Hair-issue

Den här bilden får mig att sakna mitt hår. Aja, om fyra år är det långt igen... Är förövrigt riktigt riktigt trött och glad. Ska lägga mig i ett mörklagt rum med ett täcke och en film. VILL HA MITT HÅÅR!

Dreams of spring and midnightkisses. Radiator broken, the heat is killing me..xo


All that glitters is not gold


ph1 tumblr.com, ph2 jag (lugn, not mine not mine)

Hej, jag lever och nu är veckan äntligen slut! Händelserik och utmattande har den varit, minst sagt.

Måndagen började med snö som hindrade mig från att masa till plugget, spenderades sedan med världens absolut sötaste fyraåring, jag hamnade i badkaret med kläderna på och kom hem med en hel serietidning ritad på handen och fyrahundra flis i fickan. värd dag.

Tisdagen var nästan totalt ovärd, hälsade på i Älvsjö under UF-mässan som den ekonom jag inbillar mig att jag är. Lite kvalitetstid med finaste Davis därefter och sedan lämnade jag honom i sticket för att åka till min teaterkurs som jag inte nämnt att jag börjat på. (PSST! Hej, jag har börjat på teater! Det är galet schysst, ska ni med?)

Onsdagen var riktigt nice, först en sväng om på stan med Racerboy för att sedan slinka in på Wayne's vid Odenplan och återse Oskar. Oskar som jag inte träffat sedan första veckan i gymnasiet men som jag skattade så högt under högstadieåren. Riktigt härlig catch up och sen for jag till tennishallen. Fråga inte vad jag gör där egentligen men Joey och jag ska utmana Davis och Skippy i dubbel inom en snar framtid. Taggar.

Torsdagen var härligt kort och koncis, ett företagsbesök på morgonkvisten med Gustav II och Aleval, därefter en svängom på Stockholms gator med Alle varpå vi sprang in i Vixon! Mysigt, indeed. Hoppade sedan på det kommunala färdmedlet för att hämta Lubbe i skolan och köpa äpplen till diverse äppelpajer. DvK plockade upp oss på vägen hem och kom sedan över för att äta upp den ena pajen. Otippat som sjutton.
Den psykiska tortyren efter att ha klampat i klaveret tog även slut under torsdagskvällen, riktigt skönt!

Fredagen, dagen idag som dag alltså, hade egentligen tre prov men missade det första och oviktigaste eftersom jag försov mig. Rätt bra dag, DET HAR BÖRJAT TÖA! Är så fruktansvärt lycklig över detta men vi ska inte ropa hej för tidigt... Håller tummarna. I övrigt har jag varit seg som en godis ikväll med dunkande huvudvärk och löst det hela med avkoppling framför symaskinen. Ni ska bara veta hur snygg jag kommer råka vara imorgon.

Det är lov. Det är fantastiskt. Jag är trött nu. Jag är kär i katten på första bilden. Sånuvetni!

Jag sitter förövrigt och pluggar. En ytterst spännande ledare om finanskrisen. Men min säng kikar på mig...

Rosanna, please don't kill me. God natt cyberspace.

And if a dubble decker bus crashes into us



Jag hittade den här idag och på tisdag blir den min! Kääääär! Och så såg jag den där bussen. Finfin!

No words


Joey och Joint


Jag och (min) Johan.

Jag skulle kunna mala på hur länge som helst om hur fin Johan är. Men det ska jag inte. Ni skulle kanske bli trötta. Huvudsaken är att han vet. Ibland är jag arg på Johan och då är han arg på mig, men det gör ingenting för typ varenda cell skriker och stretar emot och säger att jag ska sluta vara arg för jag vill inte vara arg på Johan. Och det vill jag såklart inte. Johan är ju 99,9% av all tid något av det bästa som hänt vår existens. Särskilt min.

Idag var jag lite ledsen så Johan och jag for till NK och så köpte jag den där mustaschkoppen jag förälskade mig i för en månad sen. Sedan tog han med hem till sig så att jag fick dricka kaffe ur den! Tack Joey.

Johan har lite knasig musiksmak och ibland vill han grilla min lilla hund men han har rolig humor och är nog den enda på planeten som kan få mig att plugga under tvång. Och så tycker han om kaffe och bilar. Och mig, mahah. Folk brukar säga att vi är som ett gift gammalt par. Det är nog inte riktigt sant men Johan är ändå den bästa äkta make jag haft. Finaste killen. Dessutom är han singel så om någon är intresserad kan någon lämna en kommentar där ålder, hårlängd och favoritalbum står med. Välj inte fel nu, bara det bästa duger åt min Joey och jag kan ju inte hålla krampaktigt tag i honom för evigt har jag insett.

Puss Johan, du är bäst.

Happy Valentine's Day



Finaste alla hjärtansdagen på väldigt många år. Det är så himla fint att vara kär i Stockholm, underbara stad alltså. Och så är jag kär i brandstationen på TJ's gata. Puss!

Life


Dagens kjolfåll och lite var jag varit. Nu ska jag träffa Stockholms finaste pojke, flänga runt lite och sedan dricka kaffe. Ikväll firar Fanny sin artonårsdag. Och imorgon är det Alla hjärtans dag.

RSS 2.0