fridaynight, such a beautiful night

det bästa med att vara nykterist är att man alltid är någolunda pigg dagen efter en fest. aldrig några minnesluckor, även om jag måste säga att det var pinsamt många igår som jag inte mindes namnen på. en del hälsade jag på ungefär 3 gånger och varje gång sa de "..men vi har redan hälsat..." PINSAMT!

klädkrisen löste sig ganska bra, det blev svart klänning men det var inte så många som hade svart igår så det gjorde inget. så hade jag också mina svarta mocca pumps från monki som jag köpte för någon månad sen. på grund av dessa skor fick jag och david gå i snigel fart till bussen och när vi hoppade av och skulle gå hem till oskar sa david att det inte var så långt att gå. när vi hade gått länge och väl frågade jag om vi var framme snart och han sa att vi hade gått ungefär en femtedel. mina fötter gjorde minst sagt ont när vi var framme hos oskar men man vänjer sig ju!

på tal om david kan jag gissa att han är ganska sur på mig just nu eftersom jag stövlade in vid 11 tiden när han låg och sov för att ta tillbaka mitt busskort som han lånade igår eftersom jag tog taxi hem och han har ett terminskort. hur som helst försökte jag väcka honom men kommer man hem vid halv 5 är det inte så troligt att man vaknar vid 11 av att ens bästa tjejkompis klampar in och hotar med att tända lampan... förlåt david (a)

en mysig kväll jag nu får men klädkrisproblemen består..

hejhej! nu har jag pluggat klart för idag, en halvtimme senare än jag hade tänkt men nu ska jag krypa ner i min säng med datorn och mitt pressbyrån-godis och se på vänner! jag har faktiskt varit duktig idag och gjort både engelska- och samhällsläxan. 

träning gick också bra, eller servern gick bättre än vanligt.. efter 10 år som tennisspelare har jag äntligen lyckats vänja mig av med stekpannegreppet och ansänder numera hammargreppet. delvis mitt fel och delvis tränarnas fel att det tagit 10 år... 

fortfarande klädkris inför imorgon! jag har i och för sig en silverfärgad hugo boss klänning som hänger, sprillans ny, i garderoben men det känns för fin för tillfället.. men allt ordnar sig! "inget varar för evigt, inte ens dina problem."

jag övade även på att sminka sotade ögon innan jag hoppade in i duschen, det blev inte så illa men jag beslutade mig för att köra med någonting "snällare", mer jag imorgonkväll. vi får se om jag lyckas dress for success........

glömde nämna tidigare att jag sprang förbi elin kling inne i pk-huset idag, hade jag inte haft så bråttom hade jag kanske försökt stoppa henne och be om råd.. nej, det skulle jag faktiskt inte göra, liiiiite skam i kroppen har jag ju ändå! men hon är ju så snygg elin och vackert hår har hon också! nu känner jag att jag bara babblar på...

ska snabbt ringa till nicci som är sjuk just nu, stackars henne... ni har väl kollat in hennes blogg?? www.bruneetti.blogg.se :D

nej, nu slösar jag bort viktig tid! sov gott alla läsare!

<3   

upper east side preppy för mini-budget?

oj, vad jag blivit dålig på att uppdatera! det har att göra med att internet oftast inte funkar i skolan, blir arg bara jag tänker på det, och att det är så mycket jag måste plugga och fixa numera! jag hinner knappt koppla av.

nyss kom jag hem men jag slutade vid kvart över 11. halv 12 hade jag möte med skolans "team mot kränkande behandling" som jag är med i men det höll inte på länge. det var sagt att det skulle vara ett lunchmöte men någon lunch såg jag inte skymten av. utan mat i magen begav jag mig in till innerstan för att desperat leta efter en klänning tills imorgon. det är nämligen så att jag ska på fest med temat gossip girl, så roligt det kan bli och jag ser verkligen fram emot det! men de klänningar som passar till upper east side looken i min garderob är alla av samma kulör; svart. de är jättefina men det känns så tråkigt med svart! det är så säkert och förutsägbart och jag gissar att de flesta kommer köra på svart imorgon kväll. jag vill helst ha någonting som sticker ut, rött eller grönt eller lax-rosa! men jag kan meddela att de fina klänningarna gömmer sig för mig! 

jag hoppade in på beyond retro på drottninggatan för att leta men klänningarna där inne fick mig att tänka ".. en sån hade mormors mormor när hon had... mjää-ehh!"  och frustrationen steg mig upp till halsen.

mitt dilemma är dessutom att den måste vara billig, jag är stolt ägare av cirka 500 kronor just nu, i väntan på studiebidraget. taxi hem måste även den betalas ur egen ficka så budgeten för en klänning är nästan skrattretande!

vad jag kan göra är såklart att ha svart och satsa på detaljer men jag har tänkt använda mina svarta pumps från monki. det är alltså smycken som skulle rädda kunna mig. men jag vill ha någonting som skriker new york's överklass, diamanter par example. och nu ska jag bara dedikera ett par rader åt en mycket underlig fråga som jag ställde mig själv idag inne på glitter; varför var diamanter inne när jag ville ha pärlor och varför är pärlor inne nu när jag vill ha diamanter!??? det är i och för sig två frågor men svaret är ändå; bläääääää!
 
jag skulle hämta lubbe i skolan vid 2 så tiden var knapp. jag hittade bara dyra eller fula klänningar och tröstade mig till sist med att köpa godis på pressbyrån innan jag åkte från stan. pressbyrån i mitt hjärta, alltså! sen var jag så bloggig man kan vara och fotade godispåsen... ungefär som dagens-outfit bilder, vad har hänt med mig!?

jag tänkte att jag ska ha "fredag kväll" ikväll istället eftersom jag inte är hemma imorgonkväll (;
efter att jag pluggat klart, såklart!

imorgon får jag hoppas på desperat tur på vintage-mässan som jag på efter skolan, hittar jag ingen klänning där kanske jag åtminstone hittar smycken som kan piffa upp min look. nu ska jag plugga och tänka på frisyrer innan jag ska träna tennis vid 5. 

<3    

helg. finns inte mycket att säga

aloha! nu är jag tillbaka, har haft mycket att göra varvat med inget att göra men ingen dator...

i fredags fick jag ändra mina planer lite radikalt och det slutade med att jag gick en promenad med david och efter det gick jag hem och såg en film, lite mysigt sådär...
 
igår åkte vi ganska tidigt upp till flottskär där våra grannar äger en herrgård eller vad jag ska kalla det. egentligen skulle jag inte ha följt med, mamma och pappa skulle på middag/fest och sova över där men det slutade med att hela familjen+ hunden åkte upp dit för att slå klackarna i taket. även fast jag inte hade några särskilda planer (eller förhoppningar för den delen) på att slå några klackar någonstans. det visade sig att middagen/festen egentligen var en något nedtystad 70-årsfest så det var middag i 4 timmar som gällde för mig igår. till bordet hade jag min 8 åriga bror, lubbe och jag gjorde ett desperat försök att lära honom fint bordskick. lagom populärt tyckte han att det var men han lät bli att spilla förän efterrätten serverades... 

otroligt mycket mygg var det dessutom där uppe! överallt var de och jag har till och med fått ett bett i handflatan! mitt i! aldrig hänt tidigare... hur som helst, efter middagen gick jag och brorsorna och la oss, eller ja, de sov och jag låg och pratade i telefon. kallt som sjutton var det dessutom i stugan som jag och tobias sov i! jag hade tre filtar och huttrade ändå! 

nu är jag dock i tryggt förvar hemma och imorgon är det orientering på idrotten.. skoj.  
jag ska slå en pling till diverse personer just nu, kolla vad de gjort för roligt i helgen och klaga lite över min...

<3


fast i plugget men jag har min musik

..gissa var jag är? jag är i skolan! jag var ju på det där mötet efter att jag och emelie hade ett riktigt skönt gym-pass och sen kunde jag inte få tag på pappa för vi skulle äta någonting innan föräldramötet klockan 6. men jag fick inte tag på honom förän klockan var 5 och hans möte slutade. då hade jag just fått veta att föräldramötet började HALV 6 så jag skyndade in på subways och köpte mackor åt oss och nu sitter jag i skolan och väntar på honom. 

jag kom dessutom på vad det var jag glömt som jag skulle göra idag; jag hade ju tennisträning idag klockan 5!! hoppsan...

har ni tänkt på hur underbart det är med musik? eller ja, det är ju klart ni har men visst är det underbart med låtar som får det att krypa under skinnet på en? sånna där låtar som får en att vilja hoppa runt och dansa på tunnelbanestationen, inte för att jag någonsin gjort det, lite självbehärskning har jag! men hur som helst älskar jag låtar som får mig att känna mig så... delaktig i tonerna (.. eller hur jag nu ska uttrycka mig).

nu måste jag börja plocka ihop mina saker för det låter som om föräldramötet är slut. hoppas ni andra haft en skön och välplanerad dag!!

<3

sitter bredvid roslinda

och så var det skola igen alltså... jag har en lektion i religion nu på morgonen sen klockan 10 är det skolfoto och efter det ska vi äta indisk mat och sticka till gymmet. efter det funderar jag på att åka in och försöka prova ut någonting som min kära mor kan köpa med sig hem till mig från scottland, hon åker dit nästa helg. 

det är alltså inte fredag idag, det är torsdag och jag har den där skumma känslan av att jag glömt någonting som jag skulle göra idag... hm...  
jag kommer nog på det förr eller senare!

nu börjar folk välla in så jag ska avsluta detta meningsfulla inlägg :P

vi hörs lite senare, beroende på när jag kommer hem...

<3

onsdag(torsdag)kväll

åååh, nu är jag trött och utmattad och helt enkelt redo att sova! jag ligger redan i sängen med datorn bredvid mig, det är underbart med min finafina dator!! onsdagar är mina jobbigaste dagar på hela veckan, trots att jag bara går till 3 men jag har ganska intensiva lektioner.

efter att jag slutat skolan med franska som sista lektionen (vi skulle översätta receptet på pannkaka och jag råkade grundlura david när han skulle översätta ägg! förlåt, david!!!), åkte jag till t-centralen och mötte amanda. medan vi väntade på tess köpte jag en klänning som mamma lagt undan åt sig på åhlens, eftersom hon är sjuk kunde hon inte åka in och köpa den själv, så johanna-duktig-dotter fick komma till undsättning. när tess sen dök upp satte vi oss på närmaste waynes och ett tag senare kom mimmi med philip och ytterligare lite senare dök frida upp. det enda dåliga med gymnasiet, förutom att det är lite långt att åka, är att jag inte träffar mina tjejer varje dag! jag saknar er, mina älsklingar!

imorgon är det som sagt skolfotografering och jag löste min klädkris, tack och lov! då gäller det bara att få håret snyggt, det kommer förmodligen vara lika lealöst som vanligt... sen när vi slutar kvart över 11 ska vi sticka iväg till gymmet så att jag bränner lite tid innan det där mötet halv 4. det ska ändå bli ganska roligt och jag är ärligt talat väldigt smickrad över att klassen röstade fram mig till det där teamet. vi får se vad det är för spännande! (;

en störande grej är dock att det imorse kändes som måndagmorgon men nu känns det som torsdagkväll... jag ligger en dag före.. så besviken jag kommer känna mig imorgon när det fortfarande inte är fredag.. men vad är det nu stephanie alltid säger om onsdagar? "nu är det närmare helgen än det är till den förra", eller något sånt...

nu ska jag sova.. ska bara kolla in min älskade niccis nyöppnade blogg, läs den ni med vettja :D det skulle göra henne väldigt glad och är hon glad är jag glad för jag älskar min nicole<3 www.bruneetti.blogg.se

sov gott ni fina läsare! tack för att ni kastar ett öga på min blogg :D men det stör mig lite att jag ser er men jag hör er inte :P skriv fler kommentarer pleeeeeaase!!!

<3


måndag(onsdag)morgon

sitter i skolan nu och det känns som en måndag bara för att vi hade stuidedag igår. jag såg till att få jättemycket plugg gjort så nu känner jag ingen stress. william berättade just att jag har möte med teamet mot kränkande behandling vid halv 4 imorgon när vi slutar kvart över 11. en annan grej som händer imorgon är att vi har skolfotgrafering och precis som alltid när jag ska göra någonting så vet jag inte vad jag ska ha på mig! klädkris nu igen...

men det är alltså imorgon, idag ska vi ha presentation på ideoligi uppgiften och i eftermiddag ska jag fika med mina femtedelar, oj vad mysigt! 

ha en bra dag måste börja plugga

<3 

fest, barnvaktning och takvandring

och så har ännu en helg passerat. eller jag ska snarare säga att ytterligare en väldigt lyckad helg har passerat. jag måste erkänna att jag verkligen gillar mitt liv just nu, det är början på en bra era får vi hoppas!

festen i fredags var riktigt lyckad, fast mitt humör sänktes dramatiskt några timmar innan, närmare bestämt när jag slutade skolan; david ringde och bad mig hjälpa honom fixa i ordning för kvällen. först skulle jag hinna hem och gå ut med hunden. klockan var alltså 2. jag tog tunnelbanan och skulle byta i t-centralen men det var helt kaos! KAOS!! så när jag äntligen ska sätta mig på bussen hem, är den försenad med 5 minuter och då hade jag redan väntat i en kvart. när den äntligen åker, ja tror ni inte att jag fastnar i broöppning? jag slutade skolan vid 2 och var hemma hos david vid 4. 

men sen var humöret på topp igen på kvällen och jag hade jätteroligt. 

igår satt jag barnvakt åt min moster i 10 timmar och passade mina två kusiner som är 5 och 2. de är så söta och lustiga småbarn och trots att jag bara sovit i 5 timmar efter festen, blev jag inte trött förän vid 23 tiden. då råkade jag fastna vid en skräckfilm och jag ville verkligen inte se en skräckfilm ensam men jag kunde bara inte förmå mig att byta kanal.. det var ganska konstigt egentligen... 

idag har jag gjort någonting väldigt roligt med min mamma; jag har takvandrat på riddarholmen! det var så kul, vi gick på ett hus, 43 meter högt och så var det en guide med som berättade en massa kul om stockholms historia och så där. visste ni tillexempel att västerbron är gjord av lika mycket metall som eiffeltornet? (;

kul att veta liksom, men nu ska jag göra mig klar för en hundpromenad, imorgon är det skola igen!
hoppas ni haft en rolig helg!!!

<3 

sov morgon idag igen!! :D

god eftermiddag! sitter i skolan och har just kommit hit, eftersom min skola hade os igår fick vi sov morgon till kvart i ett.
os var faktiskt ganska kul, även fast det bara var tvåorna som var med och vädret var dåligt. ännu trevligare blev det när vi gick och fikade för att få upp värmen.

hela den här veckan har egentligen varit löjligt lugn och ikväll är det party som gäller :D

sen imorgon ska jag sitta barnvakt åt mina kusiner i flera timmar eftersom moster och hennes man ska på bröllop.

nu börjar engelskan, jag skriver senare :)

<3 


the teenage tönt starts to confess

har ni någonsin tänkt på hur formell man är i vissa sammanhang? och hur stor skillnaden är när man är i ett oseriöst sammanhang? både när man skriver och pratar. jag använder aldrig stor bokstav i början på mening här, det kanske ni tänkt på men sen när jag ska skriva vissa andra saker då byter jag liksom skepnad och går från icke formell 16 åring till superformell 36 åring, typ.. samma sak när man pratar i telefon; pratar jag med frida tillexempel är det tinitus varning för alla som närmar sig eftersom det är så många "vaaaaaaaaa!?", "herreguuuuuud!" och liknande utrop. en gång pratade jag med mamman till ett par barn jag barnvaktade och när jag lade på sa krill till mig "jösses, vad du låter inställsam!" men jag var ju bara mitt seriösa, vuxen-pratande jag. jag vet dock inte vart jag vill komma med det här... 

idag var, som jag redan förutspått, en underbart lugn måndag! nicci anslöt sig till mig och frida för att äta lunch och vi gick till subways. ni kanske inte vet att jag är galen i tonfisk? jag tycker att det är den godaste fisk som finns och av denna anledning åt jag just det. killen i kassan frågade om jag alltid var såhär glad och jag svarade att jag nog var det. 

sen kom jag till jobbet och flummade med en kille jag jobbar med, en liten 94a men som faktiskt är ganska underhållande. när jag skrattade som bäst sa min chef "alltså du skrattar jämt, du måste vara den lyckligaste människa jag känner". det är nog bara en bra period just nu (; fast till honom sa jag att det bara var när jag var på jobbet och sen fick jag honom till och med att erkänna att han skulle bli ledsen om jag sa upp mig, inte för att jag har några planer på det, oh nej!

imorgon är det också en bra dag, jag ska nämligen på opera imorgon kväll. en annan grej ni kanske inte visste om mig, jag råkar tycka väldigt mycket om opera :P jag ska dit med mormor och min bror som inte är lika såld på opera som jag är men å andra sidan är min smak hästlängder mer sofistikerad än hans (sorry bro) (;

nu ska jag sova, tidigt som vanligt men imorgon måste jag upp vid halv 6 igen. 3 lektioner på en timme och en kvart och sen slutar jag.

livet leker

<3



håll med om att det bästa med hösten är att man kan tända ljus utan anledning (;


grått utanför fönstret men på måndagar skiner alltid solen, eller åtminstone jag

måndagar är numera underbara dagar! jag börjar inte förän halv 11, lucky me!! dessutom har jag långlunch idag eftersom vår mentorstid är inställd så efter min franska som slutar halv 12 har jag lunch till tio i 1, som jag ska äta med min underbara fritch! i eftermiddag ska jag jobba och det ser jag som vanligt fram emot. 

igår tänkte jag se kate & leopold och mysa framför teven men istället fastnade jag vid uptown girls, den där filmen med brittany murphy och dakota fanning. egentligen vet jag inte varför jag såg på den, den var dålig men jag var i säng vid 10 så idag är jag pigg!



jag passade dessutom på att lyxa till tillvaron lite genom att öppna min lotion från jean patou, "joy". en liten gnutta sommar såhär i början på hösten.

jag berättade ju också att mamma och tobias var på konsert igår och att jag var grön av avund för att de fick se editors som var förband åt r.e.m. men så har jag sån tur att mamma ringer och undrar om hon ska köpa en editors tröja så betalar jag henne senare och det sa jag ju självklart ja till!



"dagens outfit", haha, jag har egentligen alltid tyckt att det är lite löjligt at visa upp vad man har valt att ha på sig men man kan ju ändra sig eller hur? och dessutom, se så fin den är! (t-shirten alltså) (;

t-shirt med editors-tryck, köpt på konsert och jeans från acne (:

nu ska jag börja bege mig mot tåget, en otroligt ansträngande dag väntar.

ha en bra måndag, hoppas den börjat lika bra som min!

<3

myspys-söndagkväll (och till råga på allt sov morgon imorrn!)

sitter och pratar om matte och plugg med frida men jag tänkte se en film i min ensamhet; jag, godis och min favoritfilt! så mysigt det kan bli en söndag :P 

men det känns lite försmädligt för mamma och tobias är på r.e.m. i globen ikväll och även om jag inte är ett stort fan av de längre fick jag reda på att Editors är förband!! jag och frida älskar dem!!! så nu sitter jag inne på youtube och lyssnar på deras vackra låtar... men nu får jag garska upp mig! filmen väntar! sen ska jag försöka sova relativt tidigt. 

haha, min hund issie ligger och sover på min säng, i den underligaste ställning jag sett! ska nog mysa med henne framför filmen :P sova kan hon göra sen!

ha en skön kväll nu allt skönt folk där ute! :D

<3


jag och världens underbaraste hund<3<3
   

lugn, ge mig lugn

oj vad jag älskar den här datorn! och vad jag älskar min skola för att de gav oss dessa underverk! pappa har hjälp mig att ladda över alla mina bilder och musik och sånt från den andra datorn så nu är jag hemmastadd :D

jag måste bara säga att fredagen var den mest underbara fredag på mycket länge! först fick de datorerna och så visade det sig att engelskan var inställd så det blev lunch i det gröna från subways. vi lyckdes till och med lura till oss kakor istället för frukt, skolans hälsoprofil kan ju slänga sig i väggen. lite krångligt var det att släpa hem lådan med datorn i men jag tajmade min buss perfekt och behövde inte gå så långt. på kvällen blev det mysig filmkväll med goda vänner, jag har kommit fram till att myskvällar är mycket bättre än fest! inte för att jag festat så himlans mycket i mina dagar, nykterist som jag är men ändå! :D

idag har jag mest degat hemma, iklädd leggins och en luvtröja, bästa myskläderna efter stickad tröja. 
städat har jag också gjort så lite duktig har jag varit!

imorse väckte hunden mig vid 8 tiden så efter att jag givit henne mat tänkte jag lägga mig och vakna lite, sträcka på mig som en katt, ni vet. men istället råkade jag somna om och sov o en och en halv timme! men det var skönt det med :P

nu ska jag tvätta lite och sen ska jag ta mitt förnuft till fånga och plugga lite, eller se sen film...

vi hörs senare

<3

datorn har kommit!!!!!! :D:D:D

JAG SITTER I SKOLAN NU OCH HAR JUST FÅTT MIN LAPTOP!
hela klassen är helt uppe i varv och alla sitter inne på msn och facebook!!  gud vad undebart det här är :D 
men nu ska vi äta lunch så jag måste packa ihop.. 

skulle bara dela med mig av min lycka :D:D  

vi hörs sen och jag är fortfarande i behov av filmtips;)

<3

filmtips någon?

hejhej! jag har haft en ganska strssig vecka så jag har inte hunnit skriva så mycket som jag skulle velat... igår försov jag mig igen, jag vet inte vad det är med mig ärligt talat! men idag har jag sovmorgon så jag har sovit en hel timme mer än vanligt och har ändå tid att blogga, härligt!!

fredag idag alltså, för min del innebär det filmkväll med mimmi tess amanda frida jennie david oskar och en kille david har med sig som jag aldrig träffat men som heter anton. det blir säkert jättemysigt men jag har glömt att säg till frida att hon måste gå hem till mig eftersom david sålde moppen i onsdags. bäst att göra det ögona böj! dock vet jag int vilken film vi ska se.. förra gången såg vi ju casanova som gick på femman men jag gissar att killarna vill se något annorlunda ikväll ;) men om ni underbara läsare har något bra tips, lämna gärna en kommentar vettja! 

nu måste jag leta fram ett lagom stort hänglås att ha i skolan så att jag får ett bra skåp :) och om jag har riktig tur får vi våra laptops idag!! hoppashoppashoppas :D:D 

ha en bra dag hörni!!

<3    

första september

nu har jag just kommit hem efter en otroligt ansträngande dag i skolan... eller inte, jag har haft tre lektioner och slutade dessutom en halvtimme tidigare; klockan halv 1. men det är inte klokt hur trött jag är som vanligt... jag lovar mig själv att jag ska somna senast vid 10 ikväll!

idag var det inte kaos i tunnelbanan som det var igår. det var nästan lustigt, jag tog gröna linjen från slussen men tänkte att jag byter i t-centralen. men när jag hade hoppat av så visade det sig att den tunnelbana jag skulle byta till inte gick just nu på grund av vad det nu var... så jag och 200 andra personer vänder tillbaka mot gröna linjen. folk blir så hänsynslösa när de är stressade har jag tänkt på men jag var inte stressad så jag tyckte mest att det var roligt. speciellt när en snubbe kom rusande mot linjen som vi andra var på väg från och armbågades och knuffades för att just han var viktigast och promt skulle till tunnelbanan. efter att han nästan knuffat omkull mig i folkträngseln kom han fram till tåget, bara för att upptäcka att det inte gick för tillfället! oj vad jag skrattade åt honom länge... och oj vad lättroad jag är  xD

bästa tunnelbans låten idag måste vara the view- face for the radio. jag minns inte riktigt frida, var det i 7an eller 8an du skickade view till mig? hur som helst så är den låten passande för dagens tunnelbane humör, eller nåt...

mitt nya organiserade jag kommer och går måste jag erkänna, ena dagen har jag full koll och nästa vet jag knappt vad jag har i väskan. jag skulle vilja påstå att jag behöver mer tid till planering men då kommer ni nog vara smarta nog att påpeka att jag, istället för att skriva om stressade gubbar på t-centralen en måndagmorgon, skulle kunna planera liiite mer. men faktum är att jag måste skriva i min lilla blogg här för annars blir jag tokig. fast det kanske ni fattat att jag redan är (; nu ska vi inte lura någon, ni ser rakt igenom mig. dessutom får jag utlopp för all knasighet som jag inte kan visa i skolan... alltså, jag känner mig som en marsmänniska xD jag vet hur det låter men just nu känns det som när jag skrev det där om olika bilder och uppfattningar i oktober eller när det nu var, ni har säkert inte läst det... men jag känner ju ingen riktigt i min klass så då måste jag tänka på vad jag ger folk för uppfattning om mig :P 

men allt ordnar sig på ett eller annat sätt och som tur är, har jag redan lyckats göra bort mig ett par gånger så folk har något att skratta åt. ingen sarkasm, jag lovar, mitt självförtroende lyfts lite av att folk skrattar åt mina knasigheter. fast jag vet inte varför jag tycker det är så kul...


nu ska jag ta ut hunden och göra samhällsläxan, är ensam hemma så jag tänkte vara lite duktig i lugn och ro. sen lär det bli telefon konferans med fritch tess mimmi och amanda för jag var lite dålig på att ringa igår, sorry you guys :(


ha det bra så länge!


<3   


RSS 2.0