Silence is a tricky thing


Bilder tagna med min nya kamera. kärlek

Livet är bra just nu. Världens finaste kille råkar vara min pojkvän, jag har fyllt arton, skolan slutar om två veckor. Jag har världens finaste, underbaraste vänner och det smärtar mig enormt att vi bara har ett år kvar i samma klassrum.

När mina nio grejer är över den här veckan kör jag en enorm update men nu viker jag mig för mina cravings och hämtar chokladglass innan jag fortsätter analysera nyckeltal och somnar tidigt.

Jag tänker vara barbent!

Mahah, enligt vaderkanalen.se är det arton grader ute och jag ska träffa nicole om en timme. Jag tänker inte ha strumpbyxor på mig. Det är den 13e maj och jag tänker leva därefter. Sådetså.

Vaknade för ett par timmar sedan av att Jacob ringde från Hamburg. Saknar honom litegrann.

Nu ska jag städa, klä på mig och FIXA MIG FÖR JAG SER HEMSK UT innan jag ska gå upp till Ektorp och möta Nicci. Jag saknar den tjejen massor. En rejäl catch-up är det hög tid för, minst sagt.

Nu har jag bråttom, vad har hänt med mig? Slänger in en bild på...
Min tekopp, säng och dator. Fint, typ. Jag ska sno tillbaka min kamera från mina päron tills ikväll. Tjejmiddag @ Lindas plaaaace, taggtagg!


MAHAH JAG HAR FIXAT NY DESIGN

Nu blir det cchhookkllaaddggllaass och pretty woman nomnomnom!

Jaha. Onsdag/fredag

Hej. Jag sitter ute och pluggar, det blåser men jag bryr mig inte nanana. Min fina pojkvän har just landat i Hamburg och en hel helg av skoj väntar förhoppningsvis. Ska bara skriva klart två arbeten nu... 

Jag vaknade kvart över fem och det var så ljust ute att jag trodde att det var mycket senare än så. Ganska fint  på något sätt.

Helgen kommer bli finfin. Upplägg hittills:

Torsdagkväll: tjejmiddag hos Linds.
Fredagdag: shopping med Racer och Aleval.
Fredagkväll: grillning chez moi.
Lördagdag: hänga med älskade Aleval.
Lördagkväll: fest hos ovan nämnda Aleval.
Söndag: plugg/hemmachill.

Och nu måste jag städa. Igen. Nästa gång mina fina föräldrar åker bort tänker jag inte lyfta ett enda finger till städningen för de märker ändå inte det. Spelar ingen roll. Någonsin.

Mlamlamla.

Koppar och sånt

Hmm. Veckan hittills har varit rätt fin, jag kommer inte ihåg måndag, i tisdags grät jag en skvätt över att teaterkursen avslutades och igår var en väldigt fin dag med Charles. Efter skolan begav vi oss ut på koppshopping, det råkar ju nämligen vara så att jag är heltokig i koppar och Charles verkar besluten att stanna kvar så länge att han kände ett behov efter en egen kopp i mitt hus.

Så vi koppshoppade. Och hittade en mörkblå kopp till honom. Och eftersom han är galaxens finaste kanske så köpte han en kopp till mig som jag blev lite smått galet kär i! Den är ganska liten och ganska perfekt fint blå och står i mitt rum nu. Min Jacob-kopp.


Så ser den ut. Ringen ligger där för att visa hur liten den är. Så fin.

Min fina pojke flyttar in hit ett tag imorgon också. Mina päron åker ju till Prag och Paris över helgen så medan de är borta svimmar jag av avund men får tillfälle att leka sambo med Charles. Mahah.

Imorgon är det nationella i engelska så jag ska nog lägga mig i sängen. Somna. Sova. Stiga upp. LE.

(som en helt orelevant parentes vill jag bara säga att jag är utled på falskspel. så himla vidrigt. get real or get out.)

Nouveau lundi

Världens bästa frukost + såhär solig och dan ser jag ut idag. Ursäkta posering, jag har bråttom.
Vad som står på tapeten? Ekonomi, ekonomi och franska, franska. Let's be smiley everyone!

En söndag i maj

HEJ

DET ÄR MAJ NU MINA GLADA FISKAR! Nu börjar allt bli kul! Och en annan blir arton om tjugotre dagar, sweeet. . .

Idag har jag städat och städat och städat. Just det, jag har städat också! Jag har inte njutit av vädret... Nu är jag trött så jag drar en dagens bara för att uppdatera. känner mig töntig. Mahah..

Dagens bästa: rött nagellack och mitt rum,
tråkigaste: min garderob är vanvettigt tom...
mat: alldeles för lite/tevemiddag med pastaaaaaaa
hemskaste: pappa fick en telefonräkning på 3 lax. ouuuups!
finaste: Jacob. fin helt enkelt.

Jag har dessutom möblat här! Möblera om ska man göra med jämna mellanrum tycker jag, det är delvis därför städningen tog sådan tid. Säg hej till min boning.


Detta är mitt nya perspektiv. Tyvärr var jag för lat för att masa mig ur sängen men den står precis där jag alltid velat att den ska stå! FINT

Helgen i allmänhet var faktiskt galet soft; valborg med de finaste vännerna en flicka kan ha (på riktigt alltså, fy tusan vad fina de är!), mysdag med lakrits-/chokladglass (världens bästa glasscombo, FOR REAL) plus Nowhere boy med en fin pojke. Sedan tjänade jag lite kosing igårkväll, allt genom att spendera ett par timmar med två änglar som knappt räcker mig till midjan. fint.

RSS 2.0