så fin..

I look at you and see a friend
I hope that's what you wanna be
Are we back now where it all began
Have you finally forgiven me
You gathered my dreams in
When they all blew away
And then tricked 'em back into me
You saved me I was almost dead

I don't wanna hurt you
I don't wanna make you sway
Like I know I've done before
I will not do it anymore
I've always been a dreamer
I've had my head among the clouds
Well now that I'm coming down
Won't you be my solid ground



jag vill åka hem och se svartvita filmer med dig, god glass och en filt



jag skulle behöva en oändlig mängd glass just nu.. lunch på subway om en timme men jag förgås av hunger.
och det finns fler saker som jag förgås av...
men det är sol ute vilket är lika med wayfarers! ovanligt starkt ljus vilket får mig att börja blinka.

But I'm open, you're closed
Where I follow, you'll go
I worry I won't see your face
Light up again


paris, je t'aime

ett prov gjort, ett kvar. på franskan blev jag grillad framme vid tavlan och sedan kollade vi på tre kortfilmer från "paris, je t'aime". jag skulle inte ha något emot att åka tillbaka till paris just nu, alltså. eller någon gång. så om det är någon som känner för att vara riktigt snäll såhär till påsk....

jag borde börja packa när jag kommer hem. jag packar alltid fel saker på påsken för jag tänker alltid att det ska vara någolunda varmt och soligt och det resulterar ju då i att jag tar med allt som jag inte borde ta med mig.

den här dagen är en sådan där "fel-dag", allt känns fel och ingen stänger fönstrena!



eller inte..........


kom inte dragande med det där nu också

jag har inte varit ledsen på tre dagar och jag tänker inte bli det nu. jag är bara trött. det är bara så.
antioxidanterna väntar. god natt..



a little more stupid, a little more scared

det blir väldigt många inlägg och vääldigt mycket national just men jag bryr mig inte. de är så bra, så bra. och jag måste kasta min äppelskrutt.


Standing at the punch table swallowing punch
can't pay attention to the sound of anyone
a little more stupid, a little more scared
every minute more unprepared

I made a mistake in my life today
everything I love gets lost in drawers
I want to start over, I want to be winning
way out of sync from the beginning

I wanna hurry home to you
put on a slow, dumb show for you
and crack you up
so you can put a blue ribbon on my brain
god I'm very, very frightening
I'll overdo it

Looking for somewhere to stand and stay
I leaned on the wall and the wall leaned away
Can I get a minute of not being nervous
and not thinking of my dick
My leg is sparkles, my leg is pins
I better get my shit together, better gather my shit in
You could drive a car through my head in five minutes
from one side of it to the other

I wanna hurry home to you
put on a slow, dumb show for you
and crack you up
so you can put a blue ribbon on my brain
god I'm very, very frightening
I'll overdo it

You know I dreamed about you
for twenty-nine years before I saw you
You know I dreamed about you
I missed you for
for twenty-nine years

You know I dreamed about you
for twenty-nine years before I saw you
You know I dreamed about you
I missed you for
for twenty-nine years

it just hit me!

jag kom JUST PRECIS NU till insikt om ett av mina problem! jag bara måste dela med mig av den här teorin!

okej, here goes.. jag erkänner själv att jag inte är den bästa på att plugga. jag har svårt att motivera mig själv. och jag fick höra nyligen att det ibland låter som om jag pluggar och satsar högt mer för någon annans skull än för min egen. och jag har tänkt att jag vet, innerst inne, att jag pluggar för min egen skull men att det är lättare att göra saker, under press, om jag kan tänka på att det gynnar någon i min närhet. mamma och pappa vanligtvis.
   och förklaringen är helt enkelt följande; jag pluggar bäst om jag inbillar mig att jag gör det för någon annans räkning eftersom jag sällan eller aldrig har gjort någonting för min egen skull. för jag gör aldrig något för min egen skull. det är enklare för mig att göra saker som är bra för någon annans välbefinnande.

jag jobbar på att för första gången i hela mitt liv sätta mig själv först. men detta är mitt plugg-dilemma.

vad tror ni om denna härva..? hur blev mitt liv såhär? den här veckan ser plötsligt tuff ut.

saknad och längtan på maximerad, TOTAL, nivå.. total, alltså..



de har äntligen kommit hem igen!!!!!



har fortfarande lite kvar att repetera tills imorgon. den enda bra saken med sommartiden är att jag inte är trött trots att klockan är "tio". först ska jag snabbt ringa nicole.


ord är överskattade

mina bästa kompis är så gullig ibland. jag gillar när du ringer och inte har något att säga. lite sådan där telefontid när man får roas av den andras andetag!


det finns en bra dikt men jag hittar den inte

sitter i min gungstol och pluggar näringslära, behövde en pause efter en intensiv timme nu. jag håller på att lära mig att plugga smart... pauser inkluderas tydligen då. det känns inte som söndag och tidsomställningen gjorde mig bara stressad. men jag tror att det blir fint väder imorgon!

jag känner för att klä upp mig till tänderna och gå ut, ha ett mål, bli sedd. och då menar jag inte sedd som jag blev av överförfriskade, betydligt äldre killar igår kväll på tunnelbanan, sådant gör mig alltid illa till mods och lite smårädd. men ni vet i böcker när det alltid står så fina saker och tydliga beskrivningar på hur folk tittar på en och hur en uppskattande blick ser ut? jag brukar inte tillåta mig att tänka såhär längre. it's been a while.
   förut, när jag hade hälften så många läsare kunde jag spekulera fritt. jag tycker inte om tanken om att jag skulle tänka på sånt jag klarar mig utan. förhållanden tillexempel. jag tänker inte ens börja tänka eller skriva. jag saknar ingenting så varför älta bara för att jag kan ifrågasätta? jag får inte. jag vill inte tänka att jag vill. därför vill jag inte.

istället får jag blicka framåt; nästa helg blir säkert grym! vänskap är det man bör värdera högst. jag gör i alla fall det. helgplanerna är redan klara och sedan blir det mitt gotlands-rehab. jag kom på att jag inte varit där sedan i somras. ovanligt.

min gungstol är trevlig i alla fall. tog in den hit igår och den gör sig bra i hörnet bredvid skrivbordet. gammal som gatan men jag kan sova här om jag vill. jag kan sova i mitt päronträd också. men det är vackrare när det är lövrikt och lummigt.


sunday, bloody sunday

förändringens timme är slagen, hörni. det är underligt för telefonens klocka visar tio i elva men den på datorn är tio i tolv. är det idag man ska ställa om tiden!? jag har ingen aning. förändringar sker i alla fall, drastiskt, ideligen runt mig just nu...

ska snabbt susa in med ma för att byta en sak och sedan blir det näringslära hela dagen. imorgon är provet vilket jag får offra sovmorgonen för. men det är rätt bra, två prov imorgon och sedan kan jag fokusera på min novell hela veckan fram till fredag. sen är det lov. en vecka utan "vanlig" civilisation. hur ska jag klara väntan?

måste hitta ett par strumpor nu och varför är det så dåligt väder?!


blir ovanligt självmedveten ♥


det här killen är något av det sötaste som finns!






god natt är väl egentligen det mest korrekta eller inkorrekta jag kan säga. tekniskt sett är det natt i en halvtimme till sedan gäller god morgon.

jag lämnade boet vid tolv och åkte med mamma och brorsan till stan. skor skulle införskaffas. skor införskaffades. fem över fyra var jag i johans hall, jag fick se hans ofixade hår som såklart vad perfekt och sen gjorde han te till mig. söt. lämnade johan vid sextiden för att stressa iväg till skippy på hötorget. rossi var sen för middag men vi dansade omkring på det gigantiska torget ett tag. middag med ovan nämnda polers och sedan ett långdraget avsked av skippy som skulle till "en kompis" som "fyllde år".

därefter hoppade rossi och jag omkring i jakt på ett annat café som inte stänger innan skymningen (dumma stockholm) men vi hamnade på café 60 i alla fall. alex dök upp omkring nio och david en halvtimme senare. mysigt! väldigt bra dag och fina bilder. dock ingen bild på alex eftersom en envis hand skymmer hennes vackra ansikte. vi drog oss hemåt relativt tidigt vilket är skönt för nu ska jag få en skön natts sömn. eller ska jag säga morgon?

här hemma väntade en gosig hund, äppelpaj och min säng. i vilken jag ligger nu. vid fotändan, såklart. var annars?

gränsen mellan kväll/natt/morgon är hårfin. tack alla gulliga för en superlördag! vi har ju redan spikat fredag också, hoppas jag?

sov gott!




behöver jag ens säga något?


som på löpande band..



jag är inte så bra på att redigera men hur som helst, god natt


I wish that I could work it out



okej..... sjukt skum video men låt gå. blunda och lyssna, är ni snälla. texten är så fin!

I could feel it go down
Bittersweet I could taste in my mouth
Silver lining the clouds
Oh and I
I wish that I could work it out


LONG TIME NO SEE, men latte nummer... 11

FÖRLÅT för dålig uppdatering på den här fronten. tro mig, jag har druckit latte, ni må tro att jag har det. men sen har det inte riktigt blivit av att dela med mig av dessa java-aromer som jag klunkar i mig i kopiösa mängder. förlåt, förlåt.

men nu är jag här med latte nummer 11; café noco vid odenplan. 30 spänn kostade den, inte så farligt, men jag skulle ju välja att betala 19 spänn på donken eftersom jag skulle få samma innehåll i koppen. besk som tusan och sump i botten. okej skum men INTE riktigt den standard som krävs för godkänt. jag kan sträcka mig till en 1 av 5 men inte mer.

stay tuned, det kommer mer. jag ska redan imorgon fika med skippy så då blir det mer latte. om det nu inte är någon som ni redan hört om!




lunch is a blur sometimes

alltså. jag tycker synd om er som inte såg mig på träningen idag. jag har inte kört 110 % sedan jag satsade på riktigt för 4 år sedan. men idag, åh, idag körde jag så att det ryckte! det kändes riktigt bra efteråt och trots att jag inte riktigt satsar längre är tennisen ändå en timme i veckan när jag bara kan gå in, slå hårt, snyggt och snabbt och liksom, glömma tiden en stund. snyggt tennislir är nog något av det häftigaste som finns. 

saknade agnes. bli frisk!


jag har varit glad hela dagen. första gången på en vecka.




det mesta annars är lite suddigt. nu kom pappa just hem också. jag hoppas att fanny och carro har det bra i vemdalen, fast jag längtar inte tillbaka dit än!


 

lite skönlir från en liten grabb

sitter och lyssnar på lubbe som spelar piano. han börjar bli så duktig. ♥



get lost and then get found



där uppe vill jag bo. jag skulle kunna gömma mig på taket och kika ner på folk då och då.
det vore nice. utsikt har man nog också, jag skulle inte ha något emot att flytta till stan.

<3

så sant som det är sagt



genialiskt.

studiedagar ÄR himlen på jorden en liten stund





det är bra att dansa bort alla våfflor i vardagsrummet till gamla låtar!

jag känner mig ganska hard core som åkte pendeltåg mol alena idag. att jag sedan gick vilse i skogås och fick hjälp av rossi är en annan femma. men tack, vännen! våfflorna var supergoda och tjejerna var gulliga som vanligt. vi drog oss hemåt ganska tidigt fast jag skulle egentligen fika med skippy, som låg och sov! det blev till att åka hem och plugga istället. det har gått skapligt för att vara jag, standing on the edge liksom.

carro och fanny har stuckit till vemdalen nu och vi får inte se deras vackra ansikten förän på måndag. men helgen kommer förhoppningsvis bli bra. nu ska jag sova eftersom johan så abrupt loggade ut från facebook.

jag klarade inte dagens mål idag heller. djupa andetag och en dag i taget...
mitt hår börjar för övrigt bli väldigt långt. fint eller fult?

<3

jag hoppas att ni firade våffeldagen!



cheriie <3 våfflor

... fast så bra på att grädda dem är jag inte alltid.. men goda blev de ju ändå eller vad säger ni, tjejer?

tack för en superbra eftermiddag!

<3

lookbook och mindervärdeskomplex

jag borde seriöst förbjudas att gå in på lookbook.nu! alla är så unga, snygga och så smala och de har dem snyggaste kläder som pengar kan köpa. och här sitter jag. inte chic överhuvudtaget. hej, mindervärdeskomplex. jag vet vad melle skulle säga till mig just nu. men ändå. men ändå. det är för sjutton inte riktigt okej. det känns inte riktigt bra. jag känner mig som en val och nu är det snart bikinisäsong. vad kommer lookbook modellerna ha på sig då? och jag? jag lär ju sitta i samma sak som förra året. inlindad i en handduk.

nej, lookbook förbud för min del tills jag mår prima ballerina igen. för det vill jag ju.

<3

morgon-monster --> jointen


detta, kära ni, är mitt knä. med det värsta blåmärke jag haft sedan dagistiden eller så. och jag vet inte vad som hänt... jag har ont i vristen, ett ömt blåmärke på knät, småsår på fingrarna och jag har ingen aning om vad som hänt någonstans. fult är det, som stryk, och stryk är antagligen vad jag fått. eller?

god morgon förresten. klockan är kvart över åtta, vad gör jag uppe? jag ska nog äta lite frukost nu med tanke på att det vankas våfflor i stora lass om ett par timmar. jag fick inte tag på skippy igår så jag vet fortfarande inte om de bara drev angående juicen. det är farligt att vara lättlurad.



lyssnar på denna. den är fin. dansar lite i köket för jag tror att ingen ser mig. "so let me kiss you now and I'll fade away".
jag är för övrigt ett hemskt morgon-monster. jag har kommit till den insikten. tycker synd om den man som ska vakna bredvid mig resten av livet om x antal år. om det nu kommer finnas en sådan. fast jag brukar ju vara löjligt up-beat resten av dagen så han borde kanske skatta sig lycklig ändå.

jag vill fila på min novell nu. det är underligt att jag kan skriva saker som rinnande vatten på fritiden men när jag ska skriva en liknande novell i skolan så går det inte lika bra. jag skrev nyss klart en faktiskt. fast den får ingen läsa. ingen jag känner i alla fall. någonsin.

<3

och det hjärta som skulle bli ditt på något vis, det fryser nu sakta till is



ta mig till gotland nu. göm mig där och låt mig bara få vara jag, ett litet tag...
låt mig glömma klockan, tiden och mobilen här
så att allting kan stå stilla för mig när jag är där.
jag vill dit, jag vill drömma och glömma, jag vill längta och förtränga.
vila och lugn är vad som väntar mig där och jag längtar så fruktansvärt att få lämna allt det här.
födas på nytt och få sakna, slå upp ögonen och på riktigt vakna.


oj, vad illa det låter. men nu har jag börjat längta efter min underbara frizon. det finns inget underbarare än mitt gotland. drygt en vecka kvar. imorgon ska jag klara en dag utan att gråta. vad lame jag låter. men låt det för guds skull inte ligga snö på marken när jag är där!!

<3

studier inför studiedagen

jag hatar när man tror att saker är hemma, tillexempel samhällskunskapsboken, dagen innan studiedagen. ni vet, när man tror att den ligger och dammar i hyllan hemma så man åker hem för att göra läxan och sen är den inte där?! händer det er ofta också?

hur som helst går det ingen nöd på mig, nejdå, jag gör idrottsteori istället. det här provet ska det för tusan gå bra på!!
och imorgon är det som sagt studiedag. äntligen. dessa dagar är seriöst himlen på jorden, skojar inte. jag hade inte studiedagar i grundskolan så det är verkligen en underbar ny grej för mig. hallelujah. jag lyssnar på den också. jeff buckley, alltså... åh.

det är tursamt att studiedagen infaller på samma dag som våffeldagen. alex ska bjuda oss på våfflor hemma hos sig imorgon vid 12. jag är lite orolig för hur jag ska ta mig dit, pendeltåget och jag, say no more........ men onyttigt och gott blir det i alla fall och sen kan vi dansa bort alla kalorier.

jag misstänker att skippy och makaveli lurat mig angående deras juicebad ikväll men jag är inte säker... väntar med spänning på att skippy ska höra av sig senare ikväll. men eftersom grabben är seg på att svara på sms ska jag nog räkna med att de garvar åt mig på torsdag istället.. det bjuder jag på i så fall.

hade förresten roligaste samtalet med ovannämnda skipp idag;
   "nej men carro sa det och jag kommer att bli rätt sur om du ljuger för mig."
   "men jag har ju inte ljugit för dig, mathias!"
   "nej, men i så fall har jag bara en fråga till dig, johanna..."
   "okej, vadå?"
   "...tänker ni lämna oss för att ingå en allians med storbritannien!?"

hahaha!

kalorier och näringslära är det som gäller nu.

<3

bytesbalansen.. 6 miljarder.. spännande.. tycker ni att detta är bra eller dåligt? tystnad



fina tjejer! plus carro, minus mig. carr tog bilden. ni är så himla toppen hörni!

min och PT's redovisning är äntligen över. finally. jag flummade liiiite på slutet men det var kanske väntat? minst VG hoppas jag på i alla fall. skippy och david var så söta fast skippy glömde ju sina hiphop poser, tyvärrtyvärr...

sitter nu och lyssnar på djerven och önskar att jag hade vatten och/eller mer pengar. hade jag mer pengar hade jag kunnat köpa vatten. och nu fick jag världens läskigaste déja vu känsla.. skrev jag det här förra veckan också...??

huh. nu ska jag kolla hur mycket pengar som skramlar i plånkan. och en hälsning till joeyboy: krya på dig från alla oss!!!

<3

måste ha dessa imorgon...

http://www.youtube.com/watch?v=dvgZkm1xWPE

http://www.youtube.com/watch?v=QUYXiO224LA&NR=1

vad FARAO hände?



började dagen med att missa bussen och gå i snön, ville svära men jag tar helst inte fula ord i min mun. oavsett hur mycket folk än förtjänar dem. fortsatte dagen med franska, snabb lunch och spinning på idrotten, på vilken jag var så lame att jag nästan svimmade eftersom jag körde för hårt i början (försökte få ut lite agressioner) och drack för lite. engelska plugg med rossi, det kommer nog gå bra imorgon.

studiedag på onsdag, vilket ska bli så himla skönt! vi får se vad som händer imorgon kväll... ska i alla fall försöka få så mycket plugg jag kan gjort på onsdagen, dock är det den älskade våffeldagen så det kanske firas också..

jag ska nu kolla om joeyboy hört av sig än! 
 
<3

lite senare.. lite bättre?

blogg.se laddar inte upp mitt inlägg, jag antar att de dissar mig för att jag inte skrivit på hela helgen. ska jag be om ursäkt, skriva en sång..? vad folk begär av mig..

snart är min kamera hemma! åh, jag ska så kärleksfullt välkomna den hem genom att ta en massa meningslösa bilder på golvet i garderoben och så vidare. you know the deal. totally.

kul att se att sarkasmen kommit tillbaka till mig gradvis! fake it 'til you make it som man säger fast jag tror att jag har fått nog av fake it för ett tag framöver. om jag bara tar tag i saker så kanske det blir bra inom en snarare framtid än vad som verkar möjligt.
måndag imorgon och denna vecka 13 ska det bli andra bullar. det gäller ju att vara effektiv nu så kan jag ta i tu med alla andra saker på påsklovet. plugget får komma först på listan.

jag vill skrika men då kommer rösten försvinna. jag vill slå sönder saker bara för att höra de krossas men så måste jag städa bort spillrorna. nu pratar jag med melle och då blir saker rätt okej ett tag.

<3

converse-dagen närmar sig nu

  

det är snart dags för converse igen!

städa, städa varje söndag

och nu har jag försummat bloggen i helgen. men det är trevligt att se att kvoten av läsare nästan fylls i alla fall.

not much to tell you though. jag har blivit väl omhändertagen de senaste dagarna, tjejerna i skolan och nicci och david är det underbaraste som hänt mig och jag är så tacksam! nu har jag just slängt i mig havre fras (godaste flingorna??) och ska slänga på mig några gamla kläder innan jag och tobias ska sätta igång med städning av la maison.

det är ganska skrämmande att vakna och komma till insikt om, jämförelsevis, mindre allvarliga saker.
ojoj.

städning var det nu. det kan väl inte gå snett, det också?

<3

och var tog solen vägen..?

god morgon. nu känner jag mig lite mer mänsklig. bättre än igår ska jag säga.. men mer än så säger jag inte. de som bryr sig om mig vet redan.
idag vankas det krig om afrika, cyberpunknovellen och en snabbis på stan med carris efter att vi slutat vid halv 12. jag gillar veckoslut. och ikväll kommer bli så himla bra, hoppas jag. jag citerar nicci: "det kommer att bli grymt. det kommer bli grymt.."

och nu sitter jag i skolan en halvtimme för tidigt, jag borde nog överväga att ta en senare buss om fredagarna...
igår kvicknade jag till lite grann på kvällen, mycket tack vare gulle-agnes på träningen. david. du vet. och bison hade maten klar på tallriken när jag kom hem så vi körde på tevemiddag, jag och bror min.

jag hittade dessutom en klänning igår eftermiddag som jag ska ha på mig ikväll. tvåhundratrettionio riksdaler på beyond retro. agnes tyckte den var fin men david förstår sig inte på second hand. det är just detta som är så underligt hörni, saker skulle ju kunna vara bra. riktigt bra. men ändå... anyhow, så dyker nicci upp at my doorstep around dinnertime, jag har ju lånat ut kameran till en fattig man men jag hoppas på att det dyker upp bilder på annat vis.

och det går fortfarande inte att ladda upp bilder. johan, GÖR NÅGONTING!

<3

jag orkar inte lyfta ett finger

jag orkar inte säga så mycket annat just nu än; jag har världens finaste vänner! och, faktiskt, riktigt bra lärare.

det här är mitt kortaste inlägg någonsin.

<3


marching bands of manhattan - DCFC

Sorrow drips into your heart through a pinhole.
Just like a faucet that leaks and there is comfort in the sound.
But while you debate half empty or half full,
It slowly rises, your love is gonna drown.

Sorrow drips into your heart through a pinhole.
Just like a faucet that leaks and there is comfort in the sound.
But while you debate half empty or half full,
It slowly rises, your love is gonna drown.

Sorrow drips into your heart through a pinhole.
Just like a faucet that leaks and there is comfort in the sound.
But while you debate half empty or half full,
It slowly rises, your love is gonna drown.

Sorrow drips into your heart through a pinhole.
Just like a faucet that leaks and there is comfort in the sound.
But while you debate half empty or half full,
It slowly rises, your love is gonna drown.

en överdos

åh vilken underbar dag det var! helt igenom underbar! och helgen blir inte sämre - tvärtom!
jag är så taggad att jag ligger en dag före... jag tror att det är torsdag..

jag orkar egentligen inte skriva just nu, ska sova. men jag läste just på cracks blogg att hon ger bort kläder hon inte vill ha till oss imorgon. fin tjej, indeed! det finns inte mycket mer att säga förutom;

1. hur ska jag överleva utan kameran hela helgen? (lånade ut älsklingen till någon som behövde den bättre, BUT STILL!)

2. NICOLE! you know what I'm sayin'...

3. var är joeyboy?

4. jag lackar på blogg.se för att man inte kan lägga upp bilder just nu.

5. den där david melander är en fin grabb ska ni veta.

<3

våren ÄR här







<3

när man släntrar omkring en vanlig måndag



en riktig snygging i mina ray bans







körde på spetstrumpor i skorna men kändes mig i alla fall väldigt "vintrig".



...men det krävdes bara en snabb promenad upp för trappan och sedan var det sommar ett tag. 

nu ska jag sova, jag ska försöka hinna äta frukost imorgon.

<3

if the silence take you then i hope it takes me too



lyssna på den här! jag kan inte höra den utan att vilja hoppa omkring på tunnelbanestationen i tunna sommarklänningar och dansa hela natten lång. jag vill också leva där själen och kroppen möts.

crack-carro försov sig grovt så jag satte mig på wayne's på drottninggatan med en latte, en macka och franska boken. jag är taggad på provet idag alltså! sedan började jag bläddra i en metro och ni vet den där bilden som man ska skicka in en pratbubbla till? jag sitter och skrattar lite åt dagens pratbubbla när jag upptäcker att det är SAM som har skickat in den! jag skickade snabbt iväg ett sms varpå grabben själv ringer upp och vi skrattade åt det där en liten stund. du är så himla SKÖN sam!!!!!!!

<3

solen letar sig in över fönsterkarmen

sleeping "beuty" for sure,,,


vid foten av sägen, jo men så atteeee...

frulle med carro så jag ska åka om en halvtimme. vet inte vad jag ska ha på mig men solen skiner idag!

<3


vänner på distans

ska strax sova nu. breakfast at "tiffany's" imorgon med carron, vilket innebär sent i säng och tidigt oppe.
innan jag somnar, vid fotänden av sängen tänkte jag för ovanlighetens skull, vill jag dedikera detta till sommaren.

bästa sommaren,

snälla, kom hit snart. jag längtar efter dig. jag har tänkt på dig varje dag sedan du lämnade mig i september. jag har hela tiden vetat att vi ses snart igen, men jag förgås av längtan och jag har börjat tvivla på att du kommer tillbaka, någonsin?
jag tittar ut genom mitt fönster var morgon, i hopp om att få se dig anlända. och när du väl gör det, älskade sommaren, då ska jag springa ut och omfamna dig, känna värmen från dig mot min kind.

snälla dröj inte för länge, jag älskar ju dig

din evigt soliga johanna










skorna kom inte riktigt med på dessa men jag ramlade på sista bilden och DÅ kom de med.
jag skulle seriöst sova med de nu men jag gissar att det inte vore så smart.
jag vill plocka fram mina wayfarers på allvar nu och solklänningen på bilderna fick jag i julklapp av nicci.

all you need is summer, shoes and nicci!

<3

mer eller mindre SKORNA









såååå.... hur underbara är de inte på en skala? 2000 kronor fattigare, 2000 gånger lyckligare.
den vita klänningen har jag förövrigt ritat och gjort själv och kjolen i mitten är ett långvarigt lån från carro.

<3

retsticka, 1 meter och 88 centimeter över havet, söker sommarvärmen och, på sikt, ännu högre skor

carris skulle fotografera hästar men jag orkade inte vänta. nicci hade träning och jag orkade inte vänta. frida skulle rädda världen men jag orkade inte vänta. så jag begav mig till stan. och nu har jag dem på mig. mästerverken. ååååh så fort batteriet i kameran har laddat klart så ska ni få se! de är underbara! helt underbara!

jag kan berätta att:

jag tycker om att retas med den här tjejen;


stilsäkrare tjej finns inte i min kontaktlista. ni må tro att hon grämde sig när jag började tala om italien och skor.
men fin är hon. bevis a ser ni ovan. bjuder er på henne så länge så ska jag rota fram alla sommarkläder som inte trodde att de skulle få se dagens ljus någonsin igen. idag är det den femtonde mars.

jag kan också berätta att jag ringde efter joeyboy när jag kom in till stan, kaffecravings som jag hade, men grabben svarade inte., varning för dålig iPhone eller vanlig rådiss?

<3


med fjärilar i magen och rodnande kinder

har ni missat NK's vårkampanj? cirkustema och ditten och datten. jag tycker egentligen mest om de superhäftiga ballongerna som sitter runt hela varuhuset. jag var där snabbt med mamma igår. gillade catwalken i ljusgården. det vore egentligen rätt roligt att släntra runt på sådana. one can dream...

jag har gått och blivit kär. riktigt kär. förbjuden kärlek på hög nivå. jag hittade dem på DKNY och de är så fina. tvåtusen kronor. vad kommer sparkontot och Italien säga? måste dra med mig carro till NK så får hon hjälpa mig bestämma mig. för jag vill ha dem! fjärilar i magen och grejer. 

I've been falling in love, big time this time! 



det stod lampor där i mitten också men de togs bort mellan visningarna.



hjärta ballongerna!



ge mig en knippe och jag är din för evigt.
haha, vissa vill ha rosor andra vill ha smycken men jag nöjer mig med en knippe enorma helium ballonger!

when everything else seems to fade away

ja, så jag spenderade ju gårdagen hemma hos moster med mina små kusiner. välförtjänta och välbehövda pengar men de var söta som alltid. ni får dock inte se några bilder på dem, haha! sötnosarna somnade vid åttabläcket och jag satte mig med min cyberpunknovell. kom hem runt 11 tiden och pratade med nicci och david till runt ett tiden. vaknade sedan idag vid halv åtta och gav mig ut med kameran i morgondiset. dagen ser ut som så att jag ska barnvakta mina små söta monster och sedan måste jag plugga francais hela dagen lång. jag skulle hellre vilja träffa nicole, åka in till stan ett tag men det blir nog till att isolera sig på rummet.

'



plugg på sena kvällen i favoritfåtöljen hemma hos moster och morbror. jag är en av de där som kallar min moster man för min morbror. tydligen är det skumt?

<3

håll i hatten







körde på hatt igår, för ovanlighetens skull... fast fotografen kan få vara hemlig en stund.

<3

so you don't know where you're going but you wanna talk



hej världen! här sitter jag som en zombie i en dåligskräck film, trött som jag är. jag ska strax städa rummet och se över mitt yttre, båda behövs, innan jag ska få lite plugg gjort och sticka med mamma in till stan snabbt. därefter bär det av hem till småkusinerna på släktfika eftersom morbror fyller år. hem därifrån kommer jag dock inte på ett tag men money in the pocket är aldrig fel när plånkan ekar, tom men köpsugen. barnvakta småkusinerna står alltså på tapeten ikväll.

igår var väldigt trevlig förresten! god mat, väldigt mätt blev jag, och sandra och fia har jag ju känt i 10 år nu så det är på något sätt alltid en viss 'hemma'-känsla när vi ses, även om det kanske inte blir jätteofta. men tack för igår hörni!

lyssna på låten här över, säger jag bara. början är ju så otroligt bra! och den 22 augusti vet ni vem som står på stadion..!! avundsjuk, någon?

<3

jag vill också hem till joeyboy

äntligen fredag! sitter just nu och ska snart sminka ögonen innan jag ska bort på middag. det finns inte rum för någon akademisk kvart så jag måste vara klar om en halvtimme. har just valt klänning. ville från början ha denna på mig;

men det fick bli den här istället, med pärlor i mängder. dock blev det inget papiljottsvall, allt blev illa. så går det om man stressar med papiljotter.



medan resten av ligan lever livet hemma hos joeyboy kommer min helg bestå av plugg, vuxna födelsedagar och barnvaktsjobb. men ikväll blir säkert jättetrevligt! sandra och fia är ju med så det ska bli så trevligt så trevligt. nu har jag slösat tillräckligt med tid på er, sminket väntar ju!

<3

hmm det går inte att ladda upp bilder. ni får inte se mina klänningar... pity for you!


sleep for you and juice for me

och tre timmar senare hör ni av henne igen.

fast just nu ser jag faktiskt ut som en riktigt femtio-tals mor. vid sporadiska tillfällen händer det att jag plockar fram mina papiljotter... imorgon tänkte jag göra kvällen lite exrtavagant eftersom det blir intim men formodligen trevlig femtioårsmiddag. detta innebär dock att jag har två val; korkskruvar i skolan eller papiljotter i skolan. och eftersom jag är emot allt vad pyjamas-mode heter så blir det det först nämnda under morgondagens två lektioner.
det blev inte lika bra uppsättning som jag brukar lyckas med men förhoppningsvis kommer jag se ut såhär;


någonting sådant.......... och på tal om köttbullar, ibland är ju apelsinjuice det godaste som finns. tycker inte om apelsiner men apelsinjuice är lika rätt som mjölk ibland. även detta är ganska sporadiskt men då det infaller finns det inget annat.

det var så himla skönt att lira lite tennis också! kommer knappt ihåg min senaste träning men det gick riktigt bra med tanke på hur lång tid som gått. agnes och beata var det självklart trevligt att återse och aningen flum blev det ju som alltid. längtar redan till nästa vecka!

ska plugga i några timmar innan jag äntligen får sova.

<3

coffee for you and tea for me

god eftermiddag. har hittills haft en riktigt seg dag med en stressig morgon, två lektioner och sedan jag kom hem vid tolv har jag suttit och pluggat. eller nej, lögn. jag åt först, sedan dess har jag pluggat.

nu håller jag på att trixa fram lite fika till mamma, lubbe och mig själv, senare idag blir det tennisträning för första gången på jag vet inte hur många veckor. en dag från helg! fast min helg lär bli en sådan där plugg helg med ingen tid what so ever för några polers. ska barnvakta lördagkväll och då får jag nog en hel del plugg gjort vilket vore så otroligt skönt med tanke på hur mycket det blivit på pluggschemat nu.

ehm, ja. det var nog det.

<3

but I’ll be with you behind the couch when they come on a different day just like this one



de gamla tunnelbanorna är bäst.


<3 jointens hår

satte just upp håret med ett tjugotal hårspännen och nu ser jag ut som en matlagande moder på femtio-talet. det finns nog en viss charm i sig. men jag måste säga att även om det är i vägen och jag fäller hår överallt nu på grund av a-vitamin brist, så är det rätt så najs att ha ett hårsvall på 60 centimeter. 600 millimeter. jag kan sätta upp håret utan redskap genom att knyta en knut av det.



mumifiera mig

och hon pluggar och hon pluggar... fast just nu sitter jag just och dricker en kopp varmchoklad som jag just svirade ihop. inte lika gott som te men jag vill garantera sömn.



 

jag funderar på att sätta denna på min nycklar ett tag.. likheten är slående. det är såhär jag känner mig just nu.
lika som bär eller vad säger ni?

duktig flicka

jepp, här sitter jag i skolan och pluggar engelska av bara farten. slutade egentligen för en timme sedan men om jag inte gått på franskan hade jag varit klar vid 12. vi hade idrottsdag med innebandy idag. vill ge lite cred til rossi och gusten för en bra ledarförmåga. fast innebandy är nog min värsta sport överhuvudtaget, jag kan verkligen inte spela. jag kallade till och med klubban för racket... what can I say? jag är en tennistjej..

vill också ge gusten lite mer cred för den bra responsen han gav mig på engelskan idag, han är snäll innerst inne. vi började på slutet diskutera hans karriärval, grabben har beslutat sig för att bli skådis. talang har han, inget snack om saken så jag hejar på och säger go for it gustiboy!

nu ska jag fokusera, börjar väl dra mig hemåt mot maten(!) om cirkus 45 minuter.

<3

I'm thinking of what you said



ögonlocken blir tyngre och tyngre men jag kämpar vidare i några timmar till! dumma frank mccourt..
och just det, packa innebandy grejer inför idrottsdagen imorgon har jag inte gjort, inte heller har jag städat rummet än.
jag både ser och känner mig hemsk just nu fast det gick bra hos tandläkaren, inga hål (thank you God above!) men jag har ju den där dumma tanden i underkäken som det inte kommer någon tand under. rötterna på den har luckrats upp och den lär ramla ut inom de kommande åren eller om någon slår till mig. david och gustav har ju ett par slag innestående.. vi får se vad man gör åt det då, jag kanske men hoppas inte får tandställning i underkäken. dumma tand som förstör ett annars perfekt bett.

oj. sitter jag nu och pratar om min tandbakgrund? jag måste återgå till engelska innan jag kollapsar i sängen.
imorgon väntar även gustens peer response..... vad snäll gustiboy!

<3

lyssna på låten och fråga er själva varför det alltid är ni, och inte jag?

bara att välja; åh, nej fy eller djä**** anamma och skatan i gatan?

haha, joeyboy försov sig imorse så det blev en mysig frukost med carro istället. men det är skönt att prata, du är toppen carr! detta följdes av franskan då jag fick det stora, hrm, nöjet att berätta för läraren att jag har en blogg. han lovade att titta in och kommentera men han har inte kommit till skott än ser jag. men för säkerhetskull; hej federico!

näringsläran då efter lunch, det gäller att inte, inte, inte börja räkna kalorieintaget. slutade dock en timme tidigare och det var skönt att komma iväg. vissa saker gör folk svårare än vad de är. och det är sjukt onödigt så sluta med det all ni som känner att ni borde ta åt er. let's see what tomorrow will bring. jag vet dock vad onsdagen will bring... PT och johan och gusten kommer döda mig på innebandyplanen. ni som vet, vet att jag suger på innebandy och ni som inte vet behöver inte vända länge på beviset. hoppas ni finner det lustigt på onsdag, kära klass.

nu är jag slut, dels på grund av en ångestattack då jag insåg hur dumt, vedervärdigt, olidligt mycket plugg jag har. därefter har jag legat med angela's ashes i två timmar och nu vill jag sova. och det tycker jag att jag ska få. nya, tuffare tag gäller på allvar den här gången och jag beklagar om vissa kommer känna sig försummade men det är bara de kommande 2 åren, trösta er med det. jag ska göra mitt yttersta, allra, bästa-bästa för att inte försumma bloggen så vi höres nog till helgen gott folk.

ni smsar och jag ringer, okej? älskar er alla (nästan)!

<3

mysmåndagar inleds med frukost ute

ooh, vädret är dystert och jag steg upp för en kvart sedan. om femtio minuter går min buss mot stan och så ska jag äta frukost med johan och carro innan franskan. mysmåndag, ni vet! franska och idrottsteori handlar dagen om och jag säger då det; näringslära.. fy farao. kämpade med det där redan i nian och nu ska man behöva räkna kalorier igen... farligt, säger jag bara.  

kalorierna skriker dock med sin frånvaro och jag måste ha frukost snart! närmare bestämt klockan nio.. men jag klarar mig fiint. nu ska ni få en fin bild. hmm, måste välja en bara...



... det blev en cykel! ha en bra måndag

<3

I give you...







mm, gott folk så här såg jag alltså ut på jobbet idag. jobbade inte så länge men det var roligt.
sitter just nu och pratar med joeyboy, jag kommer inte riktigt på underfund med vad grabben lyssnar på men jag ger er i alla fall lite shout out louds.

och lade ni märke till hur mycket snön har smält!? marken var ju för farao nästan TORR! dag för dag blir det bättre och bättre och jag började plötsligt känna mig hel. allt ordnar sig, skolan finns kvar, provet väntar vecka 12.

ska berätta en rolig sak för joeyboy nu innan jag måste ringa upp nicci!

<3

mitt missnöje. fy farao

fy farao. så var den här dagen förstörd av missnöje. anledning? jag gick in på schoolsoft i hopp om att lyckas lista ut vad jag fick för betyg på estetiska kursen som jag avslutade förra veckan men tekniskt sett innan lovet. och vad möter jag där? ett ig. i matte. senaste provet. fy farao. visserligen hade jag legat hemma med ovanligt hög feber dagarna innan men jag trodde ändå att jag klarade mig ganska bra. det kändes okej men nu blev jag nedskjuten som en lerduva. jag behövde inte det här just nu.

suck, bara att traska ner och dela med mig av den glada nyheten till ma och pa. sedan ska jag ta bort resterna av mitt nagellack som jag i min ilska började riva av frenestiskt. och efter det får jag väl åka till jobbet och tänka på annat ett tag men fy farao vad ovärt allt började kännas nu. ring och muntra upp mig om du råkar ha bra humor och kan skämta bort sådana här grejer, ungefär som makaveli. han är kungen av glöm-plugg-bekymmer-skämt.

<3

yes, you're dreaming

god morgon. jag upptäckte just att statistiken har gått ned med drygt 30 procent den senaste veckan. kom tillbaka till mig! fast jag har lika många sidvisningar som det tyder ju på att ni som fortfarande läser mitt skräp gör det länge, ofta och mycket. tack ska ni ha!

vaknade för en halvtimme sedan och kom ut ur duschen för tio minuter sedan. ska strax klä mig och äta frukost innan jag ska plugga mer engelska och sedan jobba i klädaffären. come and see me! (ni som råkar ha turen att vara så privilegerade att ni vet var denna fina butik råkar ligga).

jag hade en ytterst underlig dröm, helt ny... I don't kiss and tell, så därför får ni inte veta något, haha! nej men ärligt talat, om man nu ska tro att drömmar speglar det verkliga livet och att man kan tyda dem blabla bla, så står jag clueless. men å andra sidan kanske det inte stämmer heller.

måste brådskande höra av mig till carro också verkar det som. kanske ska låta flickebarnet sova ut denna bistra söndag? hmm. vet inte om jag orkar ge er lite ögongodis eller inte men jag tror att jag skippar bild. talk to y'all after work.

<3

och när vi ändå är inne på samma spår...

... lyssna på denna! ååh, jag vill ha honom! ge mig honom någon! så himla töntig, så himla underbar! dreglar över tangentbordet just nu och dessutom är låten så bra!

kungsholmens dansande, rara, tossiga, hatbärande bellissimos <3 parkhäng

carro skrev just en sak på facebook som verkligen fick mig att bubbla inombords och spritta till av lycka; parkhäng. nu måste jag få sitta och låta tankarna vandra en liten stund medan jag begrundar vad detta innebär...

vi listar faktorerna till att börja med:

- sol, sol, massor av sol!
- grönt gräs och en, två eller sju filtar på marken
-  musik. partons vite par example!
- jordgubbar
- alla polare, hullerombuller på filtarna!
- sommarkläder och glajjer!!!!!!

mmm... och det är inte så lång tid kvar alltså! ååh, vad jag längtar! 
 




bilderna som ledde till detta önsketänkande...
byt bara ut tid och plats!



typ något sådant här..

<3


Hold ourselves together with our arms around the stereo for hours, la la la la

haaw.. nu har nicca just stegat utanför dörren. so long, sucker, sade hon innan hon slängde igen dörren och håret fladdrade i vinden när hon påbörjade sin promenad mot bussen denna ensliga mars eftermiddag.

nej, nu överdriver jag. så ohövliga brukar inte våra avsked vara. snarare krävs det tre kramar, massor med fina ord och en puss på kinden för att hon ska lämna skutan. men vi ses snart igen. snartsnartsnart.

haha och usch jag har massor med godis kvar! blir illamående av åsynen! men bison kan nog klara av det åt mig. lubbe också. kanske ska spendera lite kvalitetstid med dem ikväll och sen en disneyfilm? det är faktiskt aldrig, ALDRIG, fel med en disneyfilm. sådetså.

nu ska jag ägna mig åt de vackra toner som strömmar ur datorns tämligen förskräckliga högtalare. see you around!

<3 


fridaynight at the two best places in town

hejhejhejhejhej! sitter just och startar film nummer två med nicci. vi har mysdag idag och jag måste säga att det är riktigt mysigt. du är min bästa vän i världen nicole. igår var det superduperroligt! som alltid! roligt att nicci fick ansikten till namnen också och det kändes som om alla hade en trevlig kväll. vi började på café 60, utan johan som inte kände sig riktigt kry, varpå vi vid 10 gick hem till joeyboy. ingen kväll utan honom! och hans lägenhet är man ju knappast tveksam att besöka heller. jag föreslår att det blir vårt nya place to be. alla som håller med räcker upp en hand och vänster stortå! tack och lov att skippy var med också, fotoexperten! jag bjuder på lite bilder men det blev inte så många. stay tuned on facebook!!




tänkte bara titta in ett slag

ojoj! jag glömde laddaren till datorn hemma i min rush att hinna iväg till frida. hoppas att den är kvar på måndag......

vi åt hur som helst lunch på ett supermysigt ställe med supergod pasta! nu är jag mätt! hängde med och kollade in hennes skola en liten stund och passade då också på att kramas lite med krill! fy vad jag saknar den grabben!!!!

nu är jag här hemma, med en dator med superlågt batteri, en mamma med brutna revben och en pappa som kraxar som en kråka. det blir perfekt att plugga lite engelska tills nicole kommer klockan 7 och vi ska bege oss in mot stan. historieprovet gick förresten helt okej, tror på ett vg. nu ska jag kolla upp något, fast hmm, jag glömde bort vad det var..

hoppas alla har en bra fredag!!

<3

mysfaktor of convenience

hej mina kära läsare, vänner och bittra fiender!

det blev historieplugg för hela slanten ikväll.. prov imorgon. jag är osäker på den industriella revolutionen och svenska kunar och grejer. resten sitter rätt säkert. vi får se hur provet går. nu ska jag strax lägga mig, det blev supersent igår eftersom änglarnas mamma var väldigt sen.

jag uppfann i alla fall en grymt bra pluggeftermiddag eftersom jag bytte plats på fåtöljen och stolen. riktigt snyggt att ha den där i hörnet och jag har suttit i en mysig fåtölj med min bok. favoritkoftan i favoritfåtöljen. till detta lyssnade jag på kings of convenience, bästa plugg musiken I tell you, älskarälskarälskar! allt som saknades var en kopp te men jag var lat. den hade kanske varit nödvändig också för jag håller nog på att bli mars-sjuk!

utöver provet imorgon ska jag äta lunch med fritch och kvällsfika med gänget och nicci ska med också! superbra dag hoppas jag på. utöver provet då som sagt. härligt med helg, även om jag varit väldigt taggad och produktiv! smärre missöden denna vecka men inget som jag orkar älta mer än nödvändigt. jordad mark som de säger. gårdagens nyheter. jag gillar att hålla mig uppdaterad; "glöm dina problem, imorgon kommer nya". det låter som något makaveli skulle säga till mig...

och det var soligt idag! och varmt!!! jag var glad, särskilt när tunnelbanan åkte mellan gamla stan och slussen för om solen skiner ser söder alltid så vackert ut då! fast det var ju inte särskilt bra för alla, min mamma tillexempel. eftersom bilen gick sönder igår och pappa var i copenhavn så jobbade hon hemifrån och ramlade när hon var ute med hunden så nu har hon brutit ett eller flera revben. usch och fy och självklart blev jag mer upprörd än nögvändigt, men ni vet hur jag är. alldeles för känslig när det gäller sådant!!

<3

If you wanna be my friend
You want us to get along
Please do not expect me to
Wrap it up and keep it there
The observation I am doing could
Easily be understood
As cynical demeanour
But one of us misread...

And what do you know
It happened again

det stör mig hur perfekt den låten just blev om man kollar hela texten. synd.


jointen taggar till

hellu folket!

vilken dag. fy vad trött jag är nu! och än är den inte slut. jag håller som bäst på att tina upp lite nasi goreng (favoriträtt!) till mig själv och ikväll ska jag sitta barnvakt i cirkus 3 timmar. jag är en av alla dem som tycker att det är riktigt härligt att vara ensam hemma och just nu ska jag äta min godagoda mat och lyssna på all bra musik! jag är inne i en bra period just nu. så bra att jag tillochmed fått smeknamnet 'jointen' av carro, jag har inte riktigt beslutat mig för om jag gillar't eller inte.

nej, vad up-beat jag känner mig nu! vilken härlig kväll. jag ska plugga historia så fort barnen somnat och just nu sitter jag här och myser i min favorittröja; dubbelmoralströjan som jag ibland gillar att kalla den. ni ska få se den någon gång.

sensationell nyhet! joeyboy har äntligen, på uppmaning av moi, skaffat en ansiktsbok. världen pustar ut, det var på tiden!!

men höreduuu... (som min morfar alltid sa i telefon), nu har jag viktiga saker för mig. hoppas ni också har det så hörs vi senare eller imorgon.

jag kan förresten meddela att min och carros franska presentation gick hyffsat, skönt att ha den gjord!

<3

man ska klappa sig själv på axeln ibland

ja god kväll. jag vill inleda kvällens inlägg med att säga att jag är så stolt över mig själv just nu. jag har pluggat till historieprovet som är på fredag och till presentationen i franska som jag ska ha imorgon. och jag har kunnat koncentrera mig riktigt duktigt också! dessutom lagade jag ugnspannkaka till middag åt alla utom mor min som har tandvärk efter en tuff kamp hos mun- och yrkestortyraren a.k.a tandläkaren.
stackars joeyboy blev dock så avundsjuk att han fick mig att lova att göra ugnspannkaka åt honom inom en snar framtid. närmare bestämt nästa vecka om jag inte missminner mig. jag är bra på ugnspannkaka, så det så!

jag ska just ringa upp racer för att prata lite mer om allt och ingenting och sedan ska jag sova.

idag kom jag ihåg varför jag valde ekonomiprogrammet. vi började med nationalekonomi i samhällskunskapen idag och även om det är klurigt och jobbigt så tycker jag att det är rätt roligt. jag bryr mig inte ett skvatt om politik, det är för underligt för mig. BNP och sånt, det är grejer det mina vänner!

nu tappar jag fokus... racer säger viktiga saker. snart sova, snart sova, snart sova.

<3



du vet att jag alltid är här för dig! alltid. och tro inget annat för då måste jag nog banka lite vett i skallen på dig.
bokstavligt och bildligt, race!

thank you for the music

nu är jag gladare igen. fast man kan ju alltid önska att saker ska lösa sig på bättre sätt men missförstånd är missförstånd. en del vänner kan man inte ha kvar för livet. och nu är jag trött på gräl och tjafs och sånt där, så ni underbarlingar som jag faktiskt har kvar; vi kan väl hålla sams nu, va? ni vet ju hur mycket jag diggar er!

trött dag idag! jag ska nog lägga mig nu, tror jag! jag ska nog tillochmed motstå eclipse ikväll. duktig jag är. men sömnbristen är ett faktum när jag glömmer att säga hej till sköna skippy, råkar göra årets skummaste felsägning till david och inte hinner ge rossi en kram på tunnelbanan. förlåt så mycket (utom till makaveli för där måste jag erkänna att jag inte ens är ledsen!)

makaveli fyllde ju 16 år igår, jag hade tänkt publicera ett hyllningsinlägg till hans ära men tiden rann iväg och plötsligt var det måndag. det får duga så här! GRATTIS COOLING! och varsågod för tårta, ballonger och plastskedar!!! hoppas det dög som present. jag och PT är ju bästa planeringspersonerna, om jag får säga det själv.

en bild på födelsedagsbarnet, från ett annat tillfälle:


sängen ropar! jag kan säkert sova bättre i natt nu när problemen är lösta!

<3

den som först får mig att skratta idag borde få en chokladkaka

god morgon. fy farao vad trött jag är! jag kunde helt enkelt inte somna igår. det gick inte. klockan 12 ledsnade jag och steg upp. sedan ägnade jag 1 ½ timme åt att planera. skolarbeten, deadlines. och nästan viktigare än det; jag prioriterade!

idag känner jag mig som en zombie och jag vet inte om det är riktigt värt det men nöjd är jag. det underlättar alltid att sysselsätta sig med något om man är riktigt ledsen och sedan hann jag inte ligga vaken med någon ångest för att jag helt enkelt var utmattad.

nu ska jag välja kläder, bussen går om 40 minuter. självklart måste det vara mulet idag. tack.

<3

high fashion all day long

hejdå sportlovet!
idag spenderade jag min soliga eftermiddag i klädaffären. jag börjar verkligen finna mig till rätta nu och det känns superbra! dessutom är det så härligt när man hjälper tillmötesgående kunder!

det bästa med klädaffären är alla fina kläder, väskor och skor som man vill ha! en annan har ju en viss rabatt också menmen.. hur som helst vet jag att jag ska spara ALLA mina pluringar till l'italie men det är ofrånkomligt att vilja ha de nyinkomna väskor från marc jacobs och alla söta cloé blusar. det gäller helt klart att hålla fingrarna i styr och huvudet kallt.

men om det skulle vara så att jag frångår mina principer (like that's possible..) så lutar det åt att jag köper ett par "tofflor" från swedish hasbeens. skomodellen heter tofflor.
http://www.swedishhasbeens.com/braided-high-p-9.html

nu är jag utmattad och skolan börjar imorgon. blandat humör för lovet var riktigt härligt men jag är väldigt ledsen just nu.
"dröm om mig och hästar... <3"
"dröm om mig och racerbilar <3"

<3

RSS 2.0