Festivalt!

Nu åker jag till Borlänge. Hej på en stund!


Och plötsligt dök han upp igen!

Det är lite för jobbigt att säga hejdå ibland... ♥

söndagsöndagsöndagsöndagsöndag

Idag hoppade jag iväg till Söder med min älskade pojkvän för att införskaffa solglasögon och dylikt. Han är fin och dagen var fin. Nu sitter jag här ensam och tittar på The persuit of happyness. Hjärtskärande fin film, verkligen!


12.00 Jacob införskaffar dessa. Han är galet stilig, min man.
12.30 Zinkensdamms fina tunnelbanestation för att besöka...

...Denna! Underbar affär, så perfekt!
13.30 köpte glass, choklad och lakrits, den bästa kombon!!!!!!!!!!!å1
14.00 Vi gick runt i småbutiker och fantiserade om att bo tillsammans här...
...här...
...och här.

Sedan införskaffade vi en tygpåse till min makalösa man och därefter sa vi hejdå i en halvtimme eftersom jag ska iväg. Det var jobbigt...

Ja, det var nog den dagen!

A moving picture can take you back again

Världen. Här är jag, jag lever! Har spenderat de senaste dagarna i mitt tomma hus i goda vänners lag tillsammans med min man. Konstant närvaro. Love it.

Livet är awesome just nu, Frida och pojkarna har kommit hem; Racer var här igår och Fritch dök upp med sin pojke på midsommar. Mycket fina grejer!

Just nu sitter jag och Jacob ute och äter frukost, han är så snygg att jag dör hehhehhee.. Under dagen vankas det shopping på H Ö G nivå, solglasögon och väska skall införskaffas och själv ska jag inte köpa någonting...

Lite bilder från de senaste dagarna:

1. Växlande väder. 2. <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3. 3. Racer kom hem från Grekland och underhöll med viktiga saker! 4. Ett gäng pussbiljetter.


22 rok, all mine, all mine...


Dag 1 som ensam. Familjen är ju i London. Jag är kvar här. Mycket, mycket behagligt kan jag meddela er!

Och eftersom jag vet att ni och intresseklubben dör av nyfikenhet och otålighet återger jag nu min dag i korthet:

Gick upp hyffsat tidigt, kring åtta-snåret, för att vinka av la familia. Låtsades gråta en skvätt bara för att de gjorde det och jag ville inte att någon skulle känna sig besvärad. skojaaaa

Ställde mig därefter och bakade bröd för första gången i tout ma vie! Hela mitt liv, alltså. Valnötsbröd, freestylade lite med receptet (som ni kan läsa här nedan) och det blev trés trés trés bien! Mycket gott, alltså.
Åt sedan frukost tillsammans med Tobias flickvän som han lämnat kvar hos oss på väg till flyget.

Insåg att jag inte alls skulle hinna duscha och så vidare, så jag klädde mig efter bästa förmåga, kastade lite rouge på kinderna och gömde mitt smutsiga hår i en boll på huvudet innan jag åkte in till stan för att hämta ut diverse tågbiljetter på Centralen. När detta var gjort mötte jag upp min underbara pojkvän för en latte i solen. Fint!

Begav mig sedan till banken men upptäckte att jag glömt mitt kontonummer hemma....... surt. Åkte hem igen och gick en långpromenad med hunden. Kom hem och lagade middag (pasta pesto med paprika och rödlök, nomnom) innan jag gav mig ut och sprang cirkus två kilometer i fina Dufnäs.

Nu är jag hemma igen och sitter ute på altanen med en smoothie, nyduschad och ren. Lyssnar på musik och ska nog sitta här en stund för att titta lite på mina noveller under utveckling. Eller så ser jag en film med hunden som gömmer sig här någonstans...

Ikväll kommer pojkarna hem och imorgon får jag ÄNTLIGEN träffa Frida som kom hem från USA igår! Amanda kommer även hit då vi bland annat ska lära oss att sätta upp tält inför P&L!

One of those nights

After all this time
Would you ever want to leave it
Maybe you could not believe it
That my love for you is blind
But i couldn't make you see it
Couldn't make you see it

HOFFMAESTRO ska till Peace and Love

...och det ska jag också! Wiiiiiiie

Petit-déjeuner dans le nid du péché


Idag är jag helt planlös, så himla skönt! Sitter ute med min (något sena) frukost och ska gå en långpromenad med hunden innan jag städar mitt rum.

Hur jag hamnade i skogen på en alldeles för stor mountainbike

Nu har jag varit vaken i ungefär 20 timmar. Det börjar ta ut sin rätt, jag somnar snart! Idag är årets ljusaste dygn.

Ikväll blev det alltså kvällsdopp, middag och Spanien-Honduras hemma hos Felix med honom, Max och Pontus.

Därtill susade jag fram på en enorm mountainbike, utan kontroll över handbromsen ute i skogen för att sedan stå med Max och tveka på berget medan Felle och Poppe glatt hoppade i. Jag vill ju inte vara sämre än Felix, tänkte jag till sist och plumsade i. Max hade en annan strategi......

Såhär såg kvällen ut ungefär:

1. Att Felix är holländare råder det ingen tvekan om såhär runt VM. 2&3. Jag och två boys. 4. Den fantastiska maten!

GRUESOME #2

ÅH. Jag ligger ju så himla bekvämt här men om en timme måste jag krypa ut från mitt täcke och åka till Felix för bad, mat och fotboll med de tre musketörerna, mina gamla grabbar sedan alldeles för många år. Mahah

GRUESOME #1


Extra large

Stora bilder är finast!!

SKOR

Hehehe. När det vankas NK-rea klockan sju på morgonen under sommarlovet kan man lika gärna köpa ett par skor för pengar man egentligen inte har. KÄRLEK!
Måste börja tjäna pengar... Men materialistisk lycka är det inget fel på!

to late, to late, to late for this

Ikväll blir det kvällfika med en söt tjej i min klass. Mitt i allt bröllopsbestyr.

Lördag 19 juni 2010

Man kan inte låta bli att intressera sig för prinsessbröllopen såhär minuterna innan, även om jag tycker att det varit överdrivet stort pådrag inför denna historiska dag...

Igår skulle jag och Jacob egentligen flyga luftballong men istället blev det en månadsdag i horisontellt läge, lyssnades på ösregnet. Mycket mysigt! Nu har jag sagt hejdå till min man för lite kvalitetstid med famlijen som snart far till London.

Torsdagen var även den en fin dag, fika med Fanny i Hornstull och sedan åkte jag till Östermalm för att hänga lite med den bästa vännen jag har, Johan. Vi pratatde om könsroller i Kalle Anka och sedan hade vi en mycket angenäm diskussion om politik i 40 minuter. Sedan åkte jag till Vitabergsparken.


Så. Snygg. Pojke.

Somewhere in the pages we forgot


Hej. Jag är för tidigt uppe. Men jag ska träffa Danny snart och äta lunch. Lyssnar på denna. Mycket fin.

Min fina bror har åkt till Norge för att åka lite bräda (ja, han är galen och ja, jag försökte stoppa honom men DET GICK INTE!) och han lämnade sin iPod hemma till mig så jag får lite musikvariation, mahah!

Klockan två på Medborgarplatsen. Då ska jag träffa världens bäste Johan och vi ska shoppa kläder till honom. awwwwwesome.

Vad ska jag göra den närmaste 1.5 timmen?! Klädkrisa. ja. Hmm. Jag vill ha hatt på mig..

Jag vill vara i stan hela tiden. Hela hela hela tiden. Hoppa omkring på äventyyyr. Jag syr en kjol och skriver en bok nu istället


Tack och lov för att jag åkte in till staden, trots att jag för en stund ville vara hemma och sy kjolar istället. Efter ett par timmar med fantastiska flickor + Jacobx2 påminns jag snabbt om hur fantastiskt underbart lyckligt livet kan vara!


But you don't have to worry darling, frozen hearts leave seetrough scarring, and no one else will know unless you tell

Min ensamma dag spenderades också på Söder. Först i småbutiker i SoFo, sedan uppe bland husen vid Mosebacke. Korsade Tjärhovsgatan och drog en suck av lättnad. Dessa kontraster...

Och jag hoppade vidare ut till Katarinahissen för att knäppa lite bilder. Återigen.
 121 dagar sedan. 17 veckor. Samma ställe, samma underbara stad. En evighet och ändå ingen tid alls sedan alla hustaken var täckta av snö och luften var bitande kall istället. Fast nu var det jag, ensam med mina tankar.


"Kan vi inte leka att vi är tillsammans idag?" "Jo!"


Som den där Belle and Sebastian-låten... "I don't know what's with your friend, she met a boy and at the summers end she said, she'd had enough of playing games." Spelspelspel. Jag får spel ibland. Som idag när jag kom hem. Hysteri och uppror. Ensamhet av alla dess slag.

Gata upp och gata ner.
Hamnade till sist på Götgatan 31 med en cappuccino och en bok som får mig att le och vilja gråta omvartannat, vet fortfarande inte hur länge jag blev kvar där men jag begav mig hemåt med en ny tygkasse när regnet upphörde.

Nu ska jag måla mina naglar röda, ett lager till, och sedan ska jag byta om för att åka tillbaka till Söder, Café String närmare bestämt. Trots att regnet hänger i luften och jag inte har ett grönt paraply. Värt.

A whim of solitude

Att göra:

- Lämna in skorna på lagning. Torka tårarna.
- Klacka om Milanoskorna.
- Lämna in en kamerarulle.
- Städa badrummet.
- Dammsuga mitt rum.

Men inte idag, mahah! Idag har jag min första egna dag. Ska ha en sådan i veckan, få vara helt och hållet för mig själv, stänger av telefonen. Jag är inte kontaktbar och jag kommer få vara ifred hela dagen. jajajajajajajjjajaa! Lycka.

Vad ska jag hitta på? Eftersom folk är hemma (hehe ensamheten börjar bra...) ska jag nog åka iväg. Tar kanske kameran med mig... Åker antingen till stan eller med en bok någon annanstans... Den som lever får se!

Nu går det inte att ladda upp bilder, blir ledsen i ögat... Ska måla naglarna röda och berätta om mina sommarplaner istället!

18 juni ska jag flyga luftballong med Jacob! Fina fina Jacob.

23 juni bor jag ensam. Eller nästan ensam, en hund och en pojkvän ska dela säng med mig och så kikar det kanske in lite vänner?

30 juni åker jag till Borlänge. Närmare bestämt Peace and love. Jag ska vara funktionär. Ett fint ord.

4 juli kommer jag hem igen.

10 juli vankas det klassfest!

15-16 juli ska jag jobba i Kungsträdgården. Come see me!

18 juli ska jag fira Jacobs födelsedag. Hur vi ska fira är hemligt..

20 juli vill mamma att jag åker med till Gotland. Vi får se hur det blir med den saken...

Och det är väl de mest exakta datum jag har för tillfället! Skönt. Nu ska jag på ensamma underbara äventyr! Hej så länge!

Step by step

Det är äntligen sommar. Och idag är första dagen på lovet. Det är även idag som min bror, som för övrigt är total awesome, fyller 16 bast. Såhär spenderade jag hans födelsedag:

09.30 Vaknade, duschade, klädde på mig. Ursäkta posen, det råkade vara en sådan dag.

Kjol - Zara
Svart bustier - Beyond Retro
Tröja som jag kortat av i midjan - Beyond Retro
10.30 Jag och Tobias flickvän väckte honom med sång och tårtfrukost! Bilderna jag tog på honom är inte riktigt ok...

11.30 Beger mig in till stan.
12.30 Tog en svängom till Hornsgatan för att införskaffa en present till Laris. Present införskaffades!
13.30 Sätter mig och skriver med en cappuccino. LIKE
14.30 Hemma igen.
15.30 Upptäcker att mina älskade älskade DKNY-skor har gått sönder och åsamkat mig en hemsk blodblåsa på fotsulan. AJ!
16.30 Räddar mina arma fötter med duntofflor!
19.30 Skriva skriva skriva. Däremellan har jag ätit en massa maaat.
20.30 Telefonen ringer. Och jag pratar fortfarande...

Sov gott! Och grattis igen brorsan!

Dan före dan...

Dagen innan sommarlov ska man pussa pojkar i Observatorielunden och köpa nya tröjor för 84.50 riksdaler. Nu åker jag på maskerad, hej!

Bara så att ni vet det också, jag tycker om min nya kamera!


Den sista helgen innan det sista sommarlovet

Min helg har framför allt innehållit promenader. Sträckor då jag gått. Först gick jag från mitt hem, Syndens näste, till Kungsträdgården, Stockholm. Fint!

Danvikstullsbron hade fastnat så vi fick gå över i bussfilen...
Stockholm, i love you. Det var restaurangfestival i Kungsträdgården, jag åt asiatiskt och mötte Jacob. Vi åkte vidare hem till honom i Brottby och åt middag med hans faster och farmor. Det var himla trevligt!
Ikväll har jag beundrat utsikten från Fåfängan tillsammans med pojken med instrumentet. Vi firade min födelsedag och pratadepratadepratade.
Och så gav han mig den här. Den finaste påsen jag sett i hela mitt liv. "Titta inuti, och hoppa inte över något!" sa han. Så jag öppnade och kollade och dog lite...
Inuti låg nämligen den här. "Höstfåglar". En hel bok som Max har skrivit, som jag varit med och sett, hört, processen. Läst utdrag och undrat över slutet. Nu håller jag hela boken i handen.

Jag har sagt det förr, säger det igen. Jag imponeras av min poet! Så imponerad!

Sleep in our clothes and wait for winter to leave


Mardrömmar igen. Vaknade dock bara två gånger. Hatar att vara rädd och inte kunna göra någonting åt det.

Live on coffee and flowers

Jag hade mina sista prov idag. De sista proven under tvåan på gymnasiet. Så skönt, så lättad, så trött på allt vad skola heter! Nu är dessutom de flesta kurser avslutade så det är lite ovärt att vistas i plugget.

Nu ska jag skriva två franskagrejer och sen sova, sovmorgooooon imorgon och sen kvalitetstid med min Davis som drar till Kos med fina Skippy och Racer i två veckor på onsdag. Döden, people, det kommer bli döden.


Lite av grejerna jag fick när jag fyllde arton, tackar och bockar!
Morgondagens outfit.
Min nya kärlek (sorry Jacob..)

Hehehehhehe jag struntar i franskan :PppPPp gör den imorgon! Drömde mardrömmar hela natten och förtjänar nu S Ö M N. sov gott!

RSS 2.0