Parenteser



Jag har blivit en passiv/aggressiv bloggare. Inte okej. Bot och bättring utlovas återigen. Helgen bestod av artonårsfirande av Johan här i Syndens näste i fredagskväll, filmmys med familjen och 2012 (freaky film) och myspyssöndag i högklass med Amanda!

Vi satt på Espresso House (var annars?), jag hade inbakad fläta och min kofta utochin (fråga inte hur det gick till för jag vill inte berätta, mahah) och amanda var finfinarefinast som alltid. Jag drack latte och hon drack te. Och jag kände mig hemma. Det kändes så hemvant. Älskar det. Älskar Amanda.

Vi pratade om drama. Och dramatik. Hahah, jag pratade om drama och dramatik, Amanda höjde, böjde och rynkade på ögonbrynen. Allt fick ändå en positiv glans och drama är bra, fast jag börjar tröttna. Amanda pratade om resor, Pete, struligt med skolan. Vi skrattade en massa också. Som vanligt. Återigen, vi ses för sällan.


Jag återvänder med ett vackert blåmärke och ett vinnande leende.....

tumblr.com

Wojsan, nu har jag varit lite för upptagen för att göra mig hörd här. Ändå känns det inte som om någonting har hänt. Romme med världens underbaraste gymnasieskola i måndags, slapp helg och ett hemskt blåmärke i jumsken efter en ganska ordlös dispyt med kontrollanten för bussarna i Slussen. Kanske bäst att jag vidare utvecklar det där... Plus att det är roooooligt.

Detta hände: ni vet den där kontrollanten som är gammal som gatan och stor som ett hus? Som kollar att bussarna håller sina tider? Som är sur som en citron sju dagar i veckan, 24 timmar om dygnet? Trodde väl det... 

Jag skulle åka till Agnes och stressade som sjutton i mina apsnygga skor, bussen skulle gå, jag började springa. Och så skrek jag "nejnejnej!" för att han skulle låta bussen vänta på mig i tjugo sekunder. När jag kom fram vinkade han iväg bussen och flinade upp mot mig. Jag gav honom den fruktade "bitch-blicken", som TJ kallar den och han sa "de andra passagerarna ska inte bli lidande för att du är seg". Jag blev ännu argare och, nu kommer det roliga, skulle sätta mig och vänta på nästa buss i å t t a minuter.

Tänkte att jag skulle visa gubben precis hur arg jag var så jag slängde ner mina saker på bänken och skulle sätta mig med samma kraft. Och så slår jag mig ner rakt på det där handtaget som går i en båge över bänken. Det där järnröret, ni vet. AJ. Tusan, vad ont det gjorde! Men jag kunde ju inte riskera att tappa ansiktet framför den här sura snubben som stod och kollade på mig. Så jag tänkte "okej, det där var med flit. japp det var det. aj vad ont det gör. kan han sluta kolla på mig nu!?" och spelade oberörd. HAHAHA och min teaterkurs har inte ens börjat!

Så nu har jag ett väldigt väldigt stort och fult blåmärke i jumsken och vi ska ha simning med skolan på fredag.


Lika klumpig som vanligt, men vem blir egentligen förvånad längre? Hoppas jag lyckades få er att skratta!

Kulturmorgon



Det tog minst sagt emot att gå upp imorse, somnade med en äcklig huvudvärk, sov väldigt oroligt, skippade gymmet, sov lite mer, gick upp, gick och la mig igen, gick upp och åkte till Kultur och idéhistorian. Min och Carros favoritkurs.

Just nu pratar hon, läraren, om upplysningen. Imorgon ska uppsatsen i engelskan lämnas in. Kanske ska jag klura på den nu istället för Rosseaus syn på kvinnan. Fast jag älskar den här kursen. Jag fokuserar på den istället.

Just put it out there


Jag lyckas inte riktigt plugga duktigt. Just nu kan jag inte skriva noveller heller.

Jag vill ha en kaninunge.

Håller på att skaffa Skype nu. Jag vill prata med Frida.

Vi vill åka till Kläppen och jag söker jobb.

Jag saknar tiden när jag var så mycket närmre honom.

Jag tycker hemskt mycket om ballonger.

Skulle vilja åka till Paris. Bara vara där ett tag.

Jag har bara kjolar på mig för jag passar inte bra i byxor.

Idag kom min röda termos väl till pass.

Ibland saknar jag mitt långa hår. Mycket.

Det var länge sen jag sov. Men det känns som om jag nyss vaknade.

Jag vill inte ha mer vinter. Jag vill cykla.

Jag åstadkommer väldigt lite just nu.

JAG INLEDER ÅRET MED NYA SKOR MAHAH



Idag var jag och mamma på NKs rea. Vad kan jag säga? Vi köade en timme i förväg och kom först in. Min mamma krigar sönder på rean alltså.... Varje år. Men HEHE jag kom därifrån med dessa underbara kängor från Minimarket. Mamma betalar hälften, thank god and thank you mom! Jag är kär. Svart läder, fodrade, KILklack! Skall inviga underverken redan imorgon. NICE rea!

Sen träffade jag mimmi vid två. Hon åkte hem för en halvtimme sen. Jag tycker om henne för att hon vet vem varenda människa jag träffat de senaste åtta åren är. Och för att hon säger saker som "ska vi dricka varm choklad???"

FIN DAG MAHAH!

RSS 2.0