av/sked

äsch, numera hittar ni mig här. det här är dock min historia, här har jag delvis format vem jag är, så allt får finnas kvar. kanske kommer jag att göra skillnad en dag, för någon. kanske har det redan skett.
mot nya äventyr och stora bokstäver på gotlandsgatan!

Djurö


pics tagna av PT på facebook.
highlights från helgen. ikväll ska vi på utomhusbio. jag älskar sommaren.

jag ligger lite på latsidan här..

och senare idag bär det av till johans land men (nästan) hela gänget underbara människor! det ska bli så otroligt grymt och jag har just packat klart! ni lär få se bilder. åh, ni lär se bilder....


tjing så länge hörni! jag är så otroligt taggad!! hurra!

(och kika mer än gärna in här!)

linda, rossi och vickis

idag fyller dessa skönheter 17 år! stjärnsystrar och lika underbara båda två! detta innebär dubbelt firande och jag ska snart på möte innan jag ska träffa joeyboy, efter det blir det kalas för hela slanten, halva kvällen!!!! grattis till er båda, ni är helt klart en anledning till att leva!!

...och den här tjejen fyllde år i måndags men är inte hemma förrän den nionde så hon missar allt det roliga. saknar dig, vickis, hoppas din födelsedag var bäst! kom hem snart, du gör också livet snäppet bättre!

impuls, puls, puls!

ojoj. jag har precis gjort en grej. en grej som jag inte trodde att jag skulle göra!
aldrig trodde att jag skulle tycka att jag borde göra.
men ni får inte veta vad det är. tihi.

hej! välkomna till skohyllan!


strumpor och skor. fast ursäkta den korniga bilden.

jag kom hem med två par nya skor. de blå i moccaimitation köpte jag i milano för en relativt billig slant. de är guldiga inuti och jag älskar dem! 

sedan köpte jag ett par röda. jag har inga andra röda skor. de hittade jag i en 2nd handaffär i lübeck där jag förmodligen skulle ha kunnat shoppa mig sönder och samman. plånboken i alla fall. 25 euro betalade jag för dem och...

...såhär glad blev jag då!

resten av mina shoppingfynd får ni kaaanske se senare för nu väntar strykbrädan och en säsong av vänner (hej max!)

highlights

jag är tillbaka!!!!!!!!! kom egentligen hem för två dagar sedan meeeen jag har varit upptagen med en sås eller så. och med sås menar jag packa upp, fixa i trädgården och återförenas med gänget (kolla in detta; http://gotlandsgatan.blogspot.com (och släng in en kommentar på det, haha)).

jag har haft det underbart, helt igenom underbart! ni lär höra om'et lite successivt men jag kan säga som så att tyskland var tråkigt (förutom baden-baden som jag älskade.. och lübeck var faktiskt helt okej i år också)

jag kom hem med 974 bilder (otroligt lite!) och jag kanske kan bjuda på några stycken i alla fall...



det finns mer. självklart finns det mer. men det kommer successivt.

just nu ska jag stryka kopiösa mängder tvätt och annars laddar jag upp inför helgen; johans land med resten av gänget! bada, sova, mysa och det kommer att bli helt underbart, det är jag säker på.

slänger in ett tack för igår, det var skönt att se er friska och glada.

RSS 2.0