presentation som gäller och jag är nervös!!!!!!
slutar som vanligt tidigt, i alla fall i två veckor till och vid 1 ska jag klippa mig hos min käre frisör som jag inte träffat på några månader. trevligt!

nej nu ska jag slumra till, tänkte stiga upp igen vid 3, care to join me?

<3

stjärnfall ikväll!

imorse ringde klockan vid halv 6, jag ville ha gott om tid på mig. det var riktigt kämpigt att ta mig upp och jag måste erkänna att jag låg kvar och havlsov ett tag. det gick dock inte så bra eftersom jag blev bländad av någonting som lyste starkt som solen. mödosamt gick jag upp ur sängen för att kolla vad det var; solen går upp på andra sidan och någon gatlyckta sitter nere på davids gata och lyser varken så högt eller starkt. jag insåg när mina ögon vaknat att det var månen! den var guldfärgad och lysta rakt in i mitt rum. jag tog upp kameran men den hann gömma sig bakom molnen tyvärr för det var riktigt vackert!

förklaringen till varför månen lekte solen tror jag att jag hittade i dagens tidning; just nu åker jorden genom ett meteorregn och ikväll kan det lysa upp hela europa om det är klart väder. har vi tur kan det komma att bli tio till femton sjärnfall i timmen. jag har aldrig sett ett stjärnfall så det här vill jag inte missa! :D men nog kan det väl vara så att det var därför månen lyste så klart? jag tänker lägga mig med tretton tjocka tröjor på en filt på min altan och spana efter stjärnfall. david är sjuk annars hade han kunnat vara med mig och önska sig en massa saker fast han kan kan koll afrån sin altan! 

nu har jag samhällslektion sen ska vi på museum (lågstadie flash back, någon?) och sen när skolan slutar ska jag träffa mig nicole!!

<3

när någon annan redan sagt alla ord

You could be happy and I won't know
But you weren't happy the day I watched you go
And all the things that I wish I had not said
Are played in loops til it's madness in my head

Is it too late to remind you how we were
And not our last days of silent screaming blur
Most of what I remember makes me sure
I should've stopped you from walking out the door

You could be happy I hope you are
You made me happier than I'd been by far
Somehow everything I own smells of you
And for the tiniest moment it's all not true

Do the things that you always wanted to
Without me there to hold you back don't think just do
More than anything I want to see you girl
Take a glorious bite out of the whole world

(snow patrol - "you could be happy")

minnen från en numera svunnen tid

och det var den måndagen. den var dock okej med tanke på omständigheterna och jag måste erkänna att jag går runt på gränsen till sammanbrott :P things gets better with time...

satt på bussen på väg till jobbet, lyssnade på musik som jag numera förknippar med i somras. molnen var färgade i guld och silver och allt jag kunde tänka på var hur jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden, till början av sommaren igen, och bara låta den stanna där. tillbaka till tiden då vi älskade varandra högre än allt på jorden, ingenting skulle någonsin kunna ta oss ifrån varandra. minnen från en svunnen tid och det känns som en evighet sedan och ändå var det ganska nyss.


varför har hösten tagit min entusiasm, min glädje och mitt leende? ge tillbaks dem!!!!!!!
 
ska lägga mig och få mina efterlängtade 6 timmar i drömmarnas värld. önskar att jag levde där, i ett parallellt universum där glädjen väntade på mig och tiden stod stilla.

usch, vilket sentimentalt babbel, hoppas jag hittar mig själv igen. snart.

more than words can say



jag älskar dig också, nicole. tack för att du finns<3

och efter söndag kommer... måndag...

måndag igen. suck! två inlämningar och ett museibesök står på tapeten. det är så himla mycket skola nu, förra veckan och den här veckan. bara att vänja sig för det är ju ungefär 3 år av sånt här..

jag gick faktiskt till gymmet imorse och sen köpte jag frukost på espresso house, macka och juice gottgott! efter skolan är det jobb som vanligt och sen bara hem och plugga. jag börjar egentligen inte förän om en timme så jag ska nog försöka få lite plugg gjort nu också :P

nu orkar jag inte börja prata om viktiga saker men jag har minst två saker som jag vill skriva om men det kan jag göra efter min måndag.... ha en bra dag hörni!

<3

lite sånt där smått

nu är jag tillbaka, ursäkta den dåliga uppdateringen...
en vecka in i november är vi nu och det märks att vintern och julen nalkas. det börjar bli löjligt kallt på morgonen när jag går till bussen vid 7 på morgonen. dock lär jag frysa mindre nu eftersom mina föräldrar köpt mig en ny vinterjacka från north face, den är så gosig så man vet knappt vart man ska ta vägen, jag vill bo i den :D

jag har även införskaffat ett par nya stövlar, det blev ett par bruna i år och jag tycker att dom är jättesnygga! framför allt är de bekväma vilket är viktigt för mig som lätt får skavsår. jag har spenderat större delen av eftermiddagen med att putsa skor och fixa, jag känner mig otroooligt duktig!

jag spelade en väldigt viktig tennismatch mot david igår, vi skulle kolla vem som var bäst och det smärtar att säga att han faktiskt vann ganska överlägset! jag kräver revansch, D!! (; 
 
ser ut att bli en stressig vecka men förhoppningsvis blir nästa helg bättre än denna. imorgon ska jag, liksom förra veckan, släpa iväg mig själv till gymmet klockan 6 och jag ska försöka lägga mig tidigt. upptäckte just att jag har lite skokräm kvar på ena nageln, jag ska nog göra den där efterlängtade manikyren nu! 
(och jag ska bli bättre på att lägga upp bilder igen men jag har varit för trött för att ta några under den gågna veckan...)

<3 

Nytt inlägg

nu är jag tillbaka. skrev ingenting igår, jag var för trött... slutar som vanligt tidigt idag, jag hade tänkt åka till gymmet men jag måste skriva klart min uppsats och öva på engelska presentationen, båda är till imorgon. men snart är det äntligen helg, min räddning! känns som om jag bara lever för helger just nu... ska slösa bort fredag kväll på att sitta barnvakt och förhoppningsvis få lite plugg gjort.. på lördag blir det livat värre med jennie och förhoppningsvis david också. höstlovet känns redan som flera veckor sedan fastän det inte ens är en vecka.


mathias muntra just upp mig genom att berätt att han glömt skruvsatsen till skolan elektriska skruvmejsel så han kan inte lämna tillbaka den. men jag och amanda hittade användning för den i alla fall........


religion, sen matte och sen lunch på barista. efter det är det bara att åka hem och plugga. taggar nog till senare.


<3 


hat-objektet vid namn tisdag

märks att det är vardag igen, gråzon, jag råkade somna på bussen imorse! vaknade vid slutstationen slussen av att en gubbe som skulle av stod och stirrade på mig, verkligen glodde! förmodligen för att min mun var halvt på vid gavel. typiskt mig... tog mig dock bara en timme att komma hem efter skolan, vilket var lite uppiggande. jag kan inte ta power-naps för jag kan bara sova om det är mörkt så istället har jag kämpat med uppsatsen som ska in på fredag. det är mycket just nu, kunde de inte ha kagt grejerna innan lovet då man ändå var utbränd!?

ska definitivt lägga mig tidigare idag, jag kommer inte på mer att skriva i uppsatsen just nu och jag ska snart städa lite. fy vad jag stör mig på vintertiden! vintertiden är en bidragande orsak att man inte orkar skolan den här tiden på året.

nicci sa just till mig att lyssna på paolo nutinis låt new shoes så skulle det kännas bättre och det gjorde det. fick mig att vilja köpa nya skor så skulle allt vara bättre sen. är nog det som är meningen...
http://www.youtube.com/watch?v=hmbUNF1Q4R8

slutar klockan tre imorgon och jag tänker vara up-beat hela dagen! försöka vara up-beat i alla fall.
nej, bäst jag börjar städa nu... hörs imorgon, bloggen!

<3 

si-och-så-dag och latte nummer 4

hejhopp! ska strax sova, stack hemifrån halv sju imorse för att sticka till gymmet. därmed missade jag också min måndagssovmorgon en det kan det vara värt eftersom jag blivit så slapp på sistone... vid 9 träffade jag johan vid fridhemsplan, vi åt frukost på bördernas café i västermalmsgallerian.

själfallet passade jag på att testa latten där och jag måste säga att den inte var någon hit. beskt kaffe och till råga på allt var den gjort på standardmjölk, vilken inte bara är den fetaste mjölken, utan även den som skummar sämst. en 1a på den alltså, tyvärr tyvärr.
 man ser ju till och med att den är lite hmm.. fel.

dagen fortsatte med franska och sedan var det bara att sticka tillbaka till gymmet för kick boxning på idrotten. så jobbigt men samtidigt så roligt! sedan var det ju bara att åka till jobbet och jag började känna mig något deppad på bussen. därför kunde david inte ha valt en bättre tidpunkt att ringa, han kom äntligen hem för snart ett dygn sen. självklart fick han mig på bättre humör. var up-beat på jobbet men hoppade på fel buss hem och hamnade långt och tjotahejtan så min kära far kom och plockade upp mig när jag väl lyckats ta mig tillbaka till orminge. onödigt, johanna, riktigt onödigt.

promenad med david har jag också hunnit med, tack för presenterna D, de kommer användas (;

nu vill jag sova för imorrn är det tisdag och det är min hatdag. dessutom får jag inte tag på nicci...

<3


meningslöst

god morgon. ligger i min säng nu med datorn i knät, sista dagen på lovet tänker jag inte förstöra genom stress eller depp. mina bekymmer kommer ändå finnas kvar imorgon också. vid två kommer släkten, bestående av farmor, farfar, mormor, moster, morbror och kusinerna, hit för att fira pappa som fyllde år igår.

tog lite foton igår innan jag kraschade i min säng. måste säga att den här kameran är ett av de bästa köpen jag gjort, någonsin. man kanske kan kalla det för investering. köpte den för snart ett halvår sen och jag har tagit över 5000 bilder.

imorgon börjar åter den trista vardagen... ska till gymmet på morgonen, börjar inte förän vid halv 11 på måndagar så det är nice. sen ska jag jobba på eftermiddagen och sen hem och plugga! måste börja städa huset nu, skriver senare...

<3 

tagga till nu för sjutton!

ah hej. nu mår jag bättre. blev mer och mer glad allt eftersom kvällen fortskred och just nu känner jag att en depp dag som denna är en depp dag för mycket. dags att börja om på ny kula. från och med nu ska jag plugga på vardagar och lalla på helger. och jag ska börja ta hand om mig själv; unna mig saker och släpa iväg mig själv till gymmet. nu ska jag må bra.

blev up beat när jag och bror min satt och kollade på bilder från italien och skrattade högt åt alla knasbilder från stranden vid medelhavet. jag vill tillbaka dit! men allt tar sin tid, till att börja med måste jag klara ettan på gymnasiet, sett ur ett stort perspektiv, och bli klar med kommande inlämningar, sett ur ett mindre perspektiv.

jag ska snart sova, gud vad jag stör mig på vintertid, men jag tänkte fota lite först. leka lite proffsig sådär men vem tror jag att jag lurar egentligen? (; 

ska passa kaninerna i två dagar till om jag fattade david rätt senast jag pratade med honom på msn. i förrgår. det är så jobbigt när ens bästa vänner inte är tillgängliga! speciellt om det är viktigt. då är det ganska bra om man, som i mitt fall, har ganska många bästa vänner. jag har alltid någon som finns där för mig. dock är det lite surt att david chillar i turkiet och jag som vill prata med honom. 8 personer har jag i mitt liv som jag skulle lägga mitt liv i händerna på. det är bra, bra att ha fina vänner. säger nog för sällan hur mycket jag uppskattar dem. inte riktigt samma personer som för ett halvår sen.. eller jo, ett undantag bara. ett bra undantag. kom hem snart snälla david för kaninmaten är snart slut! tur bara att jag kan babbla lika bra med mina tjejer som med david för annars skulle jag nog exploderat av för mycket lagrad, odelgiven information.

<3 

det är förresten min kära mamma som hjälp mig med min nya design, jag försöker lära mig det här nu!

väck mig när november är slut



känner för att gå i ide. men det får vänta lite, nu ska jag mysa här i min säng med en säsong av vänner.
nicci fick mig att må lite bättre, jag älskar dig gumman. ...och så här fin är jag idag...


<3


katastrofal depp-situation på lovets näst sista dag

tjenare bloggen.

har en otroligt b dag idag, depp-situationen är ett faktum. jag känner mig som en tickande bomb, redo att explodera på folk som inte förtjänar det. och jag vet inte ens varför... jag vet inte om jag vill skratta, gråta eller skrika av ilska. helt utan anledning. mamma säger att jag ska antingen prata om mina bekymmer så att de försvinner eller så ska jag skriva ac mig. väljer det sist nämnda.

köpte i alla fall den där underbara red collar project tröjan idag, för typ alla mina pengar så nu är jag pank. men det är det klart värt för den är så fin :D

jag vill nog bara vara ifred idag. stänga in mig på mitt rum och se vänner på datorn för att försöka tagga till. samtidigt måste jag prata av mig. jag ska ringa nicci när jag skrivit klart. jag önskar att jag kunde sätta ord på exakt vad som är fel men det kan jag inte. det mesta i allmänhet och förmodligen skolan i synnerhet. prov att plugga till, matte att räkna, uppsatser att skriva. press, press, press.

folk säger ju ofta att det blir bättre av att frossa i någonting, men blotta tanken på onyttigheter känns bara fel. skulle vilja dra ut och springa eller så, men jag har samtidigt inte tillräckligt med energi. nej, som sagt, jag stannar inne, med favoritfilten, i sängen och släpar iväg mig själv till gymmet på måndag morgon. måndag. vardagen nalkas. åh, nej...

panki-cheer-up gäller nu! var är telefonen? nicci får rädda mig.

<3

RSS 2.0