happy life, please never leave

gaaaah! undebara sommar, underbara liv och underbara dag. jag började med att fynda lite skräp på hötorget när jag kom inte till stan; ett armband och en underbart fin och billig klocka, 50 bupp. fast jag var tvungen att köpa ett batteri till den också. värt.


hoppade sedan runt ett tag för att hitta en passande present till lubbe som blir nio svåra år på tisdag. hittade en present på urban outfitters och där köpte jag även dessa grabbars EP:



hmm, fint. sedan hade jag massor med tid att slå ihjäl så jag bestämde mig för att köpa en milkshake på american cookies, de kostar 20 spänn. men det visade sig att de inte hade några så jag spatserade till youghurt shopen och har ni hört på maken; en milkshake kostade 45 spänn!! konstigt att jag gick därifrån, ehm nej! istället köpte jag vatten och satte mig med Mme bovary en stund.

ödet, slumpen, benen bar mig sedan till humlegården i nästan tre timmar. man tappar tidsuppfattningen ibland om man har huvudet bland moln som inte finns.




vårkänslor, sommarkänslor.

saker borde kunna vara på riktigt

jag tycker inte om tvivel, jag tycker inte om förväntningar och jag tycker inte om besvikelse.

ord som kärlek, tillgivenhet och lycka känns bara skrämmande och inte på riktigt. fast det finns.
kanske är det inte för mig. kanske finns det andra saker som är just för mig. kanske får man till sist det man förtjänar. igen och igen och igen.

jag vill inte höra talas om olycklig kärlek. det är bara vanlig kärlek där man inte tagit vara på alla givna tillfällen. olycklig kärlek ger mig en klump i magen. man borde inte få känna igen sig i sorgliga låttexter. det borde finnas en lag mot sådant. en sådan där oskriven lag, som alla andra lagar är, de där andra som handlar om kärlek och svåra ord.

sådana där svåra ord som man inte säger högt så ofta som man vill, kan, borde. sådana ord som ersätts med begreppet 'galenskaper' istället.

KAMERAN ÄR SOM SAGT TILLBAKA

ja, äntligen är det sant! igår, vid åtta tiden på kvällen fick vi återse varandra. det var inte riktigt en sådan där filmscen när huvudpersonerna rusar mot varandra i ett hav av människor, ser sig förvirrat omkring men ser sedan varandra, ler och allting slutar med en kyss och alla ler fånigt.

nej. jag rusade till väskan, tog upp kameran och knäppte en bild. vilken känsla! vilket blickfång! hur har jag kunnat klara mig i 6 dagar!? alla mina saker är kvar, mina älskade solglasögon åkte också på fort som attan!

jag kan fortfarande inte riktigt fatta min tur. inte nog med att väskan återfanns i visby, att jag dessutom skulle få hem den på det här viset! tur i oturen, jag säger då det. detta innebär nu att jag ska uppdatera er i bilder om den senaste veckan. men det får kanske bli ikväll.


gahaguhllksajlarlkanfnakhakjr,sja.½½½½ jag har kameran hos miiiiiiiiiig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sådär. jag vara bara tvungen att utagera det där. tack för er förståelse. nu blir det andra bullar nästa gång vi har parkhäng, jointen ska fota loss som bara den! (på tal om det, PT, varför finns inte fredagens bilder någonstans?)

jag förstår inte riktigt det här med glömska. i fredags glömde jag jordgubbarna också. jag menar, glömmer man en väska som rymmer ett helt liv så borde man ju inte glömma så viktiga saker som jordgubbar, inte ens en vecka senare? hmm, antingen så är det som melle säger; jag tänker för mycket. det skulle innebära att jag glömmer saker för att jag i snitt kan tänka sju tankar samtidigt. eller också är det så enkelt som att jag tänker för lite. det skulle däremot innebära att jag inte tänker överhuvudtaget.

om vi tittar på detta en stund.


korkade händelser i johannas liv, hur tänkte hon nu?


hmm, för tillfället kommer jag bara på väskan. kan det vara så att jag förtränger sådant här för att inte får bestående men för livet? vi kan gör såhär; ni som känt mig länge, berätta om en särskild korkad händelse ni minns och berätta hur ni tror att jag tänkte där. this might be fun.

så länge ska jag packa en väska (tänk jag har saker att lägga i den nu!), åka in till stan för att leta presenter och sedan träffa skippy som sagt.


morsdag och hemkomna överlevare



dagens hatobjekt: paint. förlåt, blogg.se det var inte ert fel.
dagens viktigaste: köpa morsdagspresent samt ta igen förlorad tid med kameran.
dagens bild: KALASPUFFAR! de har inte dött ut!!!!!!!!!
dagens date: skippy.
nu: en återblick för gårdagenslycka över de hemkomna överlevarna från gotlandsfärjan i min väska.

are you freakin' kidding me, blogg esse???

skoja inte. har jag fått tillbaka kameran och så går det inte att ladda upp bilder? kom igen...

nej, det går inte. vilken extrem olust jag fick nu. jag bloggar imorgon med en sammanfattning av helgen och en roman om min obeskrivliga lycka över väskan, plånboken, glasögonen och KAMERANS återkomst.

max dyker upp efter matchen för att träffa mina finlirare!

jag tar med mig max ikväll!! hurra!!!!!!


myrgift och chokladbollar

heeej alla! jag som trodde att det skulle vara mulet idag har nästan dött av värmeslag i en stickad tröja. debatten i svenska gick fint och dagen slutade 11.20

mamma ringde. max hade blivit kallad till match så middag med honom gick i stöpet. sorg. hur som helst ska jag boka in ny middag med honom första veckan på det efterläntade lovet, saknar grabben kopiöst vid det här laget!

ny plan för kvällen: parkhäng/parkmys! och jag har skaffat... wait for it.. jordgubbar!
finlirarna och jag - det kan blir grymt bra. särskilt då joey tar med sig jacob (high five, rossi) och david skulle dra med en polare från en annan värld, hölö. hur som helst ska minst fem par converse chilla med mina finfina högtalare, fast jag säger inte var!

gusten fotade upp engångskameran, min kamera och jag återförenas imorgon... okej, ni andra tar med kameror! jag hoppas att jag kan flika in lite bilder här, det har blivit så få av dem... snyft.

aaah, det får räcka lite så för nu måste jag övertala melle att komma ikväll............

föör eer soom bryyr eer

hej. det är morgon. men det är fredag också! ikväll ska jag äta middag med max. det var väääldigt länge sedan vi träffades, återigen vill jag säga att det verkligen inte känns som bara ett år sedan vi gick i nian tillsammans trots att det inte känns som om ettan har varat i ett år. det måste ha varit en underligt lång sommar förra året...

imorgon kommer släkten hit och firar mig och grabbarna, blir säkert väldigt trevligt! alltid roligt att firas såklart!

på söndag är det ingenting mindre än morsdag! hoppas att ni inte glömmer att köpa blommor och jag vet inte vad! fast jag får ju tillbaka mina pengar imorgon så jag måste fixa en present på söndag. det är därför jag ska träffa skippy.

nu fick jag bråttom eftersom jag loooovade johan att äta frukost idag!

onödiga känslospel har jag aldrig lyckats klura ut

jag borde kanske bli sådär mystisk? det är nog det jag är sämst på.. jag är inte sådär beräknande när det gäller saker som att tillexempel vänta med att svara på sms för att inte verka för tillgänglig. jag har aldrig varit bra på sådant.. förmodligen för att jag inte tänker så långt.

dessutom är det inte så roligt med hela "svårflörtad-spelet". eller, det kanske är bättre, om man gör rätt. fast egentligen borde man väl bara kunna säga precis som det är? hur enkel vore inte världen då? jag är trött på spel. fast å andra sidan är den en bra mur så att man inte gör något dumt.......... vilket jag aldrig - sällan - ibland - ofta gör.

..fast, jag kanske tänker helt fel. för mitt sätt har aldrig - sällan - ibland - oftast inte lönat sig. hmm. känslor är kluriga saker. det är ett litet virrvarr inuti mig just nu.  

några snälla saker

joey - tack för att du är bra på att prata i telefon och för att du blir härligt knasig vid rätt tillfällen!
rossi - tack för snacket idag!
fanny - tack för att du litar på mig!
carro - tack för att du är du!
alex - tack för att du är så söt och glad!
hela gänget  - tack för att ni finns här för mig och stöttar mig även när det regnar!
dumbo - tack för att du är min bästa vän, förlåt för att jag börjar skratta mitt i våra gräl. jag hoppas att du förstår att allt det där jag sa egentligen inte spelar någon roll, du är något av det bästa jag har.


hittar ingen passande låt...


jo, det gör jag nu

god morgon! lyssnar på mina begravningslåtar (hej, carro) och har klädkris. jag kommer nog inte hinna med frukost och jag är som sagt övertygad om att jag kommer misslyckas grovt på provet. haha, hoppsan. tyvärr kan jag inte säga att det var mitt fel dock.

jag har gjort en upptäckt! deportees. jag är som columbus. nej, ärligt talat, deportees blir man glad av! tre grabbar från umeå som just släppt sin tredje platta (under the pavement - the beach)och som mina tjejer kommer se på p&l i sommar. nästan som om ödet gör det med flit..

jag skulle kunna göra nästan vad som helst för att få lägga mig i sängen och sova men nej. krut. bomber och granater. jag tänker inte vika mig mer, någonsin. jag tänker hålla huvudet högt, stå upp för mig själv och det faktum att jag inte gjort något fel överhuvudtaget.

jo, det gör jag nu.

i en värld av idioter står han först i kön

vet ni hur det är när någon drar upp en över ytan bara för att kunna trycka ner er igen? jag hoppas att ni aldrig behöver känna det. och att det är sista gången jag gör det. jag vill inte längre vara din vän, jag vill inte längre anstränga mig för din skull. nu är det nog.

stor puss till alex som sjöng och spelade så fint i skogås idag! blev så stolt att hjärtat svämmade över. åt middag med henne och PT som sagt och det var mysigt och mättande. kom hem för att råplugga men nu har jag kommit till en skrämmande insikt; jag kommer utan minsta tvekan misslyckas med religionsprovet imorgon. jag lyckas inte riktigt koppla bort det andra och nu är klockan för mycket för att göra något annat än att lägga sig i sängen och falla i orolig sömn efter några timmar av tårar, ilska och mörker.

annars går bilen bra. finaste fisken. jag tycker om när hela gänget som bryr sig om varandra gör grejer tillsammans så lunchen idag var verkligen rolig! sommaren kommer nog bli grym trots att jag försvinner ett tag men finns kvar i de flesta hjärtan.

på lördag kommer kameran hem.

jag tänkte på hur jag skulle formulera mig för att göra detta så tillämpligt som möjligt för er som slaviskt följer min minsta vink här. jag är ju det bästa ni vet. galenskaper. det är ju försumbart, lycka. jag tänkte nästan lite för nöjt när jag åkte förbi londonviadukten att jag skulle avsluta med 'jag är lyckligare nu'. försumbart, ja. nu ska jag inte avsluta så.

det är verkligen slut nu.

sorry for wasting your time

franska kompletteringen gick jättebra! jag som oroat mig.

samhällsprovet om en timme... blir nervös! men jag vet att jag kan det här nu!

ikväll blir det axels konsert med tjejerna och sedan middag i axel och PTs hoods.

nu sitter jag och tänker på en kille. det här är ett onödigt inlägg.

♥ skippy och skateboard-politik

nu är jag nog så preppad som det går. tack skippy för hjälpen!



♥♥♥

in carros face!



begravningslåtar, my ***!

incurable romance



grym födelsedag. bilder snodda från ansiktsboken av PT. preppy-tema som sagt var...

för att jag vill vara någons stora kärlek och göra någon så nervös att jag är det enda han kan tänka på



bild: leloveimage.blogspot.com

seventeen

ojoj. hej 17!

dagen spenderades på kärsön med klasskamp! inte nog med att vi blev bästa ettan, delad första plats kom vi på också!
underbart väder, årets första dopp med racer och skippy samt t-shirtbränna. kunde knappast bli bättre?

eller, jo!
1. min väska med nämnda innehåll finns i visby!!! JA! och jag får tillbaka den på lördag då vår grannes dotter och hennes man kommer hem därifrån! lycka. och lättnad.
2. supergod och härlig middag med familjen på vapiano i gamla stan. hade kvällen till ära på mig min födelsedagspresent till mig själv; klänningen från h&m som jag köpte med frida för 5 månader sedan.
3. superfina presenter! örhängen, böcker, linne från monki och wait for it.... bärbara högtalare! parkhäng mycket snart någon?
4. jag har underbara vänner. helt underbara! tack för alla sms- och facebook-gratulationer, jag har inte riktigt råd att svara på sms men jag uppskattar att ni kom ihåg mig!!! sedan är det ju de i klassen. åh, var ska jag börja? kanske vid att de sjöng 'ja må hon leva' för mig inför hela skolan? jag blev extremt överraskad och förvånad och så himla glad! i present fick jag världens finaste ring, min stil verkligen och inte nog med att de köper världens finaste ring som jag aldrig vill ta av mig, imorgon måste jag lämna ifrån mig den för att de ska gravera in den första bokstaven i deras namn!!!! gud, vad jag tycker om er!!!!!

special thanks to the guys, ni är grymma och hittar på bästa skämten! fast, gusten... jag är lite orolig över bilderna du tog med engångskameran.....

och tack till elias, som jag tvivlar läser detta, för spotify! hjärta till dig!

ska strax ta en promenad med david. han har ju skaffat en present till mig den lilla knasbollen.

and the sun was shining

helgen bestod även av:

atrificials

så små blommor att man nästan tuppade av, alltså.

brorsan in action!

dagisfasoner

älskar, älskar inte..?

gullvivor. jag plockade alltid mängder när jag var liten. nu är de fridlysta. jag tror att det är mitt fel...

mitt päronträd!

som är supervackert..

..bäst att klättra i och..

..världens bästa plugg-place eftersom solen alltid lyser där!

gömda skatter i ett hus från svunna tider

let me show you my place:

allting är gammalt och vackert och man vet aldrig vad man hittar. 

man vet aldrig vad man hittar som sagt. jag hittade en tio-öring och världens coolaste brillor.

synd att vi inte ska hit i sommar!

när jag flyttar hemifrån vill jag har möblemanget härifrån!


när jag var liten var jag alltid tjejen med utsläppt hår. hon såg ut att ha roligast. tobias fick vara hon i flätor.  

och där var jag i basker och en t-shirt, köpt second hand som till och med brorsan gillade.

det finns inget öde. bara slump och klumpighet

dåligt internet = dåligt uppdatering. nu är jag tillbaka och nu ska ni få höra och häpna! det är en sorgens dag;

KAMERAN ÄR BORTA!

jo, det är sant. jag har just pratat klart med polisen och gjort en förlustanmälan. jag känner mig inte hel längre. inte nog med kameran; favoritväskan, rayban brillorna och plånboken fattas mig också. hur kunde detta ske!? undrar ni nu. svaret lyder: hej! jag heter johanna. jag fyller 17 imorgon men är trots det den klumpigaste människan i sverige.

now, here's the story;

somnade på färjan hem imorse, sov ganska skönt faktiskt för er som undrar. detta kan bero på att vi hade kupéplats vilket är en väldigt turlig slump i det här sammanhanget. jag hängde upp väska, jacka och farfars hatt på en krok på väggen och ställde portföljen med datorn så fint lutad mot den. somnade som sagt med musik i öronen och vaknade några timmar senare till orden "vi är framme. glöm nu ingenting!" så yrvaken att jag knappt kunde stå på benen satte jag  på mig hatt och jacka. fick syn på portföljen och tänkte huj! tur att jag inte glömde den! spenderade en bekymmersfri timme i bilen men vid ica maxi kommer jag panikslagen på att väskan inte är i bilen! jupp. den hade jag glömt. så stiligt hängd på kroken i hytten.

ni applåderar. jag, som torkat tårarna och haft dagens beskärda del av ångestattacker, bugar djupt för att ta emot elogerna samt rodnar försynt åt min egen totala omedvetenhet och klumpighet.

jag vet inte om, när, var eller hur jag kommer få återse mina saker, kameran i synnerhet. imorgon ska jag ringa till gotlandspolisen och kolla om de fått in väskan. annars vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska ta mig till.

jag lever på hoppet. och behovet av en dusch.


PT



den här tjejen är söt.
[klicka på bilden]

deep as a secret nobody knows




var i stan med david igår och köpte shorts och strumpor till på måndag. kör på det med piké och svettband. det får vara preppy nog. ska för farao vinna detta! det är samtidigt bra att vi har idrottsdag på måndag för då slipper jag födelsedags-klädkrisa. japp, en annan blir också sjutton på måndag. fast jag glömde bort att jag hade födelsedag så jag måste komma ihåg att boka om mitt möte. 

nej men jag bytte färg till blå på strumporna idag och sedan när jag åkte hem kände jag mig som sagt sådär lätt. så kom jag hem och packade ner spets och klackar. fullproppat. jag är orolig att klackarna ska gå av bara... mina dyraste skor. 

jaja, meningslöst. en annan sak som är meningslös tycks vara grabbar. eller meningslöst är kanske för cynisk mening; hopplöst kanske är ett bättre ord. frustrerande funkar också.. varför ska man behöva känna sig så otillräcklig jämt?

jag har för övrigt en ny policy; bara fina kläder. oavsett destination. därför ska jag åka färja i pennkjol och hatt imorgon. word.  
 och nu går det inte att ladda upp bilden på mina fina väskor. förbannade mig själv under mitt dancejam hem för att jag lämnat kameran hemma också, mot bättre vetande. däremot kunde ju inte jag veta att det skulle komma lite solskens eftermiddag trots duggandet. jag lär i alla fall komma hem med superfina bilder från gotland!

nu ska jag sova. vi får se när vi hörs men som sagt, här eller facebook is the place to find me...

"lita inte på en tonåring i farfars hatt"

nu har jag nästan packat klart! hurra! det gick snabbt. åker till gotland imorgon och ska nog lämna mobilen hemma! sååååå, om ni vill få tag på mig de närmaste fyra dagarna är det facebook eller i kommentarsrutan som gäller! ska ju på bröllop men mestadelen av tiden måste jag faktiskt RÅPLUGGA! sjukt stressad nu!

PT och carro; glöm inte att plugga in argument för debatten på tisdag!!!



idag lyssnade jag på kent igen. det är underligt hur deras musik förmedlar så olika saker beroende på hur man känner sig och var man är i livet. den här låten var jag för ett år sedan. definitionen av hur jag var och kände mig. främst hur jag kände mig. jag lyssnade som sagt på kent idag, hade farfars hatt på mig och tog tåget hem. det började regna, jocke berg sjöng elite och jag snurrade genom parken i regnet.

kände mig förvånansvärt lätt med tanke på hur mycket som tynger ner mig just nu. men jag kände för att dansa och inte tänka på framtiden, nutiden eller dåtiden. vad jag däremot tänkte var att maskrosor luktar solsken, det är sant, prova! de luktar som solen och visst, de är ogräs men de luktar solsken ändå.

jag kan inte sätta bra ord på det här just nu. jag skriver igen när jag packat helt klart.

haha

"igår skrev de i tidningen att linda rosing var gravid och.."
"jaha, monstret är gravid?"

hahah, djerven!!!

usch, jag orkar inte onsdagar. försov mig imorse, lovade mig själv att vara glad hela dagen och det funkade fint tills jag tydligen missförstått min lärare och egentligen skulle ha prov idag i samhällskunskap. fick skjuta upp det men blev stressad som tusan!!!!!!!!!!!!!!!

nej. var glad. g. l. a. d.

spets och övrigt

hej suckers! hoppas att matteprovet går bra! själv kom man nyligen ur sängen.. nej, nu ska vi inte vara sådana.

jag kom på det förskräckliga att jag inte messade alex igår!!!! det blir till att ta med mjöl och socker i beredskap... jag blir mer och mer nervös inför engelska lektionen idag, även om improvisationsteater brukar lösa sig fint för mig känner jag mig extremt osäker på om det här kommer att bli så bra som det måste.

hinner inte tänka mer på det nu, sakerna är packade och jag måste kolla bussar, ta ut hunden och sminka mig innan jag smiter ur genom dörren.

btw så tycker jag om att h&m skriver "spets och övrigt" på kvittot när man köper underkläder! kolla så får ni se...

PC on summer nights and football in the rain



min konst. "råkade" ha sönder mina strumpisar mer och mer nu när jag ligger här och pratar med skippy.

dagen bestod av franska nationella (dååligt), lunch på sandy's och en snabbis på old touch med aliix och sedan fotboll i regnet, det var förvånansvärt underbart! david fanny carro och esther höll världens bästa lektion!!

nu ska jag prata med skippy halva natten eftersom en annan har sov morgon imorgon då denne slipper nationella provet. jag, alltså.

i'm having my beret on

det ska regna idag när vi ska spela fotboll! det är inte så bra och dessutom har jag inga bra fotbollskläder om det prompt ska regna...

igår ringde jag en gammal vän för första gången. efter första signalen slängde jag på luren. jag vet inte varför, jag vågade inte riktigt ta risken att inte veta vad jag skulle säga, eller så ville jag inte möta personens reaktion på andra sidan linjen. snart ska jag våga ringa igen.

hur jag än klädkrisar är det pennkjolen som åker på.. det är underligt faktiskt! men nu är den på igen och här sitter jag, påklädd och klar men ska inte åka förrän om 26 minuter. tidspessimisten...
måste hem efter skolan och börja backa i sjukt stora lass! varför får ni veta sedan...

det är en regnig måndag, så då måste man göra det man kan för att få ut någonting av dagen! det ska vi se till att göra nu, hörni, idag ska bli en bra dag trots dåliga förutsättningar!

handen på hjärtat



jag vill också vara student...

jag var med skippy idag, råkade fika rekord-länge och sedan drog jag med honom på en liten svängom i city. han är en fin kille, minst sagt, men han var (som vanligt) försenad så jag fick en kvart då jag strosade omkring på åhléns, jag fyller ju 17 imorgon om en vecka så det kanske är hög tid att lyckas önska sig saker?

nu har jag just pratat med johan också, som sagt saknar jag min sambo och break-ups are hard... vi tjafsade om blommor och kuddkrig. och frukost. imorgon har jag ett tidigt möte kvart över 8 och sedan ska jag förhoppningsvis äta frukost med carro innan skolan början. på eftermiddagen kommer fotboll spelas!

jaja, nu ska jag försöka lyckas komma in på facebook, packa ihop mina saker och... något mer..

blondes have more fun



jag var hos frisören igår också, är äntligen lite blondare igen med nya slingor! ursäkta om jag ser lite stirrig ut på bilden.

nu ska jag sova, trött som tusan!

kan kosta på mig lite saknad mitt i allt bestyr också



jag vet att du är arg, men jag saknar dig.
jag tycker att du beter dig som världens största idiot, men jag saknar dig.
jag förstår inte varför, men jag saknar dig.
jag lyssnar på coldplay och jag saknar dig.

mycket är ännu osagt men jag saknar dig nu.

nu ska ni få se på annat!

ska jag vara helt ärlig kändes det lite ledsamt att bege mig hemåt från johans place, vi har haft så himla roligt/mysigt/trevligt. bussresan hem bestod av coldplay, mottagande av underliga blickar för min fina resväska och lite uppgivna blickar från mitt håll ut genom fönstret. men så kom jag fram till ektorp och på min färd hem kände jag hur allting var grönt, varmt och luktade sommar! som att bli välkomnad hem.

och hem kom jag med mina tunga väskor. traskade upp på rummet och vad står där, perfect match till min gungstol och mitt lapptäcke, om inte den otroligt retro, uråldriga symaskinen från singer från... länge sedan. jag minns när morfar tog hit den, jag var väl nio eller tio. den stod nedanför källartrappan ett tag och sedan bosatte den sig i garaget. men nu är det början på en ny era då den fått flytta in i mitt rum! jag blev överlycklig över mitt nya nattduksbord! det coola är att jag tror att jag kan få den att funka igen!





just lovely

home, safe and sound

den här tjejen är träffsäker:


vet ni en sak? jag är hemma igen. jo, jag och johan har separerat, men vi bestämde oss för att försöka fortsätta vara vänner så det känns jätteskönt. håller på att packa upp det sista och har just pratat lite med fina skippy i telefon. hinner kanske, förhoppningsvis, om turen är på vår sida ta en fika imorgon. vore ju mysigt.

kvällen består/har bestått av kvalitetstid med mina söta bröder som jag tror har saknat mig mer än de vill erkänna. vi har kollat på harry potter och ätit (läs: frossat) glass i stooora lass! hejdå midjemått, det var kul att ha dig här!

haha! och nu ska ni få se på grejer! jag kollade igenom kameran förut och vad finner jag om inte en drös bilder på fötter som grabbarna smygtog med min kamera när jag inte var hemma igår hos johan!! jag gillar dem skarp alltså! grabbarna då, inte bilderna...





pratade just med johan. jag frågade om de mystiska bilderna på kameran och han berättade gustens ursprungs plan var att fota sitt ass. TACK för att ni inte lät honom göra det!!

dags att packa upp det sista och sedan ska jag visa er en sak!
jag saknar redan min sambo.

jag och min sambo

sedan jag kom hem vid tre har jag suttit och pluggat oavbrutet, gick inte in på internet förrän nu. jag sa ju att johan är bra för min pluggsituation! jag är däremot inte riktigt klar ännu men my roomie sitter och pratar med racer så jag får vänta till efter maten innan han hjälper mig att bli klar. bra att han är så underbart intellektuell.

mitt möte gick bra också, det var rätt jobbigt men det är det ju i alla fall. nu blir det lite bilder, jag sa ju att jag tänkte knäppa lite med kameran. och så vill jag säga hej till agnes, du är söt.


odenplan badade i sol och vatten vid lunchtid.

alltid lika trevligt.

min sambo ♥




om jag får bestämma ska jag och johan laga middag nu.

dag två - torsdag

det finns någonting obeskrivligt personligt över första gången man borstar tänderna tillsammans med en polare. men första dagen/natten som sambo med johan gick bra, jag sov som en stock i världens skönaste säng i eriks rum!! vaknade bara en gång, ungefär vid fem och johan knackade på dörren kvart i sju. hann både äta frukost och klädkrisa men gick till sist i samma kläder som jag satte på mig från början - framsteg!

agendan för idag är ytterligare en lektion innan vi slutar, sedan ska jag till mitt möte och joey ska lira squash med pojkarna. och sedan lär han tvinga mig att bli klar med religionen...

ska försöka knäppa lite bilder också.. update kommer senare!

jointen flyttar in


21.40 en superfin bild på carro som jag hittade i kameran, tagen av rossi idag. lite random sådär.
    sitter bredvid johan och äger ut racer på någonting så otippat som WoW.... trodde aldrig att det skulle hända.. pratar samtidigt med honom på skype, också första gången. självklart sitter johan och vägleder mig. jag har gjort mig hemmastadd och johan är den bästa av de bästa! frågade honom när han brukar gå upp på morgonen och han sa att han brukar gå upp sju. "wow!" tänkte jag, "sov morgon, vilken lyx!" nu har vi enats om att han ska väcka mig kvart i sju så att vi garanterat hinner äta frukost och så att jag hinner klädkrisa minst en gång.

mestadelen av kvällen har joeyboy faktiskt tvingat mig att plugga religion och det är jag tacksam för! de kommande dagarna kommer nog att bli mycket bra för mina frukost- och pluggvanor. hoppas att jag lyckas ge lika mycket tillbaka genom mitt jobb som "barnvakt".

meen, nu är klockan 22.18 och jag ska sova här i min lånesäng. om jag kunde somna när det är ljust skulle jag kunna ligga och titta på hustak men jag måste ju ha mörker. hejdå, ångest och hej, eriks säng!

jag älskar dig



pic: leloveimage.blogspot.com

leker sambo resten av veckan




carro har givit mig låtar med niccokick och de är ganska lika glasvegas så det gillas. jag sitter och finslipar på mitt historiearbete just nu.. imorgon bor jag ett tag framöver hos johan. min väska, fullproppad med allt jag behöver och inte behöver ser ni på bilderna. nu vill jag duscha.

"jag är för billig för mitt eget bästa"

alltså. jag lider av en sak. ett syndrome som gör att jag inte riktigt tänker efter hur vissa saker komma låta när jag säger dem. och det är alltid, alltid, ur min mun som dessa saker, som följs av gapskratt och en misstolkstämpel, kommer från. haha, men det bjuder jag så gärna på.

idag tillexempel smsade mamman till mina änglabarn och sa att jag inte behöver barnvakta dem på lördag. jag barnvaktade ju som bekant förra måndagen vid klockan 5 på morgonen och fanny tyckte att jag skulle få extra betalt för det. så jag sa att jag nog bara kommer få 100 kronor för den morgonen och när mina fina vänner frågade varför sa jag:

"men alltså.. jag är för billig för mitt eget bästa.."

misstolk. gapskratt. jointen did it again...

jag har packat klart nu. om någon skrattar åt min resväska imorgon skall jag ni få på moppe! haha, nej men jag har sagt det för men jag måste säga det igen; jag älskar mina vänner.

jag har gråtit till den här låten förut...

kunde inte sova inatt, förmådde mig att lyssna på kent till klockan halv två då jag somnade med hunden vid magen. hon är bra att ha oftast. dock är hon lite grann som svårflörtade tjejer i filmer, på morgonen har hon alltid stuckit...
jag skaffade mig i alla fall en latte av den söta killen på espresso house vid fridhemsplan efter lunch och nu har jag och johan nästan kirrat vår engelska lektion.

vill spilla lite tid och köpa saker men jag köpte ett nagellack för en timme sedan... borde använda det nu när jag inte har något vettigt att göra! är lite disträ just nu men jag kommer igen.



såhär sover hon när hon inte skedar med mig.

mer te, tack!!

satte mig för två timmar sedan med ett arbete på 173 ord och nu har jag skrivit 1112. duktig jag är! stannade ju hemma, sjuk, och vad skönt det var att få sova en extra morgon! jag tänkte strax ta en dusch och sen gå ut med hunden. ska be pappa titta på mitt arbete ikväll och sedan skriva klart det. så att jag kan fokusera på mina andra 400 arbeten, hurra!

städa borde också göras.. det ser inte ut som det brukar göra här just nu.


carris skickade den här till mig igår, hon trodde att jag skulle älska den och det gör jag!

hej pappa. jag önskar mig en hårddisk i 17årspresent eftersom jag inte förmår mig att radera bilder. puss.

i'm leaving you




jag är dålig på att packa. vet inte ens varför jag gör det men jag önskar att jag kunde ta mitt pick och pack...

okej, jag är sjuk...

jag erkänner. jag är sjuk. jag lär inte springa 5 kilometer imorgon men jag lär skriva klart mina uppsatser. that's right - plural... mycket att göra.

drog i alla fall med mig brorsan och kasper till stan, köpte fina, för stora ringar och strumpisar.
hittade inga tishas till bror men jag har bestämt hävdat att vi ska göra ett nytt försök mycket snart.


vi såg denna man med två skyltdockor på ryggen. vem har sagt att man inte kan se vidunderliga ting i stockholm?

den obligatoriska latten och två av de 11 ringar jag har på mig numera.

broder tuck posar i ny jacka!

som det ser ut nu lär vi inte ses någon annanstans än hemma hos mig imorgon...

jag kanske inte är lika frisk som vanligt...

vägrar fortfarande inse att jag kanske är sjuk. har i alla fall ätit frukost och druckit te. ännu inte pluggat. måste verkligen göra det snart! men jag är så omotiverad. egentligen skulle jag vilja dra in till stan i höga klackar, spendera pengar för att låtsas må bra. men om jag gör det finns det ingen ursäkt för att inte plugga.

försökte just övertala min bror och hans polare att hänga med mig till söder.. den gubben gick inte eftersom de vet att jag är sjuk.

en sak som jag kan muntra upp mig med är, och det här kommer låta väldigt skumt men kom ihåg att ni hörde det från mig; jag kan öva på att packa inför i sommar. det är nämligen såhär: att jag suger på att packa. jag har alltid med mig för mycket saker, för onödiga saker och för tunga saker. till råga på allt hittade jag en lagom stor second hand västa på söder i fredags, det vore coolt om jag köpte den för 200 pix och lyckades packa allt jag ska ha med i den!

nu blev jag taggad. jag ÄR frisk. så det så.


tänker INTE bli sjuk

väderomslag. fast jag är som ett åskmoln i alla fall. jag måste plugga historia men jag vill inte lämna sängen. eller också så vill jag det. vill någon rymma med mig? nej, okej, dagens planering: stanna i sängen. ömsom sova, ömsom plugga och ömsom dricka te. jag vägrar erkänna att jag är sjuk men som det ser ut nu kommer jag nog inte kunna springa 5 kilometer imorgon. oh, snap!

pussbiljetter, för gamla killar och vacker utsikt..

..sammanfattar nog kvällen. på det stora hela. nej, men det var nice faktiskt, alex och jag hade lite problem med att hitta dit fast inte lika mycket problem som skippy. tur att han dök upp till slut.

kvällen, hmm, förgylldes (?) av två sköna gamla gubbar i 25 och 30 årsåldern som delade med sig av all sin kunskap under två timmar innan kylan slog till ordentligt. då gjorde de sorti genom att slå oss med en matta. riktigt nice.

kom hem för ett tag sedan. funderar på om jag ska sova eller äta.. är jag hungrig eller trött? det förstnämnda väger nog tyngst... men innan jag sover; tack alla som gjorde kvällen! tycker hemskt mycket om er.


för hög iso.. kolla in månen också! den är full och lyser. ungefär som niklas.


(detta är en parentes som inte är viktig för er men jag får inte glömma det här: friterad ost/free-formcirkus.)


jag vill ha en polaroidkamera



jag fyller år om 16 dagar.


bild från idg.se

if it's gonna rain i'd rather know than be caught lying



nu är det såhär. att jag har bestämt att det inte ska regna ikväll. faktiskt.

södermys med världens underbaraste vänner står på tapeten och eftersom jag ska baka vägrar jag låta lite regn komma emellan. särskilt med tanke på att gusten verkar ha beslutat sig för att hänga med! hoppas bara att min lust att lägga mig i sängen och vara ledsen försvinner innan jag ska äta middag.

nu borde jag städa mitt rum eftersom jag redan dammsugit och skalat potatis då övriga familjen ska ha gäster ikväll.


pic från min nya favoritblogg: le love image.

preferable scent: vanilla or flowers?

idag använde jag min lotion som nicci gav mig för en vecka sedan, den som luktar crème brûlée och vanilj. när skolan var slut och vi gick till tunnelbanan frågade fanny och carro om det var jag som luktade vaniljbullar. "har du bakat nu igen?"
   kommer nog alltid vara 'tjejen som bakar'. gillar't.

lovade att baka till södermyset imorgon också. självklart.



dagens inköp från monki.

vet ni vad? nu tänker jag sova!!

askungen hade varit i farten vid slottet igår...



hittade den här vid slottet igår. jag undrar vilket tillstånd man är i om man lyckas 1. tappa en högklackad sko och 2. inte märka något när man går därifrån samt 3. helt enkelt klara av att gå med den ena foten 8 centimeter högre upp än den andra.

17:57

här sitter jag på golvet. fast jag vet inte varför.. jag sitter och knåpar ihop ett mail till pontus. han frågar om det finns någon som jag vill att han köper till mig från USA. jag vet inte vad jag ska svara...

min ilska över carro rann av mig efter ett par timmar så jag gick med henne och PT på american apparel i hopp om att kirra våra outfits till idrottsdagen. det slutade med att jag kom hem med ett linne från monki istället som jag tänkte ha imorgon kväll. det blir säkert hur mysigt som helst!

ska fota linnet sen. fast detta har blivit lite för mycket modeblogg på sistone... till mitt och joeys stora förtret. jag ska nog satsa på lattejakten ett tag nu. ♥ kaffe

omotiverad.

michael cera in my heart

god morgon! fredag; svenska och historia och sedan hem. eller hem och hem, antingen blir det lunch med amanda eller så funderar jag på att förlåta carro så att hon kan hjälpa mig att shoppa min outfit till idrottsdagen på kärsön. fannydanny kom med det underbara förslaget att hela klassen ska klä sig som fotbollsspelare på 70-talet om jag fattade saken rätt.

man skulle kunna säga att vi lär satsa på michael ceras joggingstass från filmen juno. åh, vad jag är kär i den killen. jag har för mig att det snart kommer en ny film med honom, "nick and nora", där han nog spelar mindre fumlig tönt och mer småkär bandmedlem. längtar!

hur som helst, blir det inte lunch med mandi som jag saknar så in i vassen så måste jag kanske förlåta carro för igår... men det tar emot alltså.

något annat som stör mig är att det alltid är sol på morgonen och sedan molnar det på tills eftermiddagen. gör någonting!

måste äta frukost!

frukosten försummas

usch, man vaknar och tror att solen är här och sedan får man veta att det kommer molna på om bara några timmar. jag saknar mina ray-bans!

nationella i engelska står på agendan idag, slutar skolan vid 11. därefter snabb lunch och sedan möte.

idag ska jag knäppa lite bilder (med mitt pyttelilla minneskort men whatever)!

nu måste jag stoppa i mig något så att jag kan koncentrera mig på provet. frukosten försummas alltid numera...

lycka till på provet!

darling buds, modern blondie?



gitarristen i darling buds, jamie campell bower, kommer spela rollen som caius i new moon, den andra twlight filmen.
men visst har darling buds ganska tydliga influenser från blondie?

din manipulativa kossa ♥

jag har fotoabstinens och jag fryser.

dessutom gick jag runt med socker-cravings hela dagen. tur för mig att brorsan fått riktigt bra betyg som firades med tårta. score!

har egentligen ingenting vettigt att skriva idag... och jag tror inte att jag har några bilder heller.

SÄRSKILT inte med tanke på att jag blev manipulerad av carro att radera ett helt album på facebook. tack så löjligt mycket. haha, nej tycker ju egentligen om dig. men jag borde hämnas... hmm...




det fick blir en fin bild. för jag tycker ju egentligen om henne...

just nu gråter jag. två veckor sedan sist. tusan också.

sans cesse

idag:

rättegång
tandregleraren
franska prov


francais au demain

trött på glosor, grammatik och les partitifs. hoppas provet går bra imorgon!



pluggade med den här killen idag. han ser inte ut som en smörsångare egentligen, men söt är han. och gitarr kan han spela. nu ska jag sova.


501

And I can see our days are becoming nights
I could feel your heartbeat across the grass
We should have run
I would go with you anywhere
I should have kissed you by the water








kan killar bli kära?


pics från leloveimage.blogspot.com

i still remember

wow. detta är visst mitt femhundrade inlägg. jag måste få till detta.

en sak kan jag berätta. jag trivs väldigt bra i min nya klass. de är som en stor, liten familj som jag värderar väldigt högt. jag är glad över att de funnits här för mig, särskilt på senaste tiden när jag mått lite sämre än vanligt. jag är så väldigt glad över att jag får spendera två år till i samma klassrum som dessa underbara människor.

det var inte samma på högstadiet. eller, nästan, ibland. med vissa. mina femtedelar framför allt. de saknar jag. och krill. men det vet han. ändå känns det som om jag har förändrats så mycket under det gågna läsåret, jag är ny och jag känner mig bättre.

av denna anledning var det som om de diffusa minnena från högstadiet klarnade lite när den här killen klev på samma buss som jag på vägen hem. vi har inte träffats sedan skolavslutningen, inte sett skymten av varandra face to face på nästan ett år. som det kan bli! han driver hur som helst en brutalt bra blogg som jag läser ofta.

hur som helst pratade vi en liten stund om hur snabbt tiden gått, vi kunde inte fatta att det gått er år medan det samtidigt kändes som mycket längre tid! jag hade ett fånigt leende på läpparna resten av dagen och när han klev av satte jag på bloc party's "i still remember" och ägnade bussresan åt att minnas det som var mitt liv, mitt allt men som nu faller allt mer i glömska.

jag önskar att jag kunde ha både och men jag har det obeskrivligt bra där jag är nu.



skapligt. 500, going on 600!

agnes inser

sötnosen agnes gick just hem efter att ha kommit över på en kopp te i mitt teverum. hon har aldrig varit här tidigare men kände sig, till min enorma förtjusning, som hemma!

nåväl, te och prat. en simpel måndag. varför gör man inte saker oftare på vardagar? om jag får säga en sak, så vill jag säga att vardagar borde vara ypperliga dagar att förena nytta med nöje. detta pratar jag just om med den här killen också.
jag föreslog senast idag att vi bör, inom en snar famtid, äta ute en vardag, carro och alex verkade tycka att det var bra.

agnes är i alla fall en superduperhyperfin tjej! och te blir mycket godare med henne. hon ger bra råd på alla fronter. särskilt när det gäller mode. jag blir galen över den där marc jacobs clutchen!
jag och agnes spelar tennis tillsammans. tennis/terapi som vi börjat kalla det. agnes gör torsdagar snäppet roligare och ikväll, även måndagen!

jag börjar bli trött nu. och farligt flummig. men jag är två inlägg från 500 så jag kör på ett tag till.

puss och kram till agnes!

TACK OCH LOV! (en liten rättelse)

tack anonym för länken, tydligen var jag lite högre upp i det blå än vanligt. glöm länken i inlägget under och läs detta istället. tydligen har bandet börjat skriva på materialet till den kommande plattan! hurra!
det blir release, det kanske blir tour och det kanske blir snart?

i så fall vet vi en som står mitt i smeten och tänker "dör jag ikväll blir det med ett leende". vem då? undrar kanske ni som inte riktigt har alla hemma men då kan jag tala om för er. jag. that's who.


inga konkreta planer för the strokes nya album!

jag och amanda har i flera månader väntat, hoppats och längtat efter the strokes fjärde album, som vi trodde skulle släppas nu under våren. galen av längtan googlade jag just upp detta, i hopp om att mötas av ett release-datum. men vad ser jag?? jo en intervju med albert hammond jr. (som nyligen släppte sitt andra soloalbum) där han berättade att bandet för tillfället inte har några konkreta planer för sitt kommande album. för att läsa hela intervjun, klicka här.

det vill säga, det lär dröja läänge innan julians vackra röst strömmar med nya sounds ur mina högtalare.

lyckligtvis, bedyrade i alla fall albert att allt är bra med bandet och att de är goda vänner. lugnet innan stormen? jag hoppas verkligen att de inte kommer splittras. gör de det, blir hammond min syndabock.



bild från ripcordnews.com

regnig musik



det är regn idag, vilket innebär glasvegas och pennkjol.



haha, jag fick med båda i samma bild! bussen går om en timme, nu ska jag ut med hunden.

PONTUS KOMMER HEM OM 25 DAGAR!



YAAY!

bild från balen, snart ett år sedan.

je suis trés fatigué parce que j'etais de garde les enfants chez mon voison

god morgon, jag kom just in genom dörren efter att ha barnvaktat sedan klockan fem. barnen sov såklart.

"de brukar sova till halv åtta ungefär, du skulle ju också kunna lägga dig en stund. fast du brukar väl gå upp tidigt?"

jo. det brukar jag. särskilt när jag börjar skolan om 6 timmar. såklart.

brorsorna har inte stigit upp ännu. sängen lockar så otroligt men jag ska inte lägga mig i den. kreativitetens timme är slagen. jag ska bädda och duscha alldeles strax. och kanske blogga om något meningsfullt efter det.

jag känner mig i alla fall väldigt snäll efter det här. snäll och trött.

hejdå sov morgon

sumering av helg:

underbar valborg som inkluderade allt man vill ha och lite till.

kvalitetstid med lillbrorsan!

promenix med agnes.

film med en sömnig david.

fika på söder med fina tösabitar!

detaljrik beskrivning av brorsans helg i köpenhamn.

betyg: vg+. eftersom den inte varade längre.



morgondagen:

05:00 - barnvakta hos grannen

07:00 förhoppningsvis hemma igen

07:00 - 09:30 vara lite morgonkreativ. jag lär inte ha några brådskande klädkriser i alla fall...

09:30 åka till skolan

10:30 skola.

nu ska jag sova.

Frida



det här är en fin tjej som jag saknar att träffa varje dag. det är så bra att du finns!

blir det regn imorgon?




muggen med tjejerna klockan 3. underbart!

jag köpte deras fudgecake, den var himlen! jag lyckades komma hem med 7 bilder och en 4 sekunder lång film på rossi i klackar. jag hatar mitt lilla minneskort!

nu ska jag ut med hunden en sväng och sedan måste jag somna tiiiiiidigt eftersom jag ska barnvakta klockan 5 imorgon bitti. hejdå sov morgon.

måste plugga plugga plugga franska också! det här provet ska FÖR FARAO gå bra!

i just don't seem to get enough of you

nu drar jag in till medis för att träffa rossi och alex.

jag har kamera abstinens.



min random baseball. håll till godo!

if i had one wish i'd wish for three more wishes...

idag är det den tredje maj, sista dagen på långhelgen. detta innebär att jag fyller 17 om 22 dagar, tre veckor om man så vill. ojdå. och jag är så dålig på att önska mig saker..

- aprikosfärgat nagellack (snyggt till solbränna!)
- silverringar
- en ny byrå?
- pengar...

där tog det stopp...


idag blir det fika med tjejerna vid tre, vet inte var än.. förhoppningsvis hinner jag titta i lite affärer också, även fast jag verkligen inte borde!
nu ska jag snabbt städa undan här uppe, brorsan kommer hem idag! sedan blir det lite mer... trädgårdsarbete innan jag måste åka! man måste ju förtjäna fika och den här helgen har jag gått ner ett kilo.

får jag tillägga att jag hatar "nya" youtube?

photografic

lubbe har köpt sig en ny nintendo DS. den där med kamera ni vet. därav snodde han även mitt största minneskort till kameran. men det gör ingenting, som kompensation har min käre far nämligen beställt två stycken dubbelt så stora kort som förhoppningsvis levereras på tisdag. det betyder alltså 8000 bilder sammanlagt! värt att vänta? I think so!

jag hittade en engångskamera i min skrivbordslåda! kom ihåg att jag köpt den för några månader sedan, dels var den billig och dels så tänkte jag att det kunde vara skojigt att ha i sommar så att jag kan sammaställa ett fotoalbum i slutet av sommaren.

nu måste jag hjälpa till i trädgården, jag hatar trädgårdsarbete och jag svär på att jag kommer bo i stan när jag blir stor. vad som hände med min plugga-till-franskaprovet-eftermiddag vet inte ens jag.



snodde torsdagskvällens bästa bild av PT. observera johan som ligger och lurar i gräset. älskar den här bilden!

thank god for discount



vad farao är det med mig? äntligen har jag jobbat upp lite cash flow och så går jag in i min affär där jag jobbar.
'Marc by Marc Jacobs Puckered Mouse Embossed Linda Clutch' heter alltså underverket och fodret inuti är så sött!

jag kan inte bestämma mig för vilken färg jag ska satsa på, vad tycker ni?


den här har jag haft ögonen på ett tag också. även den är marc jacobs men priset ger mig sömnlösa nätter. supersnygg i ryggen med rosetter i siden med hjärt-mönster. ska in och prova den i min storlek på tisdag men står det mellan clutchen och klänningen blir det nog clutchen i alla fall.

pics: nordstrom.com & zappos.com

♥ bästis



denna underbara lotion hade nicci så överraskande med sig till mig igår. en present från chamonix, hon kom ju hem i onsdags och oj vad jag saknade henne när hon var borta. out of the blue hade hon alltså köpt den här underbart doftande lotionen till mig med motiveringen att hon ville tacka för att jag var jag, att hon borde skämma bort mig och att hon kom ihåg att jag började tröttna på den jag har använt nu ett bra tag.

inte nog med att jag blev grymt överraskad så blev jag extremt glad! älskar dig nicole, ingenting ska någonsin separera oss!  ♥

strössel ska det vara



idag har jag spenderat lite kvalitetstid med lubbe, vi har planterat blommor och pratat om problem och hemligheter som man har när man är åtta år (han, inte jag). vi avslutade det hela med glass och film. tycker om dig, lillkillen!


vill slänga iväg en godnattpuss till agnes! du är så underbar!

skrattar fortfarande






urval från igår.

olagligt roligt - som alltid

HEJ!

fanns ingen tid överhuvudtaget att gå in på datorn igår men kan ni tänka er att jag höll min tidsplan - exakt, till och med!

vad kan man säga och var ska jag börja? tack för världens bästa valborg, världens bästa vänner!

som vanligt hade vi olagligt roligt! tre ipods, ett par träskor, nio filtar och massor med glass säger kanske det mesta?
jag kan lugnt säga att igår var en av det bästa kvällarna någonsin, hope there's more to come!

fast nästa år vill jag ha sockervadd och lotter, som skippy och PT tjatade om....

carro och jag deckade strax efter att johan och skippy åkte vid 1, då hade bedårande skippy redan lyckats somna och somna om i mitt lekrum. som ett litet barn! fem timmar senare var det dags att stiga upp igen, carris skulle på tävling. jag kände redan då vid 7 att det var varmt och fint ute och om jag inte hade varit så trött hade jag satt mig där med en bok men jag gick upp och la mig igen. och sov till elva.

har just smällt i mig en stor frukost; två mackor och flingor. jag åt corn flakes för första gången på tolv år. det var rätt gott men jag började tänka på de där andra flingorna, vad heter dem? just det, frosties! de är greeeat! fast jag undrar fortfarande vad som hände med kalaspuffarna?

nu slår snart betalsningens timme, enligt min mamma. jag ska plantera blommor som tack för igår. jag hatar att plantera blommor men jag älskade gårkvällen så det är bara att bita i det inte så sura äpplet.

hoppas alla hade en bra valborg, bilder kommer senare!

RSS 2.0